17

потенциален емигрант

преди 2 години

Българите сме що-годе добре - има къде да емигрираме, Турция, Сърбия, Маке... Северна Македония (дано не ги приемат до тогава)....Няма ли някаква петиция, да се подпиша против тези безумия!!!!Какво ще се произвежда в Европа изобщо? Стомана, бетон - енергоемки (скъпи), а тези фотоволтаици и перки, инфраструктурата за тях, преносни мрежи, зарядни станции от какво ще ги правим? От дърво? ама и то не е екологично... Не самопрострелване в крака, ами в главата на ЕС! Безумия!!!!

16

д-р Делтова

преди 2 години

Ще гледаме циркове и гърчове . Само търпение и добро настроение е нужно.

15

Куфьо

преди 2 години

До 1ПОДДЪРЖАМ! и уловител на метан. Уловеният метан да се събира и изпозва като гориво, а оделяните со2 да се дакопават дълбоко в земята.

14

123

преди 2 години

А извън Еврогейския съюз? Какво се случва? Европа е само един континет от всички останали....Поредното масово ограбване....Африка, Азия бълват, ние плащаме....

13

Скоро

преди 2 години

Във огромната ЕК администрация от 40 000 експерта на заплати от по 30 000 евра на месец трябав да им се купи по едни розов вибр.атор за да си го ангажират както си искат.Скоро ще е.....скоро

12

Анонимен

преди 2 години

Щом такива е цената излизаме от Европейския съюз само богатите да карат коли оня ден даваха за гробище на, електромибили във Франция на тях им излиза по ефтино да, си купят нова кола отколкото батерията а за нас това е невъзможно ефин електрически струва над 30 бона в Евро кой може да, си го позволи

11

👤

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо-Сърдитата Гретка,ако се е загаджила,хормоните вече не и дават ядове.Приоритетите и стават други...

10

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости, ветровете и въздушните маси си обикалят както искат земното кълбо! Континентът Европа да не би да се намира на някоя друга планета, та да диша отделен въздух?

9

123

преди 2 години

Поредното извращение в сатанинския ЕС. Нови такси за гражданите за да може ЕС да прибира повече пари и да налага все повече ограничения.

8

.

преди 2 години

Референдум за излзане от ЕС. Тези мерки богатите някак ще ги преглътнат, но ние - най-бедните в ЕС направо погиваме!

7

Анонимен

преди 2 години

Ето защо вдигнаха цената на боба.

6

Grom

преди 2 години

И един ден ще бъдат изметени, както е било през Октомврийската революция и после при Мао. Да - не е станало по-добре, но такива самозабравили се управляващи само до такова развитие на нещата могат да доведат. Хитлер така случайно е дошъл на власт.

5

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Поредния соросоидски обир.... Онова врешящото рептилче Грета няма ли да я пуснат и нея в атака на някой безсмислен форум на О О НЕ или на ЕС?!?

4

Dinosaurus

преди 2 години

А в българия се закрива Министерството на екологията, щото сме най-богатите в ЕС и трите бронирани джипа на СлТр са електрически (или бяха с атомни двигатели?). А 15-годишната жипка на ББ я изчегъртаха, барабар с АМ "Хемус".

3

Анонимен

преди 2 години

ЕК с революционни промени?! Най-бедните европейци ще платят най-високата цена.

2

Тялото

преди 2 години

В Копенхаген само 5% от домакинствата имат автомобил. Тук на практика имат всички.Задръствания, супер мръсен въздух, паркиране на тротоари и градинки. Пълна ***.Данъците трябва да скочат с толкова че 2/3 от хората да не могат да си позволят кола.А с парите да се направи супер градски транспорт като в Лондон.

1

Анонимен

преди 2 години

Предлагам на изхода на всеки от нас да сложат катализатор.