12

Анонимен

преди 2 години

Нямаме добра алтернатива. За съжаление това е навсякъде, във всички държави се наблюдава липса на добри политици. Разединен народ. Липса на доверие. Самите ние страдаме, като си отстояваме на всяка цена "нашата" правда и не даваме път на другите. Ето да вземем Слави Трифонов. Всички политици били крадливи, осъждане до краен предел. Накрая хората гласуваха за него, и сега той не знае какво да прави, защото не очакваше чак такава подкрепа. Слави, покажи какво можеш.

11

Анонимен

преди 2 години

За София Бацо се бие в гърдите, че е пръв в 25 МИР, ама за Пловдив-град мълчи, защото там го би Тошко Африкански.

10

Анонимен

преди 2 години

Сикаджийската мутра е безспорен "демократ". Ще се бори за демокрацията не в парламента, а в гората. Ясно е , че ще става партизанин!

9

1

преди 2 години

Може слънцето да бъде дупетат,ако Рашков,днес го освободи,след разпита,иначе може да търка наровете на ул. ГМ.Димитров,някои влюбени гербери,може да кажат,че има имунитет,да ще има такъв,след клетва в Народното Събрание,но още няма президентски указ за свикване на Събранието,така че всичко зависи от Бойко Рашков.

8

Анонимен

преди 2 години

Подлите номера на Борисов нямат край. Той е вече шлайфан в тези задкулисни игри така че очаквайте още много подобни. Сега прави всичко възможно за да е в опозиция, срещу всичко което е след него и саботира всичко по пътя му.Такива като него сега покзват още по добре колко са алчни и зависници, малки долни същества

7

ужасТ

преди 2 години

Какво доживяхме, гербаджиите да говорят за спазване на закони?!

6

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Добре че младите хора гласува за да изметат старата шлака от соца.

5

Анонимен

преди 2 години

ЦИКАДЖИИТЕ КАТО ДРЪТИ КОМУНИСТИ В УСТРЕМ ЗА НАРОДЕН СЪД, САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ

4

не разбрал

преди 2 години

Защо да е депутат, това си е като разжалване от генерал на старшина?А пък и нищо смислено не може да предложи, само бадева ще прибира една капа пари!

3

Анонимен

преди 2 години

Поредната нагла постъпка на мутрата - водач на две листи, някои се подлъгват и гласуват за него и после остават излъгани, оня се отказва да е депутат.

2

Анонимен

преди 2 години

Значи бил е водач на листите в София и Пловдив. Хората от тези два града са гласували за НЕГО и изведнъж ХОП, ВРЪТ, няма да съм депутат. Мъжете не правят така.

1

Анонимен

преди 2 години

Гербавите съвсем изтрещяха какъв ЦИК ги тресе след като тиквата е подал заявление, че не желае да е депутат .