92

преди 16 години

Напълно съм съгласен с номер 90 !

91

преди 16 години

Странна работа са това българите... вместо да мислят мащабно за държавата, те се делят на селяни и софиянци... И другото странно е, как така месторождението определя селянията, а не възпитанието... Сигурно Ботев и Яворов също са селяни?...

90

ITspecialist

преди 16 години

не искам да живея в София, но се налага в моя град бачках за софианец за 500лв - подигравка, сега съм в НР България и вземам 3000лв, ако не е работа и ден няма да стоя тука

89

преди 16 години

na chist bulgarski prozvucha tova vii...:)))

88

СЕЛЯНИТЕ ВЪН

преди 16 години

Наистина, не се сърдете, хора, но София се напълни с такива долнопробни ***, че просто една се диша от тях. Ужас е! Заприличахме на гето от тия скапани селяци. Никакъв ум, никакъв стил, но наглост-бол.

87

eng. Spasov

преди 16 години

Бойко Борисовот Уикипедия, свободната енциклопедияНаправо към: навигация, търсенеБойко Борисовбългарски политик Роден: 13 юни 1959Банкя, България Бойко Методиев Борисов е съвременен български политик, охранител, каратист и от 10 ноември 2005 г. е настоящият кмет на София. Биография [редактиране]Роден е на 13 юни 1959 г. в село (днес град) Банкя.Баща му е Методи Борисов, а майка му е Венета Борисова.

86

Ghost Dog

преди 16 години

Stolica bili.... DALI? Tolkova ste ograni4eni, 4e i predstava si nqmate daje. q si zadaite vuprosa... Za6to ste nai-golemi po-golemina -> blagodarenie na okolnite sela!!! Eto vi otgovora. Za tova ne se misli za grajdanin tupako. Ta vie nemojete da govorite pravilno STOLICA BILI - Shopski selqni ste vii!

85

малката

преди 16 години

Държавата не дава инструмент на общината за ограничаване на идването в столицата на хора от провинцията!!!Какви инструменти искаш бее *** такъв?!Вместо да се опитвате И вие да "оправите" Държавата за да живеят хората спокоино като в една нормална европейска държава, той (Б.Борисов)-смотания ***, на ГЕНОЦИТ се учи и "инструминти" търси !!! Абе заеми се с някаква по-хуманна работа - съвет!

84

eng. Spasov

преди 16 години

P.S. Антисофиянке добре казано

83

преди 16 години

да не се смятате за граждани!всички сте селяни- селска работа - българска работа!Айде селянията в бг, особено в София - е*ете си майната

82

Софи

преди 16 години

Лошото е, че коментарите във форума са главно за това кой е кореняк софиянец и кой не, а проблемът е съвсем друг - че тук вече не може да се живее. Всеки град има капацитет, а в момента София се задъхва от задръствания, липса на детски заведения, чистота, транспорт и т.н. Лятото, когато хората са на почивка, а учениците и студентите - във ваканция, градът си функционира съвсем нормално. Трябва да се направи нещо и в другите градове в България да има повече привлекателни работни места, ВУЗ, развлечения и т.н., защото съгласете се, че не може цяла България да се побере в 1-2 града /София, Варна и Пловдив/.

81

гражданка

преди 16 години

Това за провинциалистите е една от най - тъпите изцепки на бат Бойко, а той от къде е? Да не би да е от Париж случайно!

80

eng. Spasov

преди 16 години

Абе селянин ***. Ако не са тия хора ти 6е работиш за 300 лв и едва 6е си плащаш сметките. Мисли малко с тъпата си кратуна, защо мислиш стандарта на живот е такъв тук, точно заради тези селяни ти си живееш добре. За задръстванията промлема е друг, тези улици са проектирани преди 100 год. за град с 500000 жители. А ти *** шопе като не си мърдал от България няма откаде да знаеш че във всеки голям град в Европа има 10000 пъти по-големи задръствания, ама няма от каде да знаеш щото си си задръстен шоп от София. Друго нямам за казване. .!.

79

преди 16 години

"откога чакам да върнат софийското гражданство, че фирмите да се разнесат по другите градове и да се махна от тоя миризлив град, пълен със софийски ***... Тогава София ще се превърне в една кръгла НУЛА, защото софиянци не са достатъчно образовани и умни, че да я поддържат."Глупости на търкалета. Напротив, ще си отдъхнем донякъде от такива надути "умници" кат теб. Кадърни и работливи хора има навсякъде, друг е въпросът, че на малко места могат да се реализират и това е проблем, и ни съсипа иначе хубавия град. А от такъв фукльо като теб никой няма нужда, никъде. ***.

78

преди 16 години

Не съм чувал в Ню Йорк някой да ограничава хората, които искат да работят там, а щом работят, естествено и живеят на същото място. *** е, че Б.Б. като не може да се справи с проблемите на града, започва да изпростява с подобни измишльотини, некадърник, който подклажда най селските настроения в София.

77

преди 16 години

То добре, ако Бойко разкара селяните от София, ама да има и кой да разкара самия Бойко нанякъде че аман вече от тоя кмет-шимпанзе!!!!

76

преди 16 години

podkrepqm napylno nomer 75

75

Евалова

преди 16 години

Евалата Бойкоооо!!! Това е първото умно нещо, което чух от теб!!Прав си, да си седят на село ***. Така и задръствания няма да има и в детските градини и в училищата ще има места и заплатите на хората ще станат нормални. ВЪН СЕЛЯНИ!!!

74

преди 16 години

SELQNIQ GO HOME

73

ДО №70

преди 16 години

ВКАРВА МНОГО ПАРИ В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕ,Т ЗАЩОТО В СФ БАЧКАТ МИЛИОН И ПОЛОВИНА ОТ ПРОВИНЦИЯТА, АКО НЕ БЯХА ТЕ НЯМАШЕ ДА ИМА ТЕЗИ ВИСОКИ ДОХОДИ ЗА РАБОТЕЩИТЕ В СФ