293

Анонимен

преди 2 години

До стоян___мутрокомунист е рашков рашата да ти кажа

292

Анонимен

преди 2 години

комунистите, докато лъжеха ромите с тройка кебапчета - бях първи приятели на изборите. Но царя дигна мизата на 50 лв, развали задругата на бсп с ромите. Комуниста е свикнал да взима пари - не да дава.

291

до 314

преди 2 години

Само Лустрация ще спаси България. Лустрация за всички виновни за трите фалита на България след 1989г. Пример за такъв закон в България е т.нар. Закон Панев закон, написан от депутата от СДС Георги Панев през мандата на 36-о НС. Той има за цел лустрация на бившите членове на БКП като преподаватели във висшите учебни заведения. Законът Панев е отменен на 30 март 1995 г. В Румъния дръпнаха напред защото имат закон за Лустрацията. Ние ще копаме дъното още 45 години минимум.

290

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 311 Има закон, според който бивши ченгета от ДС, какъвто е Рашков, нямат право, да заемат високи държавни постове.

289

Анонимен

преди 2 години

Какво доживяхме, министър на МВР, ченге от пракобесната ДС?! В другите посткомунистически страни от ЕС, във властта няма кадри на бившите им служби, само ние ги връщаме, заради мекотелото Слави Трифонов.

288

Анонимен

преди 2 години

За 30 лева в Столипиново дори няма да ти се усмихнат. Нещо някой някъде много е объркал.

287

Анонимен

преди 2 години

ГЛАВЕН ПРОКУРОР НЕ МОЖЕ ДА Е ЧОВЕК НА 66 ГОДИНИ НЕЗАВИСИМО КОЙ Е ТОЙ. ДОРИ И ДА СЕ КАЗВА БОЙКО РАШКОВ ИМА ЗАКОНИ И КОНСТИТУЦИЯ. Извинявам се имам работа .. дойдох за малко да видя новините. Не съм влезнал тука да споря. Има си закони и трябва да се уважават законите. Не може да се трие истината. Не съм обидил никого. Написах само точно кой член показва в Конституцията и алинеята. Защо укривате факти и истината? Хората имат различно образование. Не е лошо да се информират.

286

Анонимен

преди 2 години

ГЛАДЕН ПРОКУРОР НЕ МОЖЕ ДА Е ЧОВЕК НА 66 ГОДИНИ НЕЗАВИСИМО КОЙ Е ТОЙ. ТОРИ И ДА СЕ КАЗВА БОЙКО РАШКОВ ИМА ЗАКОНИ И КОНСТИТУЦИЯ.

285

Анонимен

преди 2 години

Що триете истината???????????

284

Анонимен

преди 2 години

На 15 януари 1999 г. президентът Петър Стоянов връща кандидатурата на Бойко Рашков обратно във Висшия съдебен съвет. По думите на президента новият главен прокурор трябва да даде сигурност на хората, да внесе успокоение в обществото и не трябва да бъде политически и партийно обвързан. Той трябва да бъде професионалист и да има чиста репутация. Съдейки по върнатата кандидатура това явно са качества, които Рашков не притежава. Отказах назначаването на Бойко Рашков за главен прокурор заради смущав

283

ууу

преди 2 години

До МайораАз съм Генерала. Помниш ли ме от Блиц-а? Как са спомените от ВНВАУ - Шумен? Мирнооо, самозванец!

282

До 297

преди 2 години

Точно герверски мозък без мисловна дейност си!Май забраваш как много хора се бяха регистрирали на един и същ адрес с промемена адресна регистрация.Това е практика от 2009.

281

с уважение

преди 2 години

Давайте господин Рашков!Министър и мъж на място сре!Дано станете и главен прокурор.

280

mgs

преди 2 години

До тролчетата.Щом толкова сте се възпалили, явно ви натиска по гнойните пъпки.Ти представяш ли си - целия апарат си го настроил - преса, полиция, местна власт, централна власт, съдебна, прокурори.И идват едни дето ти развалят дослука и казват:Това и това открихме, дали сме разследването на прокурор и продължаваме и вашите пожарникарчета измислиха - *** той гледал изцъклено.Ми пък толкова ви може вашия началник... батка...

279

стоян

преди 2 години

Мястото на мутрокомуниста Бойко Борисов е в затвора.Крайно време е за справедливост.Всички искаме адекватни съд и присъди срещу гербаджийската шайка.

278

Майора

преди 2 години

Поредната изцепка на комуниста Рашков!То друго нещо комунистите не знаятосвен да лъжат и мажат !Те дори бяха готови да ни дадат като 16 република на СССР!Какво повече да говорим!

277

ууу

преди 2 години

Сайта "Днес" -- защо не се прекръстите на "Чекмедже - ***"?

276

Анонимен

преди 2 години

Министър Стоев посочи проблемите с гласуването зад граница, но в тях не фигурираше организирания вот в Турция. Въпроси?

275

you

преди 2 години

Бат Бойко е човека който дърпа държавата ни в правилната посока и вярно казва,че тия самозванци ще ни върнат в 90 те години на миналия век.Никаква работа не вършат само злоба изливат некадърниците.И да казва тоя ,че служителите на МВР били много образовани ме кара искрено да се смея на това твърдение.От военни и полицаи по *** няма.

274

Анонимен

преди 2 години

До Мимо БекяровУтре Рашков ще те цитира и ще каже, че и за Враца има доказателства...