72

Анонимен

преди 2 години

И аз искам 60 000 лева заплата, хайде и на всички българи по 100 000 лева раздайте, да се радват!

71

ЕМО

преди 2 години

САМО РАДЕВ И ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СИ ОПРАВДАВАТ ПАРИТЕ..... А ТЕЗИ ОТ БАНКАТА ПРАВЯТ СТОТИЦИ ПЕЧЕЛИВШИ ЗДЕЛКИ НА МЕСЕЦ.... ТАЗИ БАНКА Е ВЪРЗАНА ЗА ЕЦБ..... А ОТ ТАМ ПОДАРЪЦИ НЕ ПРАВЯТ.... ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ.

70

Ха-ха

преди 2 години

Малко му беше на Кирчо язовира. Сега ще източи и банката, че да си направи селфи :)

69

гост

преди 2 години

Аз съм ЗА високите заплати- но на пазарен принцип. Ти си най добрия, няма друг за този пост, изкарваш на работодателя - ми взимай по 1 млн. на месец! Но същите тези колко щяха да им платях в частния сектор ??? Много е сладко така от държавата, докато други превиват гръб да плащат за това.

68

бай Пешо

преди 2 години

***, Пульо и Атанас (двамата от Харвард и оня от Виена), вие нещо ще работите ли или само ще се заяждате с другите докато ви свърши времето? Защо ви плащаме??

67

Банката е в ръцете и

преди 2 години

м, пари бол, с лопата да ги ринеш, как няма да лапат като за последно, а народа да ду ха супата, щом е просто стадо. Не е луд който яде зелника, а който му го дава. Няма по загубено стадо от българите! Всички се свряха в София, а турците вилнеят в провинцията, накрая ще налазят и столицата. Така е било и при падането на България под турско, когато Търновското царство е падало, Видинското се е радвало, но после и те са яли масура. Така ще стане и днес, защото *** спи!

66

Гиб Мелсън

преди 2 години

60 бона заплата на месец в държавна банка. Винету се превърна в мечта за една камара хрантутници и началници. Винету сбъдва мечти. Наистина тези некадърници, които в България получават хилядарки на месец само защото са от партията на Винету ако отидат в чужбина най-много да им дадат метлата да метат или да мият чинии. Затова за тези некадърници Винету и неговата партия са една сбъдната мечта.

65

Само така

преди 2 години

Един съвременен, скромен, ерудиран икономист и предприемач, който мечтае България да бъде държава с истински свободен пазар, насърчаване на предприемачеството, качествено образование и т.н. Пълен антипод на комичния мутренски образ и прототип на Бай Тошо, който заедно с Пеевски овладя държавата и смуче милярди през схеми за строителство. Не случайно в плана за възстановяване на Баце и ГЕРБ, милярдите пак са разпределени за магистрали, саниране , изобщо всичко ,от което може да се краде щедро.

64

Анонимен

преди 2 години

тези не могат да ги изхарчат тия пари бе... нали някой ден ще умрат, какво се запасяват сякаш няколко живота имат?....

63

Анонимен

преди 2 години

Това все пак е банка, макар и държавна, а заплатите на шефовете в банките са такива. Обикновените банкови служители опъват за жълти стотинки.

62

Ха-ха

преди 2 години

Че като си ги изкарват, що да не вземат. Ще видим какво ще изкарват, като почнат да кредитират малките и средни и "заминат" парите .

61

Позор на ДБ е Кирчо

преди 2 години

Да си покаже фалшивата диплома !

60

БАНко

преди 2 години

ПОЗОР СИ ТИКВО !!!ОКРАДЕ БЪЛГАРИЯ !!!

59

Кафяв гербер

преди 2 години

Чегърт Чегърт , един герберунгел да не остане , а тукашният тиквен *** е ясен , след 11.07 ще рови по кофите пак .

58

До 80

преди 2 години

Я,пак .ОбразУвание или ОбразОвание?

57

Анонимен

преди 2 години

От както дойде това правителство ми прави впечатление, че герберуните газ пи*ка*ете от яд и плюете яко под всяка статия. Единствените ви "аргументи" са обиди, обиди и пак обиди. Ралта, раута, ралта...

56

79

преди 2 години

Киро, не само там, във всички сектори е така 10% "наши" хора взимат заплати между 5000 и 110 000, за това не трябва да има плосък данък и праг на осигуривките, 10% защитават своето - а "гребците" да гребат, за това ще се наложи истинско чагъртане с АК47 и народен съд.

55

До 76

преди 2 години

Ако ти се струва много тази заплата за управител на банка, да си променят начин на образуване! Ако трябва и закон да променят! Само че Този не казва как е образувана тази заплата, а го поднася сякаш някой краде от "данъкоплатците" ! Това не го е учил в Харвард, защото това са болшевишки номера! Не може някои да са богати, а трябва всичките да сме ... еднакво бедни! С призива да ходи в частния сектор, кой кадърен ще се задържи на държавна, или само назначените от нас некадърници!

54

Анонимен

преди 2 години

Другаря Борисов оправил нещата след като Владко Торанов напусна с гръм и трясък преди години, че с 8000-10000 месечно, като депутат не може да храни семейството си.После се върна и става министър.Явно е, че при другаря Борисов исономиката ни се възроди и тръгва нагоре, заплатите е нормално да растат.

53

Реалист

преди 2 години

При ГЕРБ се "крадяло"! Само че при ГЕРБ се строеше с пълна сила, пари имаше, даже бяха разплатени предварително! При тези недоразумения нито се строи, нито има пари, но не се "крадяло"...вервайте ми!