43

Анонимен

преди 2 години

Абе то вярно, че няма за кого, ама да гласуваш против ГЕРБ, като гласуваш за бивш техен миинистър и вицепремиер е...

42

Анонимен

преди 2 години

Наистина Чекмедже ефенди е активирал на макс последните остатъчни *** да ръсят простотии. Няма смисъл, на всички е ясно, какво става. Дългун да предлага марионетките, за сараите са важни финансите, икономикато и земеделието, Толупът е по.дрискан и ще им направи кворум, а т.нар. социалисти с бандюган Гуцан начело ще обират трохите. Идилия. какво им пречи да си гласуват

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45Когато се прострелват сами, много ясно че ще търсиш отново тюлена, избираш по малкото зло :))

40

Зозо

преди 2 години

Айде Ристьо, *** се прегърни с Корнито и плеснете с ръце :))))))))))))))))))))))))))))))))) После ще видите какво са протести, ама истински :)))))))))))))))))))))))))

39

Анонимен

преди 2 години

Хак да ви е на всички, които искахте промяна а гласувахте за булката беглец на Бойко. Докато ДБ е в парламента, Доган и Борисов са във властта. Научете се да правите разлика между приказки и дела.

38

Анонимен

преди 2 години

Г-н Хр. Иванов, разбра, че с тази декларация сгафи! Сега откъдето трябва му казаха да не се обижда и да преглътне горчивата хапка. Може би, ще получи пост за някой зам. министър или нещо друго. Ще видим! Тестето с карти още не е раздадено! Но правителство ще има! В такива случаи особено трябва да се внимава какво прави ДПС! Мълчи многознчително и се ослушва като прасе в малини! За тях е важно Финансово министерство и Министерство на икономиката! Имената на тези министри са ключови!

37

Анонимен

преди 2 години

Гладно куче колкото и да го биеш, пак ще те обича и ще те търси.

36

анонимен

преди 2 години

Ристе, Ристе, фани се обръсни, да приличаш на човек!

35

Митака

преди 2 години

Следващите протести ще са срещу Слави и то по-скоро от колкото той очаква.ДБ сега се правят, че искат да бъдат диалогични, че не са те виновни ако не стане, но при първа възможност и първо тяхно принципно предложение, което не се приеме ще се оттеглят и ще станат яростни критици и ще излезнат по площадите.Не е възможно да има съвместно управление, при което партньорите дори не могат да си говорят нормално. Всеки дебне да не се изложи и ако има нови избори да си качи резултата.

34

Анонимен

преди 2 години

Далавера, далавера, всичко е алъш-вериш. Президенти, премиери, всеки прави се на пич.

33

Анонимен

преди 2 години

Хвърлете му някой кокал бе, чалгари! Обикаля като куче месарница.

32

Аре

преди 2 години

Стига с ваще избори и правителства мижитурки.Туряйте Нинова вече щот ми се повръща да ви гледам.

31

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е култов, Славчо не :)) Дългуча е нема харизмата, нема го онова нещо :) Освен да гледа намръщено, друго не може да предложи :)

30

анонимен

преди 2 години

Пинокио е готов да лази в краката на всеки, не се засяга и носи на обиди, само и само да се докопа да властта! Много го влече! ***!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен бойкикев винаги се надява да излъже някой...пък който се хване. На последните избори излъга 10% от гласувалите.

28

Анонимен

преди 2 години

В писмото, ако е еднакво до всички партии пише, че учиндолци ще преставят структурата и предложените за министри. Никъде не пише, че ще обсъждат каквото и да е било така, че на какво се надява Бойкикев.

27

Анонимен

преди 2 години

До до анонимен от тотоСевда в момента го държи на синджир Буци, а да се обади и го дърпа в пещерата....хахаха :)) Не се е изявявал скоро, сигурно е доволен от разногласията на "опозицията" :))

26

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев, знае че при нови избори ще събере много по-малко гласове и затова иска да има правителство на всяка цена. Също знае, че Учиндолския ще се изложи точно за 6 месеца...

25

Анонимен

преди 2 години

Ицката усети, че утре ще му предложат някой пост и веднага обърна посоката. Вече нищо не е станало, ще подкрепя тези, които оплю току що.

24

1

преди 2 години

как ще го засегнат,думите на Слави,от алчност за власт,той плюмките,с които го плюят, мисли,че дъжд го вали.