145

Анонимен

преди 2 години

Толкова объркане жена!!! А Слави Трифонов е наказателен вот, нищо повече.

144

Анонимен

преди 2 години

Днеса впрегнаха знайни и незнайни лица в подкрепа на БиБи

143

ДПС-ГЕРБ-ИТН СА ЕДНО

преди 2 години

OMG дпс, които така или иначе вече са отвратили всички партии да са в коалиция с тях, а Анкара иска да управляват България, като троянски кон в Европейския съюз на Анкара, и от 2007 година започнаха да си създават партии от конспиративен тип, за прикритие на пипалата на Анкара през ДПС. Така беше създадена ГЕРБ и заблудена Германия да ги припознае. Сега така е създадена и Има такъв народ, отново със задкулисно финансиране, откъде пари за толкова реклама?!?! ДПС- 150 ДЕПУТАТА 2021.МАЛЦИНСТВО ЛИ?

142

Анонимен

преди 2 години

Казва го тая, де се фана с Бареков... . Айде бегай да си гледаш пенсията... .

141

Анонимен

преди 2 години

До дядо Йоцо, ти трябва да четеш повече, но вероятно си сляп, или неграмотен за да твърдиш лъжи и да венцехвалиш тоталитаризма, комунизЪма, БКП-БСП и ДС, чийто представител в момента е Разединител Радев и путинистичното му обкръжение.

140

най-обичам

преди 2 години

някой който не е гласувал, да почне да дава акъл

139

До133 от мен

преди 2 години

Интересно - елитите от миналото трябва да са ни образци/ нищо против/ . Щом човечеството е благоденствало . Но ако 90 % от хората са се гърчили от мизерия и глад, за какво ни е този егоистичен елит? Всъщност за кое минало става дума? Близко, далечно, много далечно? Защото към което и да погледна, картинката е идентична май. :)

138

сравнение

преди 2 години

Повремето на социализЪма върха на произвадството беше добив но жито да 300 кг от декар за да си герой на труда + значка сеге един земеделец произвежда по 600 кг от декар и е богат.

137

Анонимен

преди 2 години

Цивилизовсйте се балкански кауни

136

Анонимен

преди 2 години

30 години след Вътрешно Партийният Преврат в БКП, воден от другарите Луканов и Лилов, тези и подобни на Нешка Робева "Мажоретки" имат наглоста да учат хората кое е добро за тях??? Другарко Роб-***, ние имахме възможноста да пожимеем под прякото управление на БСП след 1990 г. и преживяхме ДВЕ Национални Катастрофи - Първата при управлението на Луканов, а Втората при Жан Виденов! Трета не искаме!!!!!!!!!!!

135

дядо Йоцо,

преди 2 години

***,ти мислиш не за народ,а за партия итн.аз ви бях фен!Но комунисти и руснаците са виновни! ....Същите продажници!като оня от Банкя,др.са виновни ! Бъди здрав и чети повече!

134

Анонимен

преди 2 години

Фалшиви медии, лош матерял правят! Това е върхът на антибългарското!

133

Анонимен

преди 2 години

До дядо Йоцо,... Ти сляп ли си, или си БКП троляк? България беше обрасла в бурени и тръни по времето на управлението на БКП + ДС / Луканова зима, Виденова зима, тройна коалиция с изнесено жито/ и по времето на Беровото безвремие, когато също управляваха БКП + ДС.

132

Анонимен

преди 2 години

До ЕлдорадоКогато не си съвпадат мненията с мода, ще те трият :) Мен са ме зачеркнали уж, но никога не е късно :)) Не забравяй, че да пишеш според мода (понякога прекалено) обидни думи, също не е в твой интерес, успех :)))))

131

Анонимен

преди 2 години

На слави не му е целта да познава народа. Целта му е да е прави мръсно и да играе по определени интереси. Това е маниакално болен човек.

130

Анонимен

преди 2 години

Нешка няма право да дадете каквито и да са квалификации, а най малко да си го изкарва на гражданите на българия. Егаси саботажнка! Държави много, много са и политическите развития! Но явно щом не и поднася, народа и е виновен! *** Я ...!

129

Анонимен

преди 2 години

Нешке, няма нужда да гласуваш и на президентските избори, защото е ясно, че ще гласуваш за Разединител Фигурантов, като посочен от БСП. И после отново ще се чудиш защо не сме нация, защо сме разединени. Пред кого стои по-добре Разединителя, като други кандидатури все още няма? Де, гиди лъжлива Комундела Слагачева!

128

дядо Йоцо,...

преди 2 години

Погледни България в колко бурени и тръни е обрасла ! Подкрепям Робева в мисленето с моето ! Но трудно ще е ,да се преборим с олигарсите,/хората ограбили народа ни,за собствено облагоделстване/.Както Бойко, и Слави е същия ,пътник ненадежден ! Все още имам надежда на сл.правителство и Радев !!!

127

мхм

преди 2 години

Баба Нешка, старата комунистическа ***... Хохохохох, смях, ръси акъл и мъдрости *** ньедна :))))

126

аз

преди 2 години

Нешка Робева да обясни защо подкрепи Николай Бареков преди няколко години. Това е най-голямото недоразумение в БГ политиката