35

Анонимен

преди 2 години

Силну ревнах и рева та са кина *** страх ча шма фане корона вирус и ща са ваксинирам веднъга

34

Размисли и Страсти

преди 2 години

Днес 623, утре 513...............вторник 1634!Много се разплиска на вълнички тази Четвърта вЪлна!

33

Анонимен

преди 2 години

До Факт==== Какво си я заял тази Македония. Тази вълна няма как да я избегнат, но следваща може и да нямат, ако продължат с ваксинацията. Имат си и оправдание - не са в ЕС и ваксините не са ги получили веднага като нас. А ние сме на последно място в ЕС по процент ваксинирани, като ни изпреварват и държавите извън ЕС. А и това, че ще ни изпреварят по смъртни случаи македонците, е твърде съмнително. Виж с каква скорост се увеличават пациентите в интензивните отделения при нас.

32

Анонимен

преди 2 години

Седем починали! От какво бе булка? Аутопсия да е правена! То само по пет починали има в София заради пътни злополуки - малко преувеличавам, но ставам за журналист като тези от днесбг! Е българския ми е с по-малко грешки, така че трябва да съм даже и от елитите! Стига с фризиране на данните!

31

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни имаме с 2270 повече в сравнение с предишните седем дни. Бързо напредваме.

30

Анализ на Падението

преди 2 години

Това в момента няма как да е няакъв Ковид! Миналата година ни олашеха, но лято се вихреха мощни кючеци в пресните .Ковид отделения. После наесен почнаха да изпълняват заканата на Прокобния Генерал и допуснаха тровене на населението с какво ли не!!! Така до пролетта! Лятото се поспряха , но в унисон със Световния Делта Тренд наведените предатели пак го правят, но при 40 градуса доминиращите традиционни и помощни вируси и бактерии са други, та затова и "болестта" се променя!!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 ___ОБЪРКВАНЕТО Е ЗАЩОТО НА СТРАНИЦАТА ИМА СТАРА - ОТ ВЧЕРА И НОВА - ЗА ДНЕС ПУБЛИКАЦИИ. ТОВА ВИ ОБЪРКВА, А СЪЩО И МЕН.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29.........Нямат "огромен процент ваксинирани" в Македония. Напълно ваксинирани са около 20%. Но пак са по-добре от нас. Ако продължават в този дух, май те ще ни канят в космоса, а не ние тях. Държавите наоколо се развиват, а не тъпчат на едно място.

27

Факт

преди 2 години

В Македония имат 23% напълно ваксинирани и ще ни изпреварят на тези дни по починали

26

Анонимен

преди 2 години

А КАКВО СТАВА В ПАТАГОНИЯ И УШУАЙЯ. ЧУВАЛИ ЛИ СА ЗА КОВИД. ВАКСИНИРАТ ЛИ СЕ?

25

Анонимен

преди 2 години

оппа 623 как става така нали 1000 бяхя а??? Ето сега се видя че целия тоя вирус е лъжа и измама за да вкарат чипове на хората искат. И тия умрелите са на по 90 години кой знае от какво са умрели. Защо ни лъжат???

24

Анонимен

преди 2 години

В Македония имат огромен % ваксинирани. Над 50

23

Анонимен

преди 2 години

ПРОДАВАМ ВАКСИНА ЗА КОВИД ОТ ЧРЕВНИ ОТПАДЪЦИ ОТ КОСТЕНУРКА. 100% ЕФЕКТИВНОСТ. ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД - 6ч. ОЗДРАВИТЕЛЕН ПЕРИОД - 36ч С ВИСОКА 39-40 ЦЕЛЗИЯ ТЕМПЕРАТУРА. ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВЯНЕ 42-48ч ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ДОЗАТА ПЕРОРАЛНО. ЦЕНА ПО СПОРАЗУМЕНИЕ.

22

Факт

преди 2 години

Както върви днес или утре ще загубим петото място в света по брой на починалите на човек от населението от началото на епидемията - Македония ще ни изпревари. В Македония също имат нисък процент на ваксинираните.

21

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

20

Анонимен

преди 2 години

Президента генерал Румен Радев подкрепата на Слави Трифонов се намесиха с бързи и навременни мерки и свалиха заболеваемостта с над 50%, а също и смъртност падна много над 60%, въпреки че тия от болниците нарочно създават паника и лъжат но и техния ред ще дойде мръсни докторчета!

19

Анонимен

преди 2 години

Само седем челяка са починали....хахахаха :)) Еми извадете статистика колко хора си отиват от други, истински болести наден, като прибавите също жертвите по пътя.....само не искам да се самоубивате ако разберете.....хахахахаха :))))

18

Анонимен

преди 2 години

Починалите са хора на по 85-90 години, на които им е дошло времето. Колко загиват в България по пътищата- предимно млади хора, а тези дни дори и едно бебе? Това е нашата пандемия, другото е настинка. Казвам го като преболедувал

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 =="абе я някой да каже какво става в Швеция"==А какво да става в Швеция? В Стокхолм е предимно облачно, 14 градуса, слаб вятър .. Около 63% ваксинирани, без смъртни случаи от ковид през миналата седмица.

16

Do 16

преди 2 години

50% напълно ваксинирани65% с една доза Поне 10% преболедувли ковид Всичко там е нормално. Ваксинацията е в пълен ход