61

анономен

преди 2 години

Слави е много прав. Те спечелиха изборите, те правят правителство. Тия искат постове, искат да лапат. Влязоха в парламента с тая идея. Сега Слави ги постави на мястото им. Не съм му фен, ама ме кефи как Бабикяни, Майчета, пълни брадати момченца реват кат вдовици))))))))))))))))))), че парите трябва да се връщат на Черепа)))))))))))

60

noname

преди 2 години

Гербаджиите комунисти на какво се радват, неразбирам. Развате се на това че Рашков ще продължава да ви гърчи, на Петков и Василев че ще ви килнът фирмите с които точите държавата. На какво се радвате, глупа.ци.

59

Дааааа!

преди 2 години

Не е получила удовлетворение кюстендилската слива. Иска тя да води любовната игра. Еееееех, сладка селска пръчко, за теб и цепеница ще ти е малка!

58

Анонимен

преди 2 години

Редно е ДПС да подкрепи Славчо, а ГЕРБ да се изниже от залата. ИТН е проект на Сараите. Кабинетът ще мине с 94 гласа срещу 83 на другите партии (БСП,ДБ,Изправи се БГ).

57

payak

преди 2 години

Не съм фен на никой от пилитическите партия в момента. На фона на крясъците и стремеж за зрелищни забавления за публиката, тази постъпка на Мая ми харесва. Алтернативата е допуснем опростачване на нацията още по-голямо. Бойко се държеше като селски крал, но Славчо за два месеца го задмина. Къде видяхте алтернатива? По-голямо опростачване. За изборите-ще се гласува пак и нека този път гласуват повече хора. Кой каквито предпочитания има!

56

Щерю

преди 2 години

Ако ГЕРБ и ДПС подкрепят ИТН - ще стане една...

55

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, за този сайт абревиатурата на "Изправи се БГ, ние идваме" е *** дума - замества я със звездички! Логично е, може и с ДБ да действа по същия начин. :)))))

54

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че естественото ляво обединение е БСП-***-ДБ. Но няма да им стигнат гласовете да си "преназначат" любимото служебно правителство. Дори да имат някакъв скрит потенциал в лицето на евентуални отцепници в ИТН (скрити леви агенти), едва ли ще могат да прилапат половината група. Следователно - наесен отново с песен към секциите.

53

Нане

преди 2 години

Така и така стана на всички ясно, че жените са силният пол в България покрай олимпиадата, предлагам компромисно решение...)) Единствено Мая, Корнела и Дончева са способни да се справят с герберастията...Мая Премиер, Дончева прависъден, Корнела вътрешен...

52

Anonimen

преди 2 години

Браво, Майче!! Никаква отстъпка!!

51

Зозо

преди 2 години

До Независим ....... ***, без актуализиран бюджет до изборите октомври месец правителството на Рундю ще абортира от всякъде.

50

Djon

преди 2 години

Кръвта вода не става мръсни комунисти

49

Независим

преди 2 години

До Калеко Алеко, гербаджиите нещо нервни станахте! Служебното ще го бъде и вие взехте да скимтите, защото при славун всичко бе уговорено! Тоя сутрешен пульо де го гласеше за вътрешен щеше да гали по главичките престъпниците от върхушката герберска, ама сега със служебното се получава епек

48

Анонимен

преди 2 години

Колко ли пъти ще ходим на избори, докато накрая стигнем до коалиционно правителство на Бойко и Корнелия - единствената нормална, цивилизована възможност е тази, вече е очевидно. Всичко друго е пълна лудница, която вече плаши!

47

Анонимен

преди 2 години

Чалго-клоуните барабар с главния сърдит вампир си заминават обратно там където им е мястото: плюене по някоя кабеларка в 2 сутринта.

46

Анонимен

преди 2 години

вие не ги подкрепяте после и те вас не ви подкрепят и нищо не правите , пак избори но Мая и Ристьо още по надолу . т.е Мая мънка а ДБ на нейно място

45

Артист

преди 2 години

Цирк

44

хахаха

преди 2 години

Хахаха пропада ли чалго-кабинета на Цигуларя от Учиндол... охх кеф хахаха

43

Анонимен

преди 2 години

Слави е тиранин, добре че поне има хора които са го видяли.

42

Зозо

преди 2 години

Хахахааа, остава сега Славчо да търси подкрепа от ДПС, като издигне А.Доган - философ, знае 3 езика - циг ански, турски и български горе-долу :))))))))))))))))))))))))))))))))))