45

Засили са

преди 2 години

чагъртането та да може Корнелия да си вдигне малко рейтинга изказвайки се против служебното правителство и ексцесиите му. Иначе с това чагъртане до президентските избори БСП ще пропадне дотолкова, че подкрепата на столетницата за Радев да е пренебрежимо нищожна. Театър.

44

Анонимен

преди 2 години

Нахалника с уши като Чебурашка няма да си тръгне сам. Ще трябва да го извлачат в белезници от Дондуков 2

43

Пенчо Питанката

преди 2 години

Как пък така, като ги правят тия технически грешки, един път не се набутаха, а все те облагодетелствани и Касата източена?

42

Божидар

преди 2 години

Управлението на такава болница от борд е тромаво и неефективно. Само че тези *** ще го разберат едва, когато съсипят болницата, ако изобщо имат капацитет да мислят толкова дълбоко, че да го разберат.

41

изчегъртай Фигуранта

преди 2 години

Радевите слуги скоро ще им се види света тесен.

40

Настоящата

преди 2 години

ситуация все повече заприличва на деветосептемврийски преврат.

39

Анонимен

преди 2 години

По принцип е хубаво такива, които усвояват кинти да се сменят през няколко години, за да не им става навик. Но нали никой не си мисли, че следващият, който ще назначат ще прави нещо по-различно? Риторичен въпрос...

38

Анонимен

преди 2 години

Балтов е специалист по магистрални маркировки. Без работя няма да остане, тъй като Славуца ще строи яко магистрали! Само дето няма да го вози да джипката.Ще ходи пеш!

37

Т.Шак

преди 2 години

На мен служебното правителство все повече ми се издига в очите. Дано остане и като редовно!

36

Анонимен

преди 2 години

Вижте там нещо и за Ядрено Магнитния Резонанс в Пирогов поразровете, Сестри и лекари който са на смяна в болницата работят едновременно и (само) в частния ЯМР

35

мечка

преди 2 години

Сащ и ес ги боли фара,особенно козяк

34

Да

преди 2 години

ЯМР по здравна каса се прави след направление от лекар и след одобрение от комисия от здравната каса в едно месечен срок. Ако не искаш да чакаш, плащаш. Защо е така, питай здравната каса. И така не е само в Пирогов, така е във всяка болница.

33

Анонимен

преди 2 години

А Радев как управлява България, по консенсусен начн ли?

32

Майора

преди 2 години

Срамота и д-р Пртов работи по поръчката на Кацаров чрез имотния крал Рашков по метода "тоя чул , оня казал".И за ваша имформация анонимници най големите проблеми в този сектор бяха по времето на проф. Гайдарски!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 А Борисов си живее в бащината му къща.....

30

Невежа

преди 2 години

По-лекари от българите нема!

29

Анонимен

преди 2 години

Извадете мутрите от властта и техните марионетки! Докато не ги извадите, България няма да има свободни хора и политици! Бойко, бивш любовник на Бориславова, която държи партиите на ЕНП и командва държавата, ББ е поставил много минни полета , ако някой друг се опита да управлява или вземе властта, имате си работа с обигран,алчен,злобен октопод, който стиска властта, подкрепете правителството на президента , подкрепете и самия президент, подкрепете и БСП , те не са с мафията и Бойко!

28

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде са се окопали тези същества без никакъв морал - нормалното тук е да се краде според сектантите. Чегъртане до дупка! 12 години стигат!

27

Зрител

преди 2 години

ЯМР-ът беше държава в държавата, наистина вижте какво се случва там. Не е редно да има частен ЯМР в държавна болница, поне преди беше така.

26

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийските пиявици нямат край....