31

aa1830

преди 2 години

България в класирането по медали е преди Турция, Гърция, Румъния, Украйна, Словакия, Словения, Сърбия, Австрия благодарение на българските момиче, които в най-мъжките спортове и може би най-елегантния като худ. гимнастика ни отсрамват за сметка на мъжете.

30

Анонимен

преди 2 години

До 41 Тогава я кажи колко медала имаме на олимпиадата през 1984. Нула медала при другаря Живков. Пълен резил. Вярно,така е защото ние сме бойкотирали,но както би казал ти" никой не ни е карал да бойкотираме".

29

до 26

преди 2 години

До Анонимен 26 За телешкия възторг от победата на хора, които не познаваме, има нещо вярно, защото след умилението, като се огледаш, и си пак в бедняшката кухня на гарсониерката. Но моментално трябва да се сетиш, че медали /и доста пари към него/ се дават за труд, безсъние, железен режим и жестоки тренировки. Спортът е изключителен феномен, умело го използват по света, у нас по-слабо. Но пък и като кажеш България, отсреща ти се усмихват и казват - Аааа, Стоичков! Разпознаваем си по света!

28

Пловдив

преди 2 години

Поздравления на всички наши олимпийци! Да видим сега как "държавата" ще се отплати. Надяваме се достойно, а не както обикновено. Крадливите политици да внимават.

27

Анонимен

преди 2 години

До 35,а защо не споменаваш,че по времето на лошия Живков и конкретно олимпиадата 1980 г 65 страни бойкотират тази олимпиада?

26

Анонимен

преди 2 години

България е на 29-то място от 88 държави с 6 медала - 3 златни, 1 сребърен и 2 бронзово медала.........не е зле, но при "лошия диктатор" Тодор Живков сме били и на трето място в света...........Олимпиадата в Москва през 1980 година - с 8 титли и 41 медала!!

25

Димби Провадия

преди 2 години

Хубавата новина е че олимпиядата СВЪРШИИИИИИИИИИИИИ

24

Някой

преди 2 години

Браво момичета, страхотни сте, както винаги!

23

aa1830

преди 2 години

Златните момиче си взеха златните медали! Браво и поклон!

22

Анонимен

преди 2 години

Честита олипийска титла на състезателките по художествена гимнастика на България!Стига с тия комплекси (на кой сме натрили носа) и провокации (какви са ни мъжете)!Обясненията са много и почвечето съвсем обективни. Трябва всички ако искаме да спечелим повече успехи да решим проблемите си, а те са във възпитание, образование и много труд разбира се. Е за съжаление за някои неща си трябва и добра фармация и лоби.

21

Анонимен

преди 2 години

винаги е приятно да си пред прашките. Нещо само жени печелят медали и то в мъжки спортове като бокс и карате. Надявам се тези дни като поутихнат страстите Стефка Костадинова да направи един анализ защо мъжете ни се представиха толкова безславно

20

Обедини се народ

преди 2 години

Да се инвестира в женския спорт повече, явно е че там имаме повече шансове. Дано момчетата се поучат

19

Анонимен

преди 2 години

Като мъж, ме е срам, че от толкова сополанковци и псевдобиячи, дори едно злато не можаха да спечелят нашите бъдещи псевдо мъжкари.

18

Анонимен

преди 2 години

Браво............3 златни медала за България............отлично представяне!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Браво и на тези МОМИЧЕТА. Видяхме нашите "мъжкари" , колко струват. Ама това не е селската дискотека, нито 20 годишния кошник на лизинг. Жалко, че няма дисциплина актьорско майсторство, че да го играеха "мутри" там. Можеше да донесат няколко злата.

16

спонсор на МВР

преди 2 години

След като българските мъже се оказаха кекави, във всяко едно отношение, изводът е, че България се нуждае от повече нови жени!

15

Красен К.

преди 2 години

Поздравления!Поемам цялата отговорност за това великолепно представяне!Бъдете здрави!

14

америка1332002

преди 2 години

българия разплака руската мечка. пет български момиченца натриха носа на руската мечка

13

Сатира

преди 2 години

Ураааааааа!

12

Анонимен

преди 2 години

Браво на момичетата на тази олимпиада! Честито! Незная мъжете въобще за какво ги пускат да ходят. Те и тук в България вече за мъже нестават......