215

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 224 докажи обратното тогава, че грешат

214

до 216

преди 2 години

Което означава, че подлежиш на риск щом подписваш такова нещо. От безвредни ваксини, както се изказват подкупните големци.Да не говорим, че операциите и другите интервенции си ги правиш лично ти, по твое желание и не си задължен, докато с тия ваксини вече става друго....

213

Лллл

преди 2 години

Тези са ненормални ! Да дават бонуси за ваксинирани ? Не мога да разбера що за глупост!!! Социализмът бил подтискащ ? А сега сме бетер стадо !!!

212

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

<<<До Анонимен 213>>> Интерпретирате Конституцията, като Дявола, Евангелието. :)

211

Анонимен

преди 2 години

доцентите в БГ ти викат, че: в статията със заглавие: "(Проф. Кантарджиев: Ваксините на "Пфайзер" и "Модерна" предпазват от Делта варианта)", са написали следното: (Излязоха становища за "Пфайзер" и "Модерна", че имунитетът е доживотен.) а ето какво заглави ти казва съвсем друго нещо: "Pfizer поиска да прилага трета доза, спад на имунитета след след 6 месеца", един те лъже, друг ти говори глупости, антивакс. излезнаха единствените умни хора които следят цялата тая агитация, дискриминация и лъжа

210

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

<<<Анонимен 215, казва: "Когато е пробвана на животни в лабораториите те са умрели.">>> /// Свещената Библия казва: "НЕ лъжи !!!" Пробвана е и на хора (доброволци), срещу солидно заплащане и още по-солидна застраховка. НИКОЙ от участниците в експериментите с новите ваксини не е пукясъл. Престанете да лъжете !

209

бунтовник

преди 2 години

Това ще представлява Третата световна война - пълен терор над отказващите да вземат трансхуманния нано-знак на Звяра (Изкуствения Интелект)!

208

Анонимен

преди 2 години

Кви бонуси? Всеки ваксиниран е получил бонус "ваксина", ще получат още "бонус ваксини през няколко месеца", всичко останало е дискриминация.

207

Анонимен

преди 2 години

До до шамандурестия 202За сведение: такава декларация се подписва и преди операция, преди скенер, преди ядрено-магнитен резонанс и преди безброй други манипулации.

206

Анонимен

преди 2 години

чиста дискриминация на нещо недоказано с неизвестни съставки (примерно: солена вода) което не е задължително, а е по собствен избор

205

Анонимен

преди 2 години

Т-нар ваксини,не са ваксини,това е нова платформа в медицината,която още не е изпитана достатъчно години. Когато е пробвана на животни в лабораториите те са умрели. Всеки,който призовава хората да се инжектират,всъщност ги призовава да станат бели мишки,и застрашава животът и здравето им. Това същество трябва да бъде съдено за налагане на геноцид.

204

Анонимен

преди 2 години

Конституция РБ:Чл. 38.Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.Ако съм убеден, че тия буламачи към настоящия момент не са най-правилното решение, защо ще ме ограничават? Демокрацията ви струва 30 стотинки г-да ***!!!

203

до шамандурестия 202

преди 2 години

Добре бе, като си такъв ваксинатор, защо подписваме декларация, че никой не носи отговарност за поставената ваксина и нейните странични ефекти освен теб. Това никога и никой не ти обяснява. Айде някой ваксинатор да излезне и да го обясни...

202

SHEFA

преди 2 години

И АЙДЕ ПА СЕ ПОЧНА-КАКВО ЩЕ ЗАТВАРАТЕ БЕ?ПРЕСТАНЕТЕ ДА СТРЕСИРАТЕ ХОРАТА!-ТОВА ВАЩО СТАНА РЕЦЕСИЯ-ДСЕКИ ДЕН-ЕПА ПИСНА НИ ОТ ВАС.-1-ВО НАЙ ВАЖНОТО!!!!!!-НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА- А АКО НЯКОЙ ИСКА ДА СТАНЕ ТРИЛИЯРДЕР НЕ НА МОЯ ГРЪБ.

201

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

<<<До мамин сладък 205>>> Без свободни съчинения, моля ! Жена ми е лекар в болницата Св. Томас, баш срещу Бритиш Парламента, от другата страна на Темза и нито тя, нито колегите й, които се занимават със статистика нямат подобни данни. Астра-Зенека, инжектирана на повечето британци (англичани, падита*, шийпшагъри** и хагешпашъри***) при евентуално заразяване, имат леки симптоми, отзвучаващи за ден-два. ---- За протокола: <<<///'пади' - айриш///'шийпшагърс' - уейлш///'хагешпашъри' - скотиш///>>>

200

Анонимен

преди 2 години

Значи излиза, че ще се признава само патентования имунитет, без значение дали работи.Природния имунитет и притежателите му ще пъдат подложени на гонения и лишения. Това не ви ли прилича нов световен ред или нова свирепа религия. Защото на мен точно на това ми прилича. И им плащат за да го наложат.

199

Мира

преди 2 години

Значи ...при Борисов всичко е корупция, а при тези е законно.

198

мамин сладък

преди 2 години

Затова в Израел и Англията повече от 1/3 от новите случай на ковида са на ваксинирани , щото не развиват антитела или са развили много малко. НО това дали ваксиниран развива антитела никой не го интересува.

197

мамин сладък

преди 2 години

До 192С тест за антитела не можеш да си извадиш никъв сертификат, но поне го признават и не те карат да се ваксинираш или тестваш непрекъснато. А в БГ дори и това го няма, за съжаление - там изкаралите вируса не се броят за хора и антителата им са по-калпави от антителата на ваксинираните (ако въобще ваксинираните са изработили антитела).

196

Анонимен

преди 2 години

От заклет антиваксър и той стана радетел на ваксините. Но така е- като ти дадат пари, послушно падаш на колене и отваряш широко уста. Предатели!