49

Анонимен

преди 2 години

Този селянин няма да е за дълго или въобще няма да го изберат, а ще си остане само кандидат.

48

Анонимен

преди 2 години

Чалгаря се ориентира по-добре от пожарникаря - БРАВО

47

Анонимен

преди 2 години

Имаше статия с видео на любимката ми (Русата) Там Агов и колежката му обясниха каква е разликата :)) Немам нищо против даден челяк да се издигне от нищото, само че требва да има некакъв авторитет, не да слага рибата преди олиото/зехтина да е загряло :))

46

Анонимен

преди 2 години

Момъкът явно е шанаджия и не разбира къде е попаднал. Има нормално излъчване, сигурно е честен човек, но скоро ще разбере, какво е да те управлява Славуца по телефона. По-скоро Кирил Петков да прави партия. Само на него вярвам и за него ще гласуваме. Чалгарят наесен няма да има и 5 процента

45

:)

преди 2 години

Сега всички комунисти да се съберат и премиер от село те да назначат. Да може той да управлява умело, каруца с вол в сушишкото село.

44

Анонимен

преди 2 години

Aло, село Сушица! Радвам се за вас, но не искам куц кон Славчо да ми тегли каруцата и казва какво е най-добро за нас.

43

хе хе хе

преди 2 години

Вземаш от китайците за долар, слагаш американско лого и продаваш за 10! Явяваш се на чалга кастинг при дългуча, пускаш малко мазни усмивки, казваш някоя добра дума и за награда те правят премиер на БГ! Честито!

42

Анонимен

преди 2 години

Вие лидер на европейска държава ли избирахте или шеф на селски панаир?

41

Анонимен

преди 2 години

Това добре ама не е прочел Винету и не става

40

Хахаха

преди 2 години

Този човек на снимката не спечелили формата на слави. "Музиканти от село търсят премиер от село" Помня формата беше чудесна селска вечеринка.

39

Анонимен

преди 2 години

До чалгарКакто е тръгнало, Чалгаря вече требва да си плаща за да отиде некой заблуден челяк на негов концерт :)))

38

Спеца

преди 2 години

Дано българите да имат шанса да ги управлява честен и начетен човек , а не като досегашния , който ни направи за смях пред цяла Европа и света!Надявам се Борисов да си плати скъпо за прегрешенията и повече рекетьори и нечестни люде да не се мяркат в управлението на Държавата ни!

37

Активист на БСП

преди 2 години

И тоя като Ивайло Бърдоква -селянин !Нема ли гражданье у тая държава,бе????!!!!!

36

Свързан е

преди 2 години

с един регион, където една партия, дето изобщо не е етническа има сериозно присъствие. Политиката на тази партия е да си купува "не етнически" лица, особено млади и да ги тика после напрад -за имидж. След гимназия - направо магистратура и после австрийска стипендия?!?!"... опит в управлението на проекти". Това означава, че 15 години е превъртал харизани пари! На кого ли 15 г. биха одобрявали и финансирали проектите???Оная партия, дето не е етническа е факир на тая дисциплина.Ха честито депесе

35

Анонимен

преди 2 години

Чакарака философ търгаш. Чалгарският идеал, Чалгарианският човек. Не виждате ли, че сте абсурдни и затова държавата ви е абсурдна?

34

Анонимен

преди 2 години

Среща на върха на ЕС. Макрон, Меркел и т.н. отиват в ъгъла на залата и на сергията на Николов почват да гледат бански на промоция. Или поне така ще се чустват. Тоя човек НЕ Е ПРАВИЛ ГОЛЯМ БИЗНЕС, не е бил никога в политиката, няма контакти и име никъде. *** със сергията за кебапчета от селския панаир би бил със същия успех и по-приеман поради политическа коректност, т.е. да се правиш, че го приемаш, за да не ти скочат, че се подиграваш с ромите.

33

чалгар

преди 2 години

***, а дали ше има безплатни концерти на славиту у сушица ?

32

Анонимен

преди 2 години

До баба ПенаГледал е Боко по ТЕЛЕВИЗОРА и сигурно си е казал, аз мога също да съм толкова нагъл.....хахахаха :)) Само дето още преди да стъпи в поста си, хората взеха да се съмняват и да се подиграват, което не говори добре за бъдещата му кариера :)

31

Анонимен

преди 2 години

Несериозно е да предлагат човек, който дори не познава министрите си. Този е зелен-откънат и си няма понятие от с какво се захваща...

30

Анонимен

преди 2 години

Провал. Тошко плюе пожарникарите ,като обижда една цяла професия... спасила стотици животи всяка година. Не съм чул той да е спзавал някой... Второ Борисов беше секретар, после кмет и чак тогава Премиер. Имаше си уроци и стълбица да учи. Не взимаме от накъде човек от народа и да управлява. Мечтата на всеки панелен клоунн. То така ако ставаше.