15

Анонимен

преди 2 години

България винаги е взимала погрешно решение за това на чия страна да е и с кого да е в една група. Та и сега така. Уж сме в ЕС, но насила. И това ще ни прецака пак.

14

Анонимен

преди 2 години

Никой не приема българите като едно цяло за втора ръка хора. Приемат за такива определени групи от българите, които и за мен я България са втора ръка.

13

Анонимен

преди 2 години

Ленин беше казал - марксизма не е догма, а ръководство за действие. А Сталин буквално отрече марксизма.

12

Анонимен

преди 2 години

За да има добър стандарт трябва да има производство, а всяко производство консумира въздух и отделя CO2. A за консумация на въздух има данък вуздух, конто произвежда плаща висок данък въздух, така наречения зелен данък за CO2 емисии, това е трилионен бизнес с продажбата на CO2 сертификати, само развитите страни могат да си го позволят, страните като България винаги ще внасят и ще живеят бедно и ще слугуват на ЕС и ще им служат за пазар.

11

Анонимен

преди 2 години

Никой от западно европейците не искаше България в ЕС. САЩ ни приеха в ЕС за да си разполагат военните бази и да ни използват за военна полоса и пушечно месо срещу Русия. Впрочем същото е сега в Македония, ЕС се разпада и е в тежка икономическа и финансова криза, но САЩ са решили да приемат Македония в ЕС и така ще стане. България винаги ще е бедна в ЕС.

10

Напротив

преди 2 години

Не е вярно. За западняците българите са хора втора ръка, депо за евтини черноработници и пpocтитутки. И винаги ще бъдат такива, българите правят грешка като казват "ние", не сме ние, а "те" - господарите и "ние" - слугите от задния двор. Това е реалността.

9

Анонимен

преди 2 години

До ПРИМЕРЧЕ---------------Ами купи си тяхна нова кола,бе. Кой ти пречи.

8

Един пример

преди 2 години

ТЕ спряха Южен поток за сметка на Северен поток 2. Кой сега е алчен и двуличен? Май са ТЕ, не сме НИЕ.

7

Нане

преди 2 години

Ей сега гледах един холандец по телевизията на чалгарите...Дошъл по любов тука, родили му се и две дечица от Българка... Говори почти перфектен Български език...Та Човека, каза, че покрай ковид истерията се радва, че живее в България... За нищо на света няма се върне в еурогея...Там всичко е загубено вече!

6

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално... Западният свят ни възприема за нисши получoвеци, за тях сме по-ниско и от хлебaрките. За тях сме пазар и работна тъка, както и транспортен коридор за техни стоки към Азия и Близкия Изток - една от причините да толерират мутрата 12 години и да се строят само магистрали. Марионетните правителства пък са прекрасен повод за корпуционни сделики, които облагодетелстват западни корпорации. Тук могат да си изхъврлят отпадъците, стратите коли, отровните и фалшиви храни и т.н.

5

Анонимен

преди 2 години

Ние сме черноработниците на те ония от ЕС такавае и България

4

Щастлива Кокошка

преди 2 години

Колониалното робство

3

Анонимен

преди 2 години

Еми много ясно и слава Богу. Не ни трябва ЕС. СССР ни беше достатъчен.

2

Анонимен

преди 2 години

Те вземат 2000-2500 евро, ние 500 и половината храна ни е фълшива.

1

Анонимен

преди 2 години

Нормално , все пак сме колония и не равноправни членове