144

Анонимен

преди 2 години

До 146 - напълно, безвъзвратно промит мозъко - 19 месеца минаха, и не разбрахте не само че "КОВИД" е обикновен грип, но даже е нереално лек, сравнено с много други години. Отчаян съм от вашата безпомощна наивност. А всички данни ги има, очевидни са, елементарни са...

143

Анонимен

преди 2 години

Един или двама са трoловете антиваксъри обикалящи по темите?

142

Анонимен

преди 2 години

До 147 -сигурно БАУ е излязъл в отпуск. И троловете трябва да почиват

141

Анонимен

преди 2 години

До 144 Не ми се обяснявай, изветрял ваксър.

140

До 142

преди 2 години

Залагай на тръба в гърлото, както повечето неваксинирани.

139

Анонимен

преди 2 години

139 е новият ни ***-ваксър. Едва смогва, защото е сам, а трябва да обиколи всички теми и да покрие норматива за брой мнения. Не му се смейте много. Като видите просташко и нелогично ваксърско мнение, просто го подминете. Работи за стотинки горкият и не му е лесно.

138

анонимен

преди 2 години

Без ваксинация ще е много тежка. Които не са ваксинирани, да го направят. Да не бъдат егоисти. Една година мина и не разбрахте, че е опасен този вирус. Малко над 4 000 000 са умрели. Ваксинирайте се и спрете да пречите на връщането към нормалния живот. 2020 година беше празна година с тежка есен и тежка зима, след затворената пролет, която беше с празни улици и затворени заведения. Толкова пък да нямат чувствителност, че при още една такава зима ще изгубим стимул да живеем... Срамота е!

137

Гейтс

преди 2 години

Поклонете ми се, инжекциони, турбо инжекциони и тнт.

136

До 141

преди 2 години

Колкото и много години да диша човек, в крайна сметка умира. Ти май не си съгласен и се мислиш за безсмъртен. Ех, зомби, зомби.... Подобно е и с ваксините, но зомби не разбира, зомби иска резултата веднага и на 100%, а никой не е твърдял, че ваксините предпазват на 100%, както иска зомби.

135

Майстора

преди 2 години

Вижда се в очите му на снимката - само се вгледайте - как преценява за колко си е продал душата, и сам знае че евтино се е дал. Професоре, за колкото и да я продадеш, все е евтино. Късно е вече за съжаления. Мегафарма не дава касови бележки и не връща загубена чест.

134

Анонимен

преди 2 години

Чакаме до месец да ни уведомят за още странични явления на ваксите, че да избираме на Корона ли да залагаме или на инфаркт от Вакса!

133

Анонимен

преди 2 години

Ти се скрий, бе мър.шо връзкарска! Професор ми бил и тоя. В тая клиника всички се излюпихте доценти и професори. Навремето тези титли бяха престижни, а благодарение на вас и една стинка не струват. Пък и по всички въпроси се изказвате най-компетентно.

132

До 136

преди 2 години

Дишането предпазва ли те от умиране? Не. Защо дишаш, направо умирай и не се мъчи.

131

Анонимен

преди 2 години

Има доста отказващи да се ваксинират, които първо трябва да бъде освидетелствани от психиатър, иначе не е човешко.

130

Анонимен

преди 2 години

Има доста отказващи да се ваксинират, които първо трябва да бъде освидетелстван от психиатър иначе не е човешко.

129

Анонимен

преди 2 години

1. Инжектирането предпазва ли ме от заразяване - НЕ2. Инжектирането предпазва ли другите да не ги заразя - НЕ3. Инжекцията тествана ли е върху хора за дълъг период - НЕ4. Има ли смъртни случаи от инжекциите - ДА5. Мога ли да търся отговорност от производителя - НЕ6. Махам ли маската - НЕ7. Дистанцията и другите мерки важат ли за инжектираните - ДА8. Имам ли каквито и да било привилегии заради инжектирането - НЕ9. Трябва ли да се инжектирам периодично след първия път - ДА

128

Еврейска Дрипа

преди 2 години

Този ми е роднина.

127

Анонимен

преди 2 години

От коментарите си личи, че отказващите да се ваксинират нямат и грам мозък.

126

Анонимен

преди 2 години

А бе не знам за нова вълна, ама по улиците хвърчат лигавници и котките си врат муцуните вътре. Ей това е отговорно и гражданско поведение от ваксърите маскофенове.

125

варна

преди 2 години

Професоре виждам че имаш гадателска способност, ще ми кажеш ли някой други неща в бъдещето да знам....Такива изказвания са за затвора, как им давате поле за изява незнам, но сега трябва да изхабите ваксините дето ги взехте на далавера, и се чудите как да стреснете народа, защото видяхте че масово хората не искат ваксина, защото го минаха вече...Спрет ес тези глупости какво щяло да бъде бъдещето, не ви е срам лекари да плашат народа си....