394

Анонимен

преди 2 години

С чегъртане не става Трябва си мащабна работа . Ринене на мястото за уго яване на големи мазни домашни свиниища

393

Анонимен

преди 2 години

В умравлението на държавата не може да се разминеш от комунисти.Затова и краденето на харода скоро няма да спре.

392

Анонимен

преди 2 години

Слави , хайде събрайте се с Мая, Дончева, БСП, ДПС и съставяйте правителство! Или оставете служебното да работи!

391

Анонимен

преди 2 години

414 На следващите избори надменните комунисти от ДБ, я съберат 5 %, я не.

390

Анонимен

преди 2 години

418 Нима, когато управлява БСП, затварят европейските фондове, престъпността се увеличава и България потъва в изолация. Че кой управлява сега, нали БСП, чрез радевите марионетке, чрез развилнелия се Рашков, ченгето от ДС.

389

Анонимен

преди 2 години

Само с кьйочеци и кюцеци и едини и ядене на тиквени семки и гьовечи депутатски кюфтета не става. Трябва и акъл . Малко и не на място.Лудницата да е пълна. Карай да е весело.

388

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за БСП , поне всички бяха добре, когато БСП управляваха и нямаше терор!

387

Анонимен

преди 2 години

До майнатаймТегли им една маййййна, аз ще те подкрепя !

386

sss

преди 2 години

Facebook Man

385

Анонимен

преди 2 години

Какво ли му е на Тошко Африкански. Обажда му се Славуца по телефона и оня излиза да ръси тъпо.тии срещу Асен Василев. Абе цър.вул, ти на това момче не си нито на акъла, нито на образованието. *** си, командван по телефона. Същите като Боко и Цецо преди

384

Анонимен

преди 2 години

Дори и да падне Слави,поради високомерието си,а то е въпрос на характер! ЩЕ ГЛАСУВАМ,ако има следващи избори,за ДБ! Ако някой си мисли,както на ГЕРБЕРИТЕ им се иска.Че ще"хукна"да гласувам за Групировката ГЕРБ на бившият пожарникар и член на ЦК на БКП др Борисов.ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ!!! ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ С ВЛАСТТА!-:)Казвам го,да се разберем още от сега!-:)) ГЕРБ УМРЕ ВЪВ ВРЕМЕТО! Да съживяваме политически вече труп,както бившето СДС след 1989 г.което ГЕРБ прие,няма как да стане!!ГЕРБ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!

383

Анонимен

преди 2 години

акаунтчето във зурлатефтерсеир на кучиндоуската мумия гьотференин писало нещо, а тоя майцепродажник и паленце у скута на херю мюставятя освен на мъжки палки на друго не скача. аре отивай строй си мавзолей и ни се махай от очите, плашиш децата комплексиран дебиляк.

382

Анонимен

преди 2 години

Няма защо Слави да скача на Хр. Иванов, иванов е много по- адекватен и опитен. С основание лансира идеята за служебните министри да бъдат избрани и за постоянното правителство. Трябва да си много *** да игнорираш такива супер интелигентни и можещи личности като Асен Василев, Кирил Петков, Николай Денков, Бойко Раушков, Янаки Стоилов и прк спечелиха и общественото одобрение. Тошко съвсем се изложи с опита си да дискредитира А. Василев. Явно съвсем се оплетоха като мухи без глави.

381

Абе писна ми

преди 2 години

Кък не можа някои е направи партия с екип от служебното правителство. Да излезем и да го подкрепим . Да ге .Че вече ми писна на сайдера . И на дисагите. И на всичко .

380

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Мойто Внуче не спа 12 години от един друг грозник.хахахахах ------ Не си само ти и внучето ти, много сме такива , откакто герберите взеха властта!

379

noname

преди 2 години

Славчо, нямаш разлика с Тиквата. Тиквата командваше от джипката, ти от фейсбук, но и двамата сте про.сти и кънтите на кухо.

378

Анонимен

преди 2 години

Славчо нправо прави правителство с ДПС и всичко ще е ок. И без това чакаш оттам команди. Министър председател Близнашки, финанси - Ментата, вътрешен - Пеевски И.Т.Н. С каскета зад гърба им поне 12 години не им мърдат

377

Lina

преди 2 години

Така ... ИТН печели изборите , веднага на следващия ден пльосва предложение за кабинет с Н.василев ( умен човек, безспорно , но с доста излишен багаж). Започват преговори с партии, с които твърдят, че говорят един език. Предлагат ( сами) пост на финансовия . Пред цв.ризова тошко каза, че без да искат не проверили... Не догледали. А останалите, които избраха защо ги селектираха?Опитвам се да се хвана на политическата неопитност, но. Нещо....

376

Анонимен

преди 2 години

ИТН и ДПС са единствените не-коалиции, които са в парламента. Всички останали се коалират като ненормални, за да се докопат до куппанята да плюскат!ГЕРБ-СДС, БСП+, ДБ/ДСБр, ИБГ+"%=:/, - всички те са коалиции с цел плююскане!

375

Анонимен

преди 2 години

Е пак ли дух??? Е явно ще трябва да си направи български народ регистрация в Фейсбук там е той жив е той и говори!!!!!