124

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Слави!! Виж как Гербавите *** пищят! А щом те пищят значи си на прав път!!Писаците на гербавите *** са музика за нашите уши.

123

Един от Юг

преди 2 години

Приоритетът на БеСиПе-то е само един да крадем колкото се може повече и по бързо !От диктатура на пролетариата минаваме към диктатура на чалгариата ! Венцеремос значи!

122

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПартията на Слави е много мощна, много по-мощна от всичките партии в парламента, взети заедно, така , че не си въобразявайте , че ще върнете ГЕРБ на власт, но ще се разбирате със Слави, защото партията му е консервативна, а повечето партии са консервативни в България!

121

не мислите за народа

преди 2 години

Всички толкова се страхувате от Борисов, че сте готови на всичко: дори да продадете и това,което нямате(честта и достойнството си).Нинова в кой век живееш..."безплатно здравеопазване"...А колко ви е страх да не отпаднете от политиката,защото няма лапачка после...Всички сте готови да раболепничите,само и само да се облажите,до смърт ви е страх да не отпаднете и да загубите субсидийките си.А хората са за съжаление,защото все още ви вярват, и на Тошковци и Мошковци и подобни.Страхувайте се...

120

Анонимен

преди 2 години

Според мен Слави и останалите партии ги натискат отгоре да съставят правителство, за да може след това се продължи с плана за ваксинация и the great reset.

119

Анонимен

преди 2 години

Имах големи съмнения към партия на Слави, но след като прочетох, че са консервативна партия, ги подкрепям с две ръце!

118

охохо

преди 2 години

Само едно се питам: Какво точно подкрепяте или ще подкрепяте? Няма нито ясна програма,нито личности,нито политики....ами нищо няма.Не беше много отдавна,когато Трифонов пишеше как госпожа Нинова била на другия бряг,и как така изведнъж доплува до него набързо?Не виждате ли,че всичко е фарс, подигравка и една лъжа в очите на хората.Всички партии заслужават да бъдат изгонени от политиката.Били опозиция, на кого...на себе си ли? Не им се връзвайте на манипулациите на всички загриженяци за себе си.

117

съвет

преди 2 години

идат хъшове и шумкари , крийте агнетата , залоствайте мандрите , теглете си парите от банките . идват фалити , кризи и глад .

116

Анонимен

преди 2 години

Квич!!! Мнооого здрав квич от гербер.астията и... страх! Огромен страх, който бавно започва да пълзи и да обхваща цялото съществуване на гербе. растина! Свиквайте! Това ще е действителността от сега нататък за вас.

115

Анонимен

преди 2 години

Неприятен човек! Като жена не желая да я коментирам! Лъжлива до кокал!

114

Анонимен

преди 2 години

2,2 активно население в България - 2,2 милиона активно население в България

113

Анонимен

преди 2 години

Госпожа Лъжа иска да се разберат по мъжки

112

Анонимен

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА за 113Не щем българоубийците Бойко и Цецо, ЕНП убива България! Останали са само 2,2 активно население в България, забележи - не българско, а активно население, направи си сметката и за активните българи колко са, стига! И пак любовницата на Бойко,която държи всички партии на ЕНП в ръцете си , да управляват, не , благодаря , искаме промяна и Слави!

111

крийте агнетата

преди 2 години

а стига бе , не може да бъде . :):):)

110

Пророк

преди 2 години

Аз от цялото нещо едно нещо не мога да разбера. ГЕРБ-ерастите скачат от радост, защото виждат провал на противниците си и забръщане на Баце на бял кон. Аз виждам реформа в правосъдието, освобождаване на Гешев, Цацаров, разпускане на специализирания съд и прокуратура, спиране на корупцията във всички ведомства, няколко пъти повече чужди инвестиции, дострояване на започнатите магистрали + няколко нови, повече пари за пенсионерите,...ааа щях да забравя - Бойко М. Борисов и още 100+ души в затвора.

109

Анонимен

преди 2 години

С ИТН може да си преговаряте и 4 години, все едно да преговаряте с пациенти от Карлуково.

108

Анонимен

преди 2 години

НИНОВА АРЕ СТИГА ПЛЯМПА, СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА БСП ЩЕ ПРЕГОВАРЯ С ГЕРБ-СДС ЗА ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО СЛАВИ И ТОШКО СА КУКУВИЦИ И ТИ ГО ВИЖДАШ

107

СТРАНДЖАТА за 113

преди 2 години

До АнонименНе ме е срам, защото ГЕРБ спаси хората да не бъдат убивани от комунистите.

106

До 84

преди 2 години

Рафаил Нинов вече не е анализатор в Голдман и Сакс,а работи в университета Станфорд в Калифорния.Там е в екип за компютърни изследвания и асистент-преподавател.Заплата почти 80 000$.Но не това е важно.Щом момчето са го приели на работа там,значи има нещо в главата,а не само болни амбиции като майка си.Апропо,образованието му в САЩ е струвало 300 000$,пари,дадени отродителите му.Откъде ли са ги взели,горките?Икономии от закуски?

105

Анонимен

преди 2 години

До СТРАНДЖАТАНе те ли е срам , след толкова много убити , герберите да искате властта? И бившата любовница на Бойко, която държи всички партии от ЕНП , да управлява отново? Не, благодаря, ще се доверя на Слави и БСП,ДПС и останалите!