19

Анонимен

преди 2 години

КОЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДА ПОБЕДИ НА ХУНТАТА НА ЧЕРЕП РАДЕВ И НЕГОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ ТЕРОРИСТИ- ЕЛЕНКО БОЖКОВ И МИНЧО СПАСОВ КОИТО ПРЕЗ ЛЯТОТО СПРЯХА ТОКА НА МЕТРОТО КАТО ЗАПЛАШИХА ЖИВОТА НА СТОТИЦИ В МОТРИСИТЕ, НА ТАРАШКОВ С ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ С НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ, НА МИСТЪР МУСКУЛ СЪЗДАЛ ОФИС В БОРДЕЙ И КУХА ФИРМА А ПОСЛЕ Я МЕТНАЛ НА КЛОШАР С 1 500 000ЛВ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ЕДЪР СПОНСОР ЧЕРЕПА- БАНДИТ С 19 ОБВИНЕНИЯ, МИН НА ФИНАНСИТЕ С ОТКРАДНАТ ПРОФИЛ БЕЗ ДА Е ИЗВЕСТНО КЪДЕ ТОЧНО Е УЧИЛ- НАЛИ КИРИЛЕ

18

Ясно

преди 2 години

Всеки който гласува за бандитите от опгерб, даму изсъхне ръката.

17

Анонимен

преди 2 години

Борисов е изградил култ към личността по примера на Ким Чен Ун и не се знае как ще приемат загубата фанатичните му фенчета. Възможно е да ги насъска към гражданско неподчинение за да отърве затвор. Така че Янев е прав да се притеснява.

16

Хомосексуалист

преди 2 години

Да живее демокрацията! Уинстън е казал, че демокрацията е най-добрата система, защото демокрацията е най-добрата система. Умен човек е бил Уинстън.

15

Майора

преди 2 години

Каква демокрация Яннев под ботуша на Радев и най предания Рашков ! И с човек от ДБ който отговаря за софтуера на машините и е личен съветник на Янев!И най срамното -единствената държава от ЕС с машинно гласуване , отречено в Германия , Холандия и други страни.

14

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията - това е Третия свят. Навсякъде по-света където има демокрация е бедност и мизерия. Да не мислите, че ви взеха богатите колонилисти западняци да споделят с вас богатствата си и да седнете наравно с тях на масата. Взеха ви да им слугувате в задния двор.

13

Янев е смешен!

преди 2 години

Врагове на Свободния свят и...демокрация!

12

До 11

преди 2 години

До кои институции са изпратени? Публикувайте ги, ако не ви дават ги дайте на сериозните партии и/или ги ксерографирайте и залепете на плакатите на ИТН, ДБ и ИМВ!

11

анонимен

преди 2 години

То само с очаквания и празнословие не става! Трябва и работа! Трябва и съвест, желание за честни и прозрачни избори, да се броят хартиените бюлетини от машината, ще удължи с не повече от час изборния ден, а ще внесе спокойствие и вяра в изборите! Не може да се манипулират отрязъците защото: 1. Всеки отрязък има хеш код, еднакъв с този на машината! 2. Според промените в ИК има осигурено видео наблюдение при броенето на бюлетините/отрязъците от машините!

10

бай ганю

преди 2 години

до такава степен свикнахме със про.стащината и ниското ниво през последните 12 год.че днес връщането към нормалното ни изглежда плашешто нереално и някак си криво.

9

Анонимен

преди 2 години

Изборите с машините SAES 3377 са измама. Машините имат опция онлайн. Онлайн са били и на 4 април 2021г. ЛЮДМИЛ ЦВЕТКОВ има доказателства и е изпратил всичко до 10 инстанции.

8

Пфффф

преди 2 години

Съветските кадри като почнеш от Петър Младенов и Андрей Луканов и минеш през Янев и Румен рублата, докараха такава демокрация в България, че хората с право си тъжат по зрелия социализъм от 80те...

7

Анонимен

преди 2 години

ТЕОКРАЦИЯТА - това е божественото управление!ДЕМОКРАЦИЯТА - управление на масите!

6

Анонимен

преди 2 години

Да, като не се броят бележките от машините, тези избори ще са тотална измама.

5

мръсната дреха

преди 2 години

Това е демокрацията според евангелието! Едно голямо нищо! Всеки срещу всеки

4

демокрацията

преди 2 години

Тя е една мръснa дреха във сравнение с технокрацията - божественото управление!

3

Анонимен

преди 2 години

Къде сте видяли такава тоталитарна демокрация с военна хунта, машинно роботизирано гласуване и чалгарско царство? Диктатура 3 в 1. Няма такава демокрация никъде по света, вие не сте у ред да търпите такава подигравка с вас.

2

Анонимен

преди 2 години

Разчитам, да ми повее от запад, ама нейсе

1

Анонимен

преди 2 години

Евроджендьрщината се провали тук. Ориентирайте се към борсата!