57

Анонимен

преди 2 години

До МдаАбе не точно така, едно е да направиш реална операция друго е на хартия, там хем не си правил операция, хем си спестил и консумативи, ккоито документално уж си използвал за"операцията".

56

Анонимен

преди 2 години

До: номер 49 Човече, ти имаш тотално объркана ценностна система!!! Като си подхванал мантрата "лекарите", та "лекарите"!!!Същото можем да кажем и за зъболекарите, и за майсторите, за буквално всички! Познавам лекари при които ме е страх да ходя. Познавам и други лекари, при които отивам с увереност и съм спокоен, че ще ми помогнат! Така е по цял свят, не само в България. Само през комунизма всички лекари бяха еднакви.... еднакви бяхме и ние, независимо каква професия упражняваме.

55

Анонимен

преди 2 години

Познавам коремен хирург, не е необходимо да се лъжем в очите. Знам ви практиките директно от "кухнята".

54

Анонимен

преди 2 години

Ама защо не ходите по частните болници и по врачки, ами пищите тук?Да позная ли, че сте безработни нефелници? Или не вярвате?Ами огледайте се.И марш при частните болници (и те вземат от здравната каса, но там не се пипа заради едни, дето ви цицат от години, а вие гласувате за куклите им :)

53

Нане

преди 2 години

Аве я тия да кажат, кога обикновен българин, ром, турчин...Ще го приберат с хипертонична криза в пирогово...))

52

Мда

преди 2 години

От началото на пандемията болниците имат гарантирани приходи в размер на 85% от заработеното в януари и февруари 2020 г.Тоест дори да отчетат само два прегледа на кръст те си получават тези фиксирани 85% от приходите преди пандемията.Точно заради това обвинението е напълно измислено - ТЕ ПРОСТО НЯМАТ НУЖДА ДА НАДПИСВАТ ,щото дали надписват дали не ,парите им си текат.Кацаров е лекар ,колкото аз съм космонавт и не е пипал пациент от 15 години. Заработваше в НПО ,водещо дела за лекарски грешки.

51

Анонимен

преди 2 години

До 48 Хе хе. А спряха ли помощите на ресторантьорите когато хептем не работеха, а? Месеци наред получаваха пари, плащаха им осигуровките. Лекарите веднъж излязли да протестират и вече в Белене ще ги хвърлите. Много сте жалки. Всеки има правото да протестира пред президентството. Това е демократична парламентарна република. Не ви е сталинска Русия. Много тънкообиден тоя президент бе. Чак пък така да ви насъсква срещу едни от най-работещите хора в тая пандемия.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен53 . Чудесно! Лекувай се така.

49

Анонимен

преди 2 години

Хората в частния сектор се молят за работа да не фалират, докато тези се оплакват, че имали много работа заради ковид, а заплатите и бонусите с и без работа си им вървят.

48

до 49

преди 2 години

Пак с тази малоу.мна опорка. Професията лекар съществува само и единствено благодарение на това че плащаме здравни, а плащаме ли здравни, ще си вършат работата иначе бюрото по труда ги чака. Първата работа на директора веднага е да разкара горещия картоф.

47

Анонимен

преди 2 години

Точите! Точете, но по-полека...

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен43 Като гледам - врачки ще те лекуват.И не е заплаха. Вече имам няколко предложения за работа в чужбина. Може да дойдеш да те лекувам там. Не е заплаха, а информация.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49В нета може да се прочат различни съвети за лечение на дадени заболявания от учитяля Петър Дънов без да се ходи на врачки.

44

Анонимен

преди 2 години

Не точите, парите за здрвеопазване винаги са в излишък.

43

Гост

преди 2 години

Нормално е всяка болница да бъде проверявана и ако има нарушение съответно глобявана. Всички болници лекуваха и ако се наложи пак ще лекуват пациенти с Ковид. Правилата би трябвало да важат за всички.

42

Анонимен

преди 2 години

Аз пък подкрепям лекарите. Който не ги подкрепя, да не си плаща здравни, да не ходи при тях. Пълно е с врачки и всякакви дето лекуват с поглед, с камъни, с молитви и черни свещи. Като не ползвате лекари, какво се изказвате? Не плащайте ЗО и не ходете на лекар. Никой не ви кара на сила.

41

Анонимен

преди 2 години

Спрете им заплатите ако ще ми висят по цял ден по улиците.

40

Анонимен

преди 2 години

Ние не точим..., Ние си берем...!

39

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям лекарите от Пирогов!Който отганизира тая простотия е за линч!Но от политици какво да очаква човек? Или от някакво недоразумение като Кацаровия Стойчо, дето не може да разбере защо не си е платил.

38

Анонимен

преди 2 години

И КАЦАРОВ КАТО Е БИЛ БОЛЕН ЗАЩО Е ХОДИЛ В ПИРОГОВ ДА БЕШЕ ОТИШАЛ НА ЧАСТНО.