135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142 Руските туристи като брой от доста години са едва на 5-то място. Последните 2 години съвсем ги няма. Няма руски туристи. Има шпиони.

134

Анонимен

преди 3 години

Значи средната работна заплата не е сметната правилно, щом като повечето българи не я получават. Не се смята средното между най-високата и най-ниската заплата в България, защото така ще се получи средно около 10 000 лева заплата.

133

Анонимен

преди 3 години

До До130 - Ще е супер. Ще има множество земя, за обработка, ще имаме големи и хубави градве, няма да имам скапани от скапаните ви коли пътища. И не , няма да е обезчлюднеа. На камъните е псиано, че не повече от 500 000 000 души ще са на тоя свят, след време ....

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137 При Сталин икономиката тръгва най-вече кога руснаците открадват и замъкват цели заводи от победената германия. Плячкосват я един вид.

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 131 И какви собствени технологии имаше НРБ бе разбирачо? За телефони с шайба ли? Дай да не купуваме смартфони, ами да си ползваме телефони с шайба, а?И понеже нямахме технология за производство на автомобили, да не внасяме чужди, а да се возим на магарешки талиги.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133 - Чалгата е по-масова, но ако не считам хората, които слушат и двата стила за ... хора. Някак си по-долни са. Някъд емежду уличните кучета и плъховте. Не знам дори, защо имат равни прав с нормалните.

129

Анонимен

преди 3 години

Tемповете на ръст на СССР при Сталин между 1929 и 1953 година са безпрецедентни - обеми на производство, демография, осигуряване на населението, подем на промишлеността, иновации и модернизация. Въпреки ВСВ развитието не се забавя. Съветското чудо не е основано на марксизма - марксизма се утвърждава и в други общества, където не са постигнати сходни резултати, а след Сталин икономиката не става по-малко социалистическа или догматична, но по някаква незнайна причина преминава към задълбочаваща се стагнация.

128

бг

преди 3 години

От 8 години си имам моя микро фирма и си надвивам на масрафа. Последно работих за друга фирма на длъжност Директор, с нето заплата 2500 лв. но ме осигуряваха на МРЗ. Мнозина и сега са така ! Реално много малко служители, наистина получават заплатата на която са осигурени. Не, че това е добре...

127

Анонимен

преди 3 години

цените скачат а доходите не, някакви въпроси към фигуранта румен радев има ли драги мисерки? нещо, барем една дума да мъцнете? не?

126

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се прат помощите, безплатното образование и да се дава смъртна присъда за кражба, па ако ще и на хляб да е. Само така, ще просперираме към ендо младо, будно и смело общество със силна воля!

125

Анонимен

преди 3 години

До Не-точно-европеец За съжаление, за разлика от САЩ не можем да си напечатаме колкото си искаме БВП. А дали слушаш чалга или рап, горе-долу все едно. А да кажеш, че само в БГ се взимали наркотици е смешно.

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129 - Според мен, каот се идентифицират, трябва да бъдет гонени от училище още в 4-ти клас и пращани в насислтвени трудови лагери, поне да има файда от тях. Че останалото е загуба на финанси.

123

Анонимен

преди 3 години

За да има високи заплати трябва да има собстено производство и технологии. А в България всичко беше съсипано, за да купуват българите западни стоки. Сега никога няма да има производство като на запад, за това трябват стотици милиарди и технологии, а западът не дава технологии на източна Европа, ще купувате стоките им и ще се радвата на трохите които ви подхвърлят да строите балетни зали в обезлюдените села и за полагане на асфалт.

122

Анонимен

преди 3 години

До До120 - Не. Ще бъдат редуцирани 80-те процента, които пречат.

121

Анонимен

преди 3 години

До 127 Кой начин на отношение и мислене? Че мързеливите и негодните не трябва да се поощряват ли?

120

Не-точно-европеец

преди 3 години

Живял съм цели 16 години в България. Знам що за стока сме станали. Радваме се на 3000 лева, докато се давим в помията, наречена съвременно българско общество. Чалга ... слуша се ЧАЛГА! Масово се пие, взимат се наркотици, псуват се по улиците - това ли ни е обществото? БВП-то ни е по-малкпо от на средно голяма американска топ компания... ужас.

119

Анонимен

преди 3 години

До Нормално България - МРЗ - 320Е. Същата в русия - 140Е.

118

До120

преди 3 години

"Да има и какво"Ами ще изчезнем като нация съвсем скоро с тоя начин на отношение и мислене към собствените си хора!

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124 Вярваш ли си?

116

Нормално

преди 3 години

България я взеха за слугиня и заради територията да разполагат военни бази срещи Русия. Иначе за друго не са им притрябвали българите. Вие що си мислихте, че ви канят на масата на клуба на богатите? България е задния двор, слугите.