68

Анонимен

преди 2 години

хора излизат на бунт пред бункера на фигуранта! почна се!

67

Анонимен

преди 2 години

4-та вълна идва от ваксиниранитете3 разпространяват настинката грипчето хрематаи те са най-много дето са настанени в болницитеобаче планът си вървидооообитъка спи

66

Д-р М/енгеле/ангъров

преди 2 години

До всички Анонимни и Тигри, и Господ да ви пази, ако вие не се пазите няма друг да ви опази и престанете да ни налагате антиваксърските си позиции, че без ваксините , повечето от сигурно нямаше да пишат простотиите по долу

65

Анонимен

преди 2 години

КАТО СА ПОД НАТИСК ДА ВЪВЯТ ПИСАРИ В НЯКОЯ ДЪРЖАВНА СЛУЖБА! ИЛИ ДА КИБИЧАТ ПРОДАВАЧИ ПО ЦЯЛ ДЕН!

64

Васката

преди 2 години

До Д-р М/енгеле/ангъров"от раждането си , сте боцкани с най-различни ваксини.". Да, за болести, които са затривали половин свят и за които не е необходима такава силна реклама, забрани за нормален живот, ваучери за почивка, допълнителен отпуск, сладолед, вафла, член отзад и тн. Жалко е, че имаш такова робско мислене и обичаш да ти дърпат синджира в "правилната" посока.

63

Анонимен

преди 2 години

Още в сряда по методологията на Кацарчев трябваше да наложат първите ограничения. Но се уплашиха и изкараха шефа на РЗИ София, че спазва разпордбите на здравния министър виновен! А на антиваксъра 49 бих му казал, че ваксинираните трябва да се приемат с предимство, а неваксинираните сводолюбиви всезнайковци да се изхвърлят от леглата. Да му напомня случая с негови съратник "Боеца". Като започна да хрипти право при гологлавия, а не при Мангъров. Курделия също!

62

АНОНИМЕН

преди 2 години

Парите в хазната постъпва и от "ваксари" и от "антиваксъри", т.е., от нас!Каква е тази масова малоумщина, че някой плаща нещо на някой друг!

61

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ ПА ПИРОГОВ ВСЕ ГИ НАТИСКАТ БЕ! РЕВЛЬОВЦИ! ТО ЩО ИМ УВОЛНИХА КРАДЯЩИЯ ШЕФ,ТО ЩО ИМАЛО МНОГО СЛУЧАИ - СВИКНАЛИ КИБИЦИТЕ БЕЗ РАБОТА, ДОШЛИ ИМ 30 ПАЦИЕНТА И ИМ С Е ЧУПИХА РЪЦЕТЕ ОТ РАБОТА!

60

антиваксър

преди 2 години

До Д-р М/енгеле/ангъров Знаем ги тези ***.ски лакърдии :)

59

Анонимен

преди 2 години

Кацаров да си тегли куршума заради това, което направи с Пирогов.

58

Анонимен

преди 2 години

АКО НИЕ АНТИВАКСЪРИТЕ ПЪК СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ, ЗАМИНАВАТЕ ВСИЧКИТЕ ВАКСЪРИ БАРАБАР С БЕЛИТЕ МАФИОТИ...

57

Анонимен

преди 2 години

"Цивилизациите са били създавани и ръководени досега от една малка интелектуална аристокрация и никога от тълпите.Силата на последните им стига само да рушат.Понятието цивилизация включва ясни правила, дисциплина, преход от инстинктивното към рационалното, предвиждане на бъдещето,висока степен на културата все условия,абсолютно недостъпни за тълпите,оставени на самите себе си." - Г.Льо БонНЕ СЛУШАЙТЕ ТЪЛПАТА! ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ !

56

Анонимен

преди 2 години

АЛО, ТИ ВАКСЪРА СИ ТОЯ ОТ САЙТА, А ИМА ТУК КОМЕНТАРИ РАБОТИШ! РЪЧКАШ ШАРАНИТЕ!

55

Тигъра

преди 2 години

До Д-р М/енгеле/ангъров Типичен гербаджийски ***. Скрий си опорните и бегай при вожда да те ваксинира.

54

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 49 Значи допускате на входа да има и такива с ваксина :) Добре ли го обмислихте, преди да го напишете, *** :) Нали затова ни изхарчихте толкова пари за ваксини - за да няма ваксинирани в болниците :)

53

Анонимен

преди 2 години

Дали е случайно, че гербаджийската болница дето я хванаха да точи касата приема най много ковид ? Който има малко акъл в главата и може да мисли сам ще се усети.

52

Анонимен

преди 2 години

да така е всички болни до един са ваксинирани но го крият!

51

Тролинг без заплата

преди 2 години

Май тия ги направиха професори за да може да се въведат перрверрзиите на Новата Реалност, обърнете внимание колко са предани ;)

50

Д-р М/енгеле/ангъров

преди 2 години

До Антиваксър, ако ти си го изкарал леко, аз също го преминах без натоварвам здравната система , но покрай мен си заминаха доста познати , а мои близки още не могат да преодолеят проблемите от това грипче.

49

Анонимен

преди 2 години

сега ще лъсне управлението на радев, спирането на ваксините, спирането на парите на лекарите, всичко ще излезе наяве