42

Пристъп на гняв?

преди 3 години

Какъв пристъп на гняв, какви 5 лева? Тази жена е председател на Народното събрание. Трябва да е зряла и да умее да се владее. Щом не може - вън! Вече показа, че е недостойна за поста. О-СТАВ-КА!!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво е очаквала. То отстрани е лесно, трябва да влезеш в мръсната игра, за да разбереш, че няма начин да не се оцапаш.

40

Анонимен

преди 3 години

Веднага в НС надуваем басейн с олио и дуел по монокини в него на Митева и Дончева. Пряко предаване по БТВ. Водещ Славуца. Мажоретки магаданс

39

СМЕХ....

преди 3 години

РАДЕВ И Т.Н. "ПРОТЕСТЪРИ" ...БАВНО НО УБЕДИТЕЛНО И СИГУРНО , ПОЧВАТ ДА СЕУСИРАТ....!...НЕМА ЛАБАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 3 години

Ето, виждате ли, в ръцете на какви хора сме поверили нашето бъдеще и най-вече бъдещето на нашите деца. Емоционално нестабилни, точно както я сравни Дончева . Седи и търка вече няколко години столовете там и си въобразява, че е хванала бика за рогата, ама може да хване нешо по-надолу. Жалко, с това представяне хората ще загубят вяра в тях и гробарите пак ще се върнат.

37

неандерталец

преди 3 години

Достойно е да посрещнеш и загубата в лице. Не да се скатаеш и да си измисляш оправдания като малко дете.

36

Анонимeн

преди 3 години

Уау, тия от ИТН много агресивни бе, и със слаби нерви ;(

35

Време било за друго?

преди 3 години

Какво достойнство може да има една лека жена като Пламена? А това за караниците с Дончева. Това ли е другото, което чалгарите предлагат? Женски бой на две истврички в НС на Р България?

34

Анонимен

преди 3 години

Тази каша я забърка надпартийният Радев! Воден от лична омраза към Борисов и Гешев подкрепи микс от искрени протестиращи за промяна и платени хвърлячи на яйца и домати. Долнопробни кариеристи (Мая - общата, Дончева, Хаджигенов, Бойкикев, гнома и др.), го яхнаха, защото от години мечтаят за парламента.

33

Да не спорим

преди 3 години

Смсчкването на лист с декларация има процедурна стойност колко нова прическа на шеф на парламентарната група........ Няма лошо , но аз все таях надежда да имат някъде един **сив кардинал** тия , на Слави хората, пък даже и да е Тошко....... Не се получава , уви!!!

32

истината

преди 3 години

Ама тази защо не се лекува нещо, 1/3 от буквите в българската азбука въобще не може да ги произнася.

31

Анонимен

преди 3 години

Ба си тая е повредила чужд документ. Това е престъпление чалга...джийко

30

Анонимен

преди 3 години

Се тая е повредила чужд документ. Това е престъпление чалга...джийко

29

Много е готина

преди 3 години

Ива Митева, ама сега да си плати своеволята! Като юристка, би трябвало да знае какво наказание са полага за деянието й

28

Анонимен

преди 3 години

на приятелката ми пинчера точно така се държи..кресливо джавкане.ръмжи и показва зъби и после при най-малката опасност се врътва и се крие с тънките си краченца .а преди това се оцъкля от злоба и безпомощност.така бързо бяга да се шмугне под дивана.също като ***.

27

Анонимен

преди 3 години

Единственият позитив на Б.Б е, че беше попил достатъчно от Тодор Живков трикове и не му личеше по едно време колко е ***.Тези сега в парламента, нито имат опит, нито имат експертиза и се държат като жени в цикъл.....и жени и мъже. Казвам го като жена. Ай стига с този цирк.

26

Анонимен

преди 3 години

ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОМЯНАТА, БОЛОНКИ НЕСРЕСАНИ???

25

Калкан

преди 3 години

Тази разградска, селяндурска, коза много й е пораснало самочувствието. Не може да говори правилно, ама ли пък да бъде председател на НС. На нивото на Цвета, ако не и по ниско.

24

Анонимен

преди 3 години

Каква невероятна футболна драма, дами и господа. Книга трябва да се напише, "Смачкването на листчето - мечтите на една парламентаристка".

23

Радко ПръдлеТо

преди 3 години

Сигурно е така, както казва Ива Митева. Но какво е очаквала нейните главоци от ИТН се държат като....а тя очаква цветя и рози. Абе смях ти казвам, ама кофти за БГ.