34

ковид-1984

преди 3 години

Оруел гледа отгоре и се подхилква.

33

Анонимен

преди 3 години

Кацаров беше на морето да брои вълните. Тествал е посрещането на вълните с надуваем пояс, с шнорхел, с плавници, с джет, с бански и без бански, на яхта и на надуваем балон се е качил да види как се посреща четвъртата вълна. Днес се върна да покаже на президента Радев как се мята и колко сА раздава.

32

Анонимен

преди 3 години

първо ваксините защитаваха от кромида, "няма да се разболеете" повтаряха, сега видяха че по-голям брой % болни са вакснати, и започнага с новата опорка "ще изкарате вируса по леко" маса народ наистина вярва че тази ваксина ще им помогне да изкарат болеста по-леко. Самата Делта я изкарах за 2 дни, много сополи и кашлица това е, и не , не съм ваксиниран. Предполагам всеки вакснат ще я изкара така и ще има едно хвалене как ваксата ги е предпазила и минали леко делтата , *** народ

31

Анонимен

преди 3 години

Кой кой те набеди че си д....р

30

До шопо

преди 3 години

*** ю е тарикат. Доводът му е: какво като си ваксинирал, като пак не можеш да ходиш без маска. Разбира се, като му вкарат тръбите, нашенецът започва да псува системата и защо не бил ваксиниран. Срещнах се с индонезиец, ваксинирал се с пфайзер на зелен коридор. Момчето съжалява, че толкова много негови роднини не могат да се ваксинират там и останал потресен как може при налични ваксини тук да не се ваксинираме. Разбира се, когато един народ иска да изчезне по-бързо, няма как да се спре.

29

Пияния помак

преди 3 години

В Смолянска област има 3 нови за 1 седмица и кво, ще ни затворят защото в София имало 3000?

28

до 24

преди 3 години

Защо бе, сплескандур?

27

Анонимен

преди 3 години

Ако такива, като Мангъров решаваха за мерките да бяхме забравили за "пандемията".

26

КОВИСЕКТА

преди 3 години

До 25 - Споко бе, ЕС се е погрижил за теб, още милиард и половина вацини са заръчали, може да се боцкаш по три пъти годишно и ще си напълно предпазен. Зарежи ги тия конспиратори смешни.

25

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА НА КАЦАРОВ ВЕДНАГА!

24

Анонимен

преди 3 години

Ех, другарю, медицинска мъка много мъка....

23

Господари на ефира

преди 3 години

ОБЕЩАНО! 06.08.2021 г.

22

Анонимен

преди 3 години

Кажи какво следва като влезем в оранжевата зона! Нищо съществено не казваш, г-н Кацаров.

21

Бай Миле

преди 3 години

Всички по площадите, ако трябва и гражданска война. Нищо не бива да се затваря, освен онези, които изпълняват поръчките на бялата мафия

20

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е конспираторите да престанат да бълват ***()тщини,а хората да не ги слушат повече.Провалиха се и са разгадани.Вирусът щеше да си тръгне заедно с Тръмп.После Борисов уж нещо си играел с Пандемията заради изборите и пари.Мангъра каза,че до миналото лято всичко ще свърши.Да ама НЕ ! Видяхте ли се колко ви струват хипотезите?!Видяхте ли,че Борисов няма нищо общо с К19! Ще продължавате ли да слушате разни глуп@,ци,които постоянно си измислят небивалици? Хора,К19 е тук и не е безопасен !

19

Анонимен

преди 3 години

въвеждай задължителна ваксинация и маски на всякъде бе чукун*дур!

18

ЦИРК КОВИД

преди 3 години

До 18 - Да бяха попитали радио ереван каква е тая криза, щото само по радиото я има. И по телевизията. И в болниците, където им плащат за да вписват умрелите от инфаркти като ковид случаи.

17

Анонимен

преди 3 години

Един път път им се доверих, втори път, но трети път няма. Псевдо мерките им не работят и само забавят стадния имунитет за експерименталните ваксини да не говорим колко са безполезни.

16

Шопо

преди 3 години

Нема да се ваксиниране,бе чоджум !

15

Анонимен

преди 3 години

Попитали радио "Ереван" какви са вероятностите да свърши кризата у нас. Радио "Ереван" отговорило:- Има 2 вероятности реална и фантастична. Реалната е да слязат извънземни да ни помагат; фантастичната - да се справим сами.