299

Диков пита Рашков

преди 2 години

- Г-н Рашков, вярно ли е, че имате Туитър?- Като млад имах, но ми го излекуваха.

298

Анонимен

преди 2 години

На снимка 1 дамаджаната рашковица спи Хахахахаха

297

НАРОДЪТ

преди 2 години

ВЯРВАМ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОКУРОРИ, НЕ НА РЕАНИМИРАНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ КРАДЕЦ БОЙКО РАШКОВ!

296

Анонимен

преди 2 години

До Много точно тук ли можеш да преброиш много, като може всеки да пусне по 100 коментара с различни имена? По-скоро 2-3 човека максимум, които си и гласуват от няколко устройства или с изчистване на кукитата да си придадат вид, че са много и са подкрепяни.

295

О хо хо

преди 2 години

ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА КЕНЕФИТЕ Е И ДУХОВНО ТАКЪВ. ОТВРАТ ОТВСЯКЪДЕ И НАПРАВО БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ.

294

Анонимен

преди 2 години

Точно това е закона и спазването му, а не както през комунизма да се посочват неудобни и да се ликвидират. Ако искаш да сваляш някого, изкарай доказателствата и то на мига докато нещата са пресни. Със папка извадки от вестници съда да ги сметне за документи ли, смешно е просто. Между другото, ако трябва да се разледва някой, то той е Рашков и всички облажили се през прехода олигарси и други мними бизнесмени и политици държани хрантутници.

293

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов научи за 12 години министрите си, че парламентът няма значение. В моя свят, в нашия свят, в нормалния свят парламентарната република е властта не човекът от джипката, не главният прокурор, пазен от гавазите, а парламентарната република представителството на всеки един български гражданин.

292

Съд

преди 2 години

Тоя поосран следовател от Мутренските години няма нито едно разкрито убийство в кариерата си и е абсолютен герой на Социалистическият труд на Маса. Всички герои на прехода и кражби са минали покрай него и през ръцете му и не е открил едно доказателство да осъди дори и един и не е и чул ни звук.Това комунолайно ли е новото лице на морала в БГ ? Целият в Бяло като римски сенатор. Смешно правно неграмотно човече с заплата на следовател взело за 6 милиона лева само единият му Имот. .

291

Анонимен

преди 2 години

Главният прокурор не е просто длъжност, има си име Цацаров в предишния мандат, Иван Гешев в настоящия мандат. Това са хората, които позволиха законът да се използва като бухалка спрямо обикновените граждани. Това е причината, поради която си позволих да поканя двама служебни министри в парламента.

290

Анонимен

преди 2 години

По думите му върховенството на закона е нещо простичко. Означава еднакво прилагане на закона спрямо всички спрямо цар, спрямо господар, спрямо обикновените граждани. Ако някога някой си задава въпроса защо 12 години Бойко Борисов извърши всевъзможни деяния безнаказано, отговорът е един прокуратурата, главният прокурор. Защо кражбите доведоха до там, че ние сме на първо място по корупция, отговорът е отново един главният прокурор, категоричен бе народният представител.

289

Анонимен

преди 2 години

Според адвокат Николай Хаджигенов, 32 години кадруване в съдебната власт, доведоха нещата до това, че вчера техни представители изнесоха 5-часова пледоария в защита на главния прокурор Иван Гешев. Не на прокуратурата, не на правосъдието, а на едно физическо лице Иван Стоименов Гешев. В момента това е най-видимият цирей върху тялото на правосъдието. Това, което трябва да е идеята за правосъдие, идеята за правова държава, идеята за върховенство на закона"

288

Много

преди 2 години

Много ***,герб е ра, пуснал кесията...Пишете. Пишете че скоро може да няма платени комвнтатори

287

Парашутист

преди 2 години

"Твърди се, че са раздадени на близки до обкръжението фирми" следствие по твърдения прави милия той. Кой го твърди това бе другарю Рашков? Едно време комунистите вкарваха хора в затвора по твърдения на съседи. Сега по твърдения на неизвестни лица. Голям следовател ще да е бил Рашков. Щом борави с твърдения, а не с факти и доказателства.

286

Анонимен

преди 2 години

Всеки сам може да си отговори защо е тази яростна атака от олигарсите създадени от комунизма по Иван Гешев ,който започна тотална ревизия на прехода и кражбите с които тези криминални престъпници вкл..тази кака от снимката превърнаха българия в Буркина Фасо окрадоха пенсиите външните валутни резерви и продадоха всички залежи и блага на чужди корпорации. Костов Нинова и Сие това е статуквото на БКП което го чака НАРОДЕН СЪД.Браво на Гешев и ВСС за да види народа какво представляват Бальшевиките.

285

Анонимен

преди 2 години

Както прокурори могат да обвинят политици, а съдии да ги осъждат - така и политиците трябва и могат да реформират, променят и изискват от съд и прокуратура. Няма недосегаеми в демокрацията. Прокуратурата ни не трябва да е като в диктаторите режими. А за съжаление - май е

284

До. 302

преди 2 години

Изобщо не дразни, даже напротив обнадеждава.

283

Бай Цено

преди 2 години

Рашков /Господ здраве да ти дава /, бий по тази крадлива и долна мафия,която ме остави на стари години с над 40 години трудов стаж с пенсия от 380 лева !

282

Анонимен

преди 2 години

Вече няма никакво значение какво казват от герП. След като бъде сменено ръководството на ВСС и главният прокурор, крадците ще си понесат последствията

281

Факт

преди 2 години

Нов ден, нов ритник в гербераския зад ник.

280

Анонимен

преди 2 години

Народния съд на Рашков без доказателства вече се почва да дразни. Няма ли една болница този човек, ясно е че не е добре.