254

NO MERCY

преди 2 години

Няма да има никаква милост за този *** на мутрите и мангаслаците ако се изгаври с народа, така както направи бай Х. от Банкя! Няма да си намери дупка, къде да се скрие!

253

Анонимен

преди 2 години

Който гласува за тоя, грях му на душата. Ще се пържи в ада заедно с идола си тъмноочилат.

252

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Славче и Баце са популистки и си приличат кат две капки вода...Скоро ша си се цунат. .. старата любоф ръжда не хваща... казва народа!!!

251

аа1830

преди 2 години

Слави, нали БСП бяха от другата страна на реката, бяха статукво - сега сте първа любов.....А че ДПС също ви подпира отзад е ясно и на децата.

250

Анонимен

преди 2 години

Славчооо- пак не си в час- тая тема не е в първата десятка на важните в момента!

249

Анонимен

преди 2 години

Много се обяснявяш бе чалгар!Добре че си с памперс иначе щеше да обикаляш като Бойко из страната и да се правиш на велик .Вън мутро чалгарска

248

Анонимен

преди 2 години

Славчо научил думата суверен и сега я използва във всяко възможно изказване. Но не сме видяли и ден да управлява или да направи нещо въобще с властта от въпросния суверен.

247

aa1830

преди 2 години

Слави е една перачка на мръсни пари. Досега от телевизията, сега иска от парламента. За интелектуалните му качества мога да кажа, че ББ е класи над него.

246

Анонимен

преди 2 години

Какво позитивно да напишем за чалгарския ориенталски тоталитаризъм? Нито е демокрация, нито е нещо европейско и цивилизовано, нито ще ни направи по-богати, няма нищо добро в тази власт. Дива ориенталщина и елементарен егоцентризъм. Един телевизионен шут ще ни се прави на султан в 21-ви век.

245

Бонго Бонго

преди 2 години

И тъй и не е тъй 354.Златко баретата, къде беше, не беше ли барета?Алексей Петров не е ли от основателите на Враня, и куп други, които са в други градове. Те как станаха АВТОРИТЕТИ???? С оръжие в ръка и 100 *** бонго Бонго стил))))))))

244

Анонеимен

преди 2 години

Абе Чалгар що са ти парите по офшорни сметки кат си такъв голям плащач на данъци,гнусна *** долна.

243

Анонимен

преди 2 години

Немците наложиха мутрите от герб на българите и ляха крокодилски сълзи като пaдна герб, Слави изчегъртва ГЕРБ. Слави си има пари не му трябват не са гладници като другите.

242

Реалист

преди 2 години

Ами сега? Пожарникаря от БЪнкя да беше отишъл да гаси пожарите вместо да се прави на интересен

241

Бонго Бонго

преди 2 години

349 така е, но това е единственото място на бг,където да изразят недоволството си, следващата платформа е пред парламента.Няма как да се толерира лъжите, измамите,арогантността лицемерието. Престъпник с 19 ОБВИНЕНИЯ убийства командва държавата, командва и президента и тоя лигльо...уви..така е и е разбираемо

240

Комуновируса

преди 2 години

Господа всезнайковци, не бъркайте полицията и бивши спортисти и техните групировки като Карамански,Гриша Ганчев,Илия Павлов, Маджо, Маргините и т.н.

239

Бонго Бонго

преди 2 години

Браво 350 ти

238

qwerty

преди 2 години

Спестовник голям, няма що? А колко струват глупавите избори през няколко месеца, а колко струват излишните машини, а колко струва забавянето на плана за възстановяване? Я, по-добре да се потапя под водата. Шнорхел съм сигурен, че ще намери от някъде.

237

До 335

преди 2 години

Да бе,ще дойдат анонимници и ще знаят как да спрат пожарите, пандемията, индустриалната криза,инфлацията, безработицата, план за развитие, спорт,социални неравенства, неграмотност,криене на данъци,контрабанда,здравеопазването и т.н. Няма такива от студентски скамейки и цял живот учели и защищавали дисертации. Може да знаеш осем езика и да не знаеш как да спазваш протокола.What you want questions interview or what.

236

Шат на патката глава

преди 2 години

"И ШАТ и Шат и Шат на патката главата" , подигравам ти се на опита ти за управление , както ти се изгарви на труда на родителите ни.

235

Нещо позитивно

преди 2 години

Спрете само негативни коментари да пишете!Това ни е много вкоренена българска черта, да плюем по всеки а ние самите сме Велики!Никой от тези, които пишат само негативни коментари, няма възможност да живее пълноценен живот и от това, че е смачкан и беден от там идва и злоба. Това го разбирам! Но, когато някой е прав независимо дали го харесвате или не, кажете че е!Бъдете справедливи, не само да се оплакваме и плюем!Никой не е велик, никой няма да ни оправи, но когато някой е прав, е прав!