36

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, Христова и други подобни философи, намерете си работа, понеже видимо качихте килограми в последната една година!

35

dmx

преди 2 години

Да се разгонят вече всички ковидчици и да им се вземе думата

34

Анонимен

преди 2 години

Препоръчвам кунчо да си наеме охрана. И да гледа да не са "ваксинирани", иначе файда няма.

33

Анонимен

преди 2 години

Казват учените и ковид-фашистите че наличието на антитела не са причина, да не се ваксинираш? Ами нали ваксиниата е за това, да създаде изкуствено антитела, тоест имунитет. А ако човек вече има вече имунитет, защо фашистите го застявят да се ваксинира? Значи ваксината не е за създаване на имунитет, а за нещо друго, което ковид-фашистите не ни казват!

32

Bili

преди 2 години

"Липса на добра комуникационна стратегия" разбирай, калпава пропаганда. САЩ са учили от Гьобелс а вие дремете...

31

Анонимен

преди 2 години

Фашистите от ЕС делят хората на свръх-човеци и на непълноценни - нисши. Висшата раса може да се разпорежда с нисшите като животни, като cкотовe, и да прилага върху тях медицински манипулации без тяхно съгласие. Както ветеринарния лекар ваксинира животното без негово съгласие.

30

Булгар

преди 2 години

Браво на българите! Въпреки масираните атаки, стрес и лъжи за смърт, въпреки заплахите за задължителност, не се поддават на платените либерастиянски пропагандатори на вещерските коктейли на западните сатанисти, наречени за краткост- ваксини.

29

Анонимен

преди 2 години

В САЩ и в Англия жертвите на ковид 19 са 2 пъти повече на глава от населението отколкото в Русия, при това там са ваксинирани почти цялото население от непрекаралите вируса без децата, а в Русия само 11%.

28

Анонимен

преди 2 години

До 43 - Кунчев сто процента е ВЗЕЛ ПАРИ, говори напълно несъответни неща и извънредно много напъва да продава експерименталните ваксини, които са безполезни и излишни. И дори има гнусната наглост да оправдава принудителното инжектиране със зловредните експерименти. Това е твар.

27

Веско

преди 2 години

До Разумен!Демек, неваксинираните директно към газовите камери. Да се научат на демокрация!

26

Анонимен

преди 2 години

Кунчев е добър човек, никога не е плашил хората, винаги е бил много умерен в изказванията си. Всичките нападки срещу него са неосновани, паниката не я създава той, а вашите ГЛАВИ! Жалко, не заслужаваме този ЧОВЕК!

25

КОВИСЕКТА

преди 2 години

Айде порадвайте се на делтаизмишльотината, плоскоглави ваксърчета, че след нея се задава следващата... И по-следващата... И още много след тях. Има още много да се страхувкате (знам че ви прави гъдел) И още много има да се боцкате, но никога няма да сте спокойни, понеже просто не знаете как. И никога няма да сте "предпазени", понеже следващия вариант вече се задава зад ъгъла... С черни криле и дълги зъби... Леле леле как ще живеете така, това ще продължи години...

24

Fenasi Kerim

преди 2 години

Цитат: "ако не се ваксинира няма работа, няма право да пътува, няма право децата му да ходят на училище, няма парво на здравеопазване" - няма такова нещо. Пускат нарочно такива новини за да уплашат хората. Има много ваксини и гледат да ги продават. Те ваксините уж са" безплатни " за хората но всъщност пак си ги плащаме чрез данъците. А Макарона ще яде xypката.

23

Анонимен

преди 2 години

като не ще да се ваксинира - двойно по-големи здравни осигуровки.

22

Анонимен

преди 2 години

А бе обесете го тоя бе, кво го търпите? Ей, не се спря, не се спря брееееее. Ходи са боди ти и бъди спокоен. Аре моля ви са, някой да го свитне че ми омръзна да му гледам брадясалата физиономия на тоя и да ми говори за щамове, зарази, смърт. Аре стига вече.....

21

Анонимен

преди 2 години

делтата иде, стягайте се антиваксъри. напишете си поне завещанието.

20

до анонимен 26

преди 2 години

Аз съм на 40+ и кво мислиш, че ти пиша от отвъдното ли бе пропагандатор сплескан. Коеонота я изкарах тегаво ама съм жив. Не е трагедия, страшна е колкото грипа. Аман от жалки малобройни мекеренца.

19

Разумен!

преди 2 години

Отказът от ваксиниране да се криминализира и да се третира като отричане на Холокоста - затвор!

18

Fenasi Kerim

преди 2 години

Колкото по заразен става толкова по леко протича. Не съм вирусолог но чета много. Чета и чужди медии, предимно турски. Мнения на чужди лекари. Който е прекарал Ковид няма значение кой вариант няма нужда да се ваксинира. Ако желае си е негова работа. Който иска да се ваксинира. Делтата е по заразна но не и по опасна от "оригиналния" вирус. Напротив.

17

Анонимен

преди 2 години

Пак ли Кукунчев бе? Само знае да стресира хората.