71

Зозо

преди 2 години

Славчото - "Уважаеми зрители" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ама баш зрители ще са тези дето го избраха, когато Боко ги подкара с 200 наред :))))))))))))))))))))))))))))))))

70

Анонимен

преди 2 години

Да видим на какви циркове ще станем свидетели , ако се стигне до гласуване на кабинета. Дали ще се регистрират всички , дали ще използват някакви процедурни хватки , че от ИТН сами да могат да си гласуват кабинета. Ако стане това , какъв ще е смисълът от подобно управление .

69

Анонимен

преди 2 години

След Тройната коалиция 2 пак ли ГЕРБ ще трябва да спасява положението? ИТН, ДБ, БСП ИБГНИ, вие сте неможачи!

68

Дай България

преди 2 години

алооооо с 35 дупетат.а накъде сте бре алчници :), *** на Прокопиев!

67

Анонимен

преди 2 години

Аз очаквах плиткоумните нови партии да се изпокарат, но честно казано ме изненадаха като го направиха в самото начало. Има хора на които все някой друг им е крив за нещастието в живота и нямат оправия.

66

Българин

преди 2 години

Американската *** Христо Иванов трябва да бъде държан далече от властта. 30 години окупация стигат!

65

Анонимен

преди 2 години

Мирчев, гола вода сте и ти и вожда ти Иванов! Яко сте разтворили бузи за постове, ама кмета на учиндол се дърпа и не дава!?

64

Анонимен

преди 2 години

Да живее Ракията, Салатата и Чалгата! Да живее Революцията на масата и Пиянският триумвират!

63

Пян Гъ

преди 2 години

Що бе, кво му е на СТ? От самото начало каза, че няма да евава никой. Ако искаш, подкрепяш, ако не, супаш духата - а, и ставаш виновен, че не си подкрепил неговото п-во. Като са много отворени, Маджото и дубайските протестъри да идат на избори и готово. Да си "повишат" :) резултатите. Кво се сърдят?

62

гражданин

преди 2 години

До 72. И с колко са "победители" и при каква избирателна активност, та да се репчат на всички?

61

Анонимен

преди 2 години

Всеки се опитва риба в мътна вода да лови и да се изкара герой... но победителите са ИТН и това е логичен резултат от 12+ години европейско развитие.

60

ганьо

преди 2 години

Ех, колко е велик вицът за казана в ада...

59

Анонимен

преди 2 години

Герберя юруш. Заработвайте стинките. Скоро ще свършат

58

Анонимeн

преди 2 години

Лидера на Няма Такъв Компот, от сервитьори/ки, бръснари, фризьорки, татуисти и фитнес инструктури сцепи басмата с обидата към Хр.Иванов "предложител". Ами той за това е там бе баце, май и хората на Славчо хич не обичат книгите ! Жалко, че Президента и него го объркаха в тая каша, защото сега се усетиха, че Славчо по Конституция е НИКОЙ, и мандата следва да се излъчи след Решение на най голямата ПГ, а не на лидера на Компота. Голям смях, голяма каша забъркаха мноезичниците,

57

НИКО ТРАВЕРТИНО

преди 2 години

Гледай какво е живота- вчера на площада протестира, днес на изтривалката пред Слави се умилква:))))))))))))))))))

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Опитаха отцепници български турци да свалят Доган, като си направят собствени етнически партийки, само че Доган са го сложили от ДС, той си е статукво :)) Има предимство, щото има твърд електорат, плюс това лаврира между караниците на другите партии, не му коства големо усилие, вижда че ще се избием помежду си :)))

55

1

преди 2 години

До 1,не маршрут , курс към "Росенец",агата ги чака ,с нетърпение,със сладоледа,за който си написал.Иначе е много хубав,преди време ,ходих на екскурзия до Кападокия,и на групата ни беше предложен от този сладолед,само разбрахме,че се прави със сметана от козе мляко.

54

Анонимен

преди 2 години

Пинокио- забрави кога ходеше при Бойко и му се кълнеше във вярност:)))))))))))))). Тоя човек цял живот се моли на някого

53

aa1830

преди 2 години

Слави иска да управлява държавата от HomeOffice (за него лично и избирателите му за които чуждите езици са важни да преведа - офис у дома/работа от вкъщи и се произнася Хооум Оуфис). Слави, с толкова пари един чужд език за една година щеше да го усвоиш

52

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАС КАКТО И ДА ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА СЪС СЦЕНАРИЯ. ДРУГОТО Е ИСТОРИЯ