6

Анонимен

преди 2 години

Значи, че прогнозите са направени много добре - 50% доплащащи е направо идеално статистически.

5

Анонимен

преди 2 години

Апартамента си продадох защото нямаше оттърване от тези кожодери...60 квадрата апартамент за един месец имах 230лв за парно...това беше преди повече от 15 год.

4

пияница мистик

преди 2 години

До 1 === Няма да се плашиш, сега чалгаропитеците заедно с *** комунисти ще се изправят, те идват, даже направо дойдоха, мутрите вече са вън и ще оправят така хубаво България и тези дето гласуваха за тях, че свят ще им се завие от щастие :)))

3

Pepe

преди 2 години

А на всеки първи ще се връща.Аман вече, толкова години не разбрахте, че сумата от изравнителните сметки е 0 (колкото се доплаща, толкова се връща)

2

пияница мистик

преди 2 години

Важното е, че ГЕРБ и Боко ги няма, нали ве, чалгари? :))) Сега ще си плащате всичко тройно и петорно за кефа, че ви управлява не Бойко, а шутове и клоуни чалгари, барабар с турци и комунисти. Ама кефа цена няма.....ахахахахахахахахаха

1

Анонимен

преди 2 години

Де да знам - топла зима, плащаме повече. Цената на газта пада - плащаме повече. Пускаш по-рядко парното - плащаш повече. Все на някой му връщат пари, ама тоя някой никога не си ти. И на всичкото отгоре - Топлофекация винаги е на загуба и държавата трябва да я подпомага финансово. Нямам думи.