284

Хехе

преди 2 години

Е,какво толкова? Едно гласуване "против" за едно "чегъртане"! Танто за кукуригу :-))

283

Анонимен

преди 2 години

До Стоян: А ГЕРБ? ГЕРБ защо не направиха лустрация. За тях питам аз. Защо бе Стоянчо?

282

Стоян

преди 2 години

До ИНТЕРЕСТА Абе защо като си толкова неграмотен се обаждаш.Лустрация се прави от Народното събрание това първо и второ питай ДБ костовистите, защото товали трябваше да го направят те когато имаха мнозинство в Парламента. Аман от невежи с претенции.Пфффффф

281

Уважение към ГЕРБ

преди 2 години

Щях да уважавам ГЕРБ, ако просто оставяха да ги разследват. Например - Шкафчета? Гешев разследва. Къщи в Барселона - Гешев разследва. Ако бяха оставили да се проверят тези скандали, Бойко щеше да си е изчистил името и сега да управлява.

280

Смях в Залата!

преди 2 години

ГЕРБ отговарят на всяко обвинение към тях с обвинение. Не знам защо ме питате мене за Иванов, Славуца, Маяма, Хаджигенов, Рашков и радев. Аз съм само гласоподавател. Не съм им адвокат.

279

Анонимен

преди 2 години

Колко му трябва на този народ за да се научи да разделя плявата от зърното защо от 10 хубави неща ние ще изберем 11тото най лошо кога ще се научим да не се кланим а да отстояваме с достойнство принципете си. Шепа клоуни и измамници обърнаха държавата с главата надолу до кога бе хорица животът не е безкрай не е ли време тази държава да заприлича малко от малко на европейска държава каквато е.

278

Престанете Бе!

преди 2 години

Като сте открили, че Рашков има 19 имота, сезирайте прокуратурата. К'во ме питате мене, все едно аз трябва да направя нещо? Тва че съм против Бойко, не значи че съм за Рашков, Радев, Иванов или Славуца.

277

Анонимен

преди 2 години

До ИНТЕРЕСНОА защо Христо Иванов не направи лустрация досега, кое му пречеше?

276

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоА като не зависи защо раздава нашите пари за пенсии, за някаква измислена банка ББР, за Ковид, за какви ли не глупости?Кой му разрешава въобще да управлява въобще България, бе протестър миризлив?

275

Анонимен

преди 2 години

Изглежа наистина да гласувате за ГЕРБ,СДС,ОП и БСП , ще е по-добрия вариант!

274

Анонимен

преди 2 години

Ти си политически труп баце всяко твое идване на власт от тук на татък много ше ни коства ! Можеше да си изиграеш картите по добре

273

Бай Доган ви изгигра

преди 2 години

Заглавие на статия: "Планът на Доган: ИТН и ДПС правят кабинет за порции, БСП *** мухите", в същия сайт пише,че крадците от ГЕРБ са се преместили в ИТН: "Край на надеждите за промяна ударените от служебния кабинет олигарси, които източваха милиарди от бюджета по време на хунтата ГЕРБ, са пробили в партията на Слави Трифонов Има такъв народ. Така се случи най-черният сценарии промяната се превърна в подмяна и спасение не дебне отникъде." Изглежда наистина да гласувате за ГЕРБ, ще е по-добре

272

ИНТЕРЕСНО!

преди 2 години

Нали на Боко все комунистите му пречат и се пише голям демократ? Защо не е направил лустрация до сега?

271

Анонимен

преди 2 години

До Път без кръпкиВиждали сме, а ти виждал ли си вицепремиер на държава от ЕС с 19 апартамента при положение, че цял живот е бил на държавата заплата?

270

Път без кръпки

преди 2 години

Виждали ли сте път без кръпки и тротоар без 3 шахти на всеки 10 квадратни метра?

269

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоА сега при Радев къде сме по БВП в ЕС?А по смъртност сега с Румен Радев и протестните му партии къде сме?

268

Анонимен

преди 2 години

До 301 Виждал съм в жилищна сграда 20 апартаменти х 100 км2!Къде си купи диплома или нямаш!

267

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли защо министър Кирил Петков източи едно поне 30 язовира в страната, на на летния сезон?Някой знае ли защо сега има стотици села на воден режим?

266

Сашо

преди 2 години

До Браво Бойко Понеже виждам какъв невежа си да те светна- Бойко нищо не строи,Бойко осигурява парите за да се строи и никога не е казал-няма пари.Проблема идва не от Бойко а от безхаберници,мързеливци ,интриГанти като вас

265

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Слави е марионетка,ама нека говорим с факти за Байче!Последни по БВП в ЕС!След нас в Европа са РСМ, Албания и Босна и Херцеговина!По доклад на ООН за 2020та сме най-бързо изчезващата нация -там сме N-1в света!За над 2млрд.$ можеше да си купим 6 Боинг 747, които да изкарват пари, вместо 40годишни москвичи Ф16 дето не са начертани още. За сметка на това дадохме Аерогара София на концесия.Еми браво Байче- "Успехите" ти са безспорни!