16

Сатир

преди 2 години

В съзвучие със световната глупост предлагам, ресторантите да разработят инструкции за кратък междузвезден полет /дестинация по избор/ като предвидят обобщени мерки по опазване на космическото пространство от въглеродни емисии.

15

Житомиров

преди 2 години

Не знам дали данс са забелязали ама Тиквондел вече не е на власт и скоро май няма да се върне , а и изобщо няма да се върне. Ще се пенсионира преждевременно и ше послдва мадридския крадец, който го вкара в политиката.

14

Що ревете сега

преди 2 години

Еми така е, служебното правителство назначи нов шеф на ДАНС, това е първата му главна задача, терора и тероризма в заведенията, що ревете, нали искахте изчегъртване на старите, ето ви нови

13

Анонимен

преди 2 години

явно се готви нещо от бежанците

12

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте и камерите да ви изключат, че да не снимате как Узунов взема пликове с подаръци или пари.

11

Антон Тодоров

преди 2 години

Препоръчвам ви книгата "Шайка", която лично написах преди да се присъединя към нея.

10

Анонимен

преди 2 години

ДНес е 10 юли. Утре е 9 септември. До дни ще видите кон боб яде ли-mагаре трева пасе ли..

9

Анонимен

преди 2 години

изглежда искат да унищожат бизнеса и да го дадат на корпорациите, ковид явно не успя да ги смачка, и сега търсят други опции как да ги унищожат

8

Самоуправство

преди 2 години

Какъв е плана ви за борба с тероризма? -- Ми ей тука на сервитьорката сме и дали един калашников, а зад бара имаме РПГ и бронежилетки.

7

No Coment

преди 2 години

Те по завденията нямат отворени тоалетни за клиентите,нямат дори пожарогасители,а дансаджиите тръгнали да посрещат на морето терористи,вместо туристи.Някаква далавера с цел прибиране на кеш има тук.Те дансаджиите не могат да накарат тия с заведенията да си платят даже данаците.

6

СОБТ

преди 2 години

Всяка баба, чистачка на тоалетни в заведението да изкара курс по самоотбрана, боравене с оръжие и боеприпаси, видео и подслушвателна техника и обезвреждане на взривни устройства. И да си носи допълнителен чифт гaщи.

5

Totenkopf

преди 2 години

Освен да реват за помощи за намалено ДДС и да крият оборот не виждам какво нещо смислено правят трябва да се затворят поне 60% от тия айдуци и без това са прекалено много!

4

Анонимен

преди 2 години

oooo, a kak pechete princesski s shunka i kashkal, strandjanki s bulgarska kaima, yaponki s zaharen sirop, salati snejanki, sofianki na skara...;-)))

3

АНОНИМНИЯТ

преди 2 години

Хващаш кука за месо, един брой от ония големите, на които висят цели телета. Пъхаш куката, откъм гърба, между две ребра на ресторантьора без терористичен план. Вдигаш ресторантьора, с помощта на съответната макара, над земята, така че да увисне на куката в гърба си и да се гърчи максимално дълго. Снимаш това и го пускаш в кинопрегледите преди филма да гледат всички.

2

Анонимен

преди 2 години

ahaaaa...ama prodavate coronki biri ;-)))

1

Анонимен

преди 2 години

Най-добрият пран е да не отварят. С тия ковид терористи.