71

Българин

преди 2 години

На есен - трети опит. Предложените от Слави министри са явно назначени от американското посолство. Всички са завършили американски университети. Няма лошо, но това определено означава, че няма да могат да водят независима политика.

70

тя

преди 2 години

Постигна подигравка !

69

Като чета

преди 2 години

коментари на просветени в кухнята на конституционализма в България подозирам следната сценка - Слави си каза правителството в парламентарна зала Тошо се изцепва нещо по адрес на Боко , ДПС и изчагъртването. ГЕРБ и ДПС напускат залата обидени, а Правителството може да бъде избрано с 62 *** депутати. Славчо има 64 или повече и това му стига. В правителството неспоменатите в изявлението министерства на околната среда и водите и еврофондовете се дава на ДБ, на които Тошко каза да си мерят приказките.

68

тя

преди 2 години

Гласувах за ИТН, но няма да повторя тая грешка ! Те изобщо не се интересуват от това как живеят българите , ще изпращат македонски астронафт- ха, ха ,ха !

67

О хо хо до Слави що

преди 2 години

...каза!!! Ами то НЕ се казва ТАКА! ТО Е КАТО В БРАКА - ИЛИ УВАЖАВАШ ПАРТНЬОРА, ИЛИ ГО УНИЖАВАШ. АКО НЕ МОЖЕШ БЕЗ ПАРТНЬОР, ДЕ. А СЛАВИ НЕ МОЖЕ. ДОРИ И С ДПС.

66

Красимир Руменов

преди 2 години

Не съм почитател на г-н Трифонов, но по-добре правителство на г-н Трифонов отколкото ГЕРБ.

65

Случаен

преди 2 години

Славчо е скъсал джоба и отчаяно иска да си го зашие с парите от Европа.

64

О хо хо

преди 2 години

ВСИЧКОТО ЧЕРВЕНО РАБОТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!!! А ЧЕРВЕНО ДС ВОДИ ВСИЧКИ ПАРТИИ В БГ!!! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!

63

Н1

преди 2 години

Все по-често ще има коментари как е създадена партията 7/8. Колко време ще просъществува проект, направен против правилата. Жалко за разочарованите, дето са си мислели, че има такава партия. Против правилата може да се върти само Черния принц.

62

НАРОДЕ,

преди 2 години

СПАСЯВАЙ СЕ ОТ ТОЗИ ДИЛЕТАНТ СЛАВИ, ЩЕ НИ ВКАРА В РАЗНОБОЙ С ВСИЧКИ ЕТНОСИ В ДЪРЖАВАТА!!! ПОМОООООЩ! АКО ВИ Е ОСТАНАЛ И 1 МИЛИГРАМ НОРМАЛНОСТ!!

61

Анонимен

преди 2 години

Стига сте коментирали този луд слави. Не виждате ли,че никой не го иска,не го подкрепя,и той самият не е наред с главата? Има 7% за каква власт,победа и управление може да се говори? Да си пише във фейса,за това са му достатъчни тези 7% от всички имащи право на глас.

60

Анонимен

преди 2 години

Не знам за Славчо, ама тия от кръга "Капитал" на Прокопиев - ДаЙ България пищят на умряло, защото явно не са се разбрали със СлавитУ да им продължава далаверките, които въртяха с Плевнелиев, Трайчо Трайков, Христо Иванов и Дянков - така наречените министри на Прокопиев. Ся какво, щото не са нашите олигарси, значи ония са лоши,А?А Прокопиев го създаде Цветелина Бориславова? Айде Дай България да обясни каква промяна са те?

59

Служебното

преди 2 години

Служебното правителство подари 34 милиона на фалирала косовско-албанска фирма уж да произвежда електрически автомобили в България които никой няма да купува, а и те самите не смятат да произвеждат.

58

Анонимен

преди 2 години

Вчера в едно студио се обсъждаха резултатите от изборите.Направи впечатление мнението на Слави Василев,политолог към президентския съвет и син на известния Васил Василев, който пък е хазяин на БСП Тв. Та, младежа няколко пъти се опита да наложи тезата,че след неуспешните опити за формиране на правителство,било време за промяна на държавното управление. Ясно е, че Радев и хората му работят за президентска република, а Трифонов е техния инструмент за провал на парламентаризма.

57

Анонимен

преди 2 години

Швейцария и Люксембург също нямат икономика, дори ние имаме по-силна икономика от тях, но живеят богато. Ако започнем да перем пари като Швейцария ще живеем по богато, вместо да се напъваме да развиваме икономика и високи заплати. И няма да има значение кой е на власт.

56

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство продължава работа

55

Анонимен

преди 2 години

Имена? Факти? Рйй редакцията! Идва и вашето време! 6 години помия!

54

Българин

преди 2 години

По-добре Слави да но оправя отколкото Бойко.

53

wtf

преди 2 години

Никиту Василев - мин. председател .... ебасси . Най-заспалия министър от правителството на дедо Смеончо . Малките чалга фенчета не го помнят това правителство. Още са били на бащите си в кожените торбички ама ние по-възрастните добре познаваме Оправията за 800 дни на НДСВ . ....... п.с. Че то по-добре беше Учиндолския да сложи Ванката за мин.председател на Чалгария ... Гацо Бацов министър на спорта и Нафарфории за министър на вероизповеданията а Гъмзата - министър на вътрешните и външните работи

52

Анонимен

преди 2 години

Какво постигна ли, ами затвори устите на всички, щото до оня ден всички говореха как ИТН требвало да поеме отговорност и да предложи кабинет, а сега видиш ли защо предложил кабинет :) Извинявайте ама поведението и на Корнелия и на Христо, за Баце е излишно да говорим, но поведението им е меко казано шиззофренно, до оня ден "Слави кажи", сега "Слави що каза"