284

Анонимен

преди 2 години

До Слави номер едно Ама как да не си държи на думата? Каза, че никога няма да влиза в политиката и ще си го татуира даже. Срамувам се, че съм българин, заради него.

283

Слави Номер 1

преди 2 години

Успех на Слави и ИТН ! Завинаги съм с вас! Слави е най - достойният, честен и истински човек в България. Единсъвеният, за когото не е важна властта и който винаги държи на думата си и отстоява позициите си. Слави умее да обединява народа и да се бори докрай. Завинаги съм с ИТН ! Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка !!!!!!!!!!!!!!!!

282

Анонимен

преди 2 години

Ключовата фраза на новите е ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ ще оправят държавата. Що е инвестиция?-влагане на средства в начинание с цел въпросната сделка да докара печалба на ИНВЕСТИТОРА.Не е случайно, че синът на Хаджитодоров е част от консорциум за медицински консумативи, защото в България за продан остана само здравето.

281

Баба Вуна

преди 2 години

*** Славчо баби, много си скромен бе баби. Та разкърши са малко, що са крииш. А как са кършеше по дансинга, как са плезеше и пееше.

280

преуспели у лондон

преди 2 години

*** тошку бе , ние гласувааме славиту да е президент а ти премиер . що сега нещете ?

279

Анонимен

преди 2 години

Всъщност някой знае ли, какво иска Слави. Ами иска само Слава, нищо друго. И малко охолен живот и навсякъде да го словославят. Това му е слабото място с което го ползват.

278

Анонимен

преди 2 години

Звездата знае че и охраната няма да го спаси от обичта на народа ще се крие като мишок скоро пожела си нещо което се сбъдна все пак е звезда и то световна

277

леле мале

преди 2 години

абе много дълга статия за комедиантите , дето щели да оправят България в комбина с мая общата , двамата овчари и културнио министър , и с плажуващият ицко .

276

Анонимен

преди 2 години

Чалгославният български народ удари дъното. Такава простотия не е имало даже и през средновековието, да избират шутове и чалгари и да им дават абсолютна власт. Така просто не се прави държава.

275

Анонимен

преди 2 години

Тоше кой ти беше гост в първото издание на на твоето предаване по 78 а телевизия а ????? Загубила позорно кметски избори а Тоше?? Е той звездата не иска да управлява но гостенката ти иска и продаде България за това тоше Е за това ще си останете продажници!!!!

274

Мурджо

преди 2 години

Тошака и Филип Станев носят само негативи на ИТН. Без тях щяха да са по-близо до истината.

273

Анонимен

преди 2 години

И тези БГ телевизионери проповедници на ПРОС-ТАЩ-ИНАТА си повярваха, че парите, които им платиха за това деяние са белег за заслуга. Гадни, дребни, продажни душици да се задавите дано с тези пари!

272

Анонимен

преди 2 години

Джон де Мол-основателят на "Биг Брадър", холандец, подпомогнал със съвместната им работа много БГ телевизионери. Нищо лошо освен, че с този формат започна о-прос-тачването на света. Обичам будизма и фразата "Всички страдания произтичат от невежеството" и няма начин да харесам хора, които го възпроизвеждат това невежество, защото и корупцията е плод на това невежество. Като чия холандец и се плаши душата ми.

271

Анонимен

преди 2 години

Искаха да говорят по телевизията. БТВ им пречели да говорят свободно. Сега се крият от медиите.

270

Изборите идват

преди 2 години

След 5 дена има избори. Много е важно да се гласува и да не се дават или вземат пари за корупция. Това е БИЧА на България.

269

Анонимен

преди 2 години

Турския ще стане ли офицялен език ако спечелят - герб или дпсЛевьт и лирата ще бьдат ли еднакво конвертируеми и взаимозаменяеми

268

Мутроген

преди 2 години

До Анонимен 301 --- Мутрите викат: "дръжте мутрите"!

267

Нека, Нека

преди 2 години

Нека ГЕРБ да видят, че можем и без тях. Сега ще има РЕВ до небесата, как са изфалшифицирали изборите - важното е да не ги слушате.

266

Анонимен

преди 2 години

Ако не съществуваше пародията на БКП наречена ГЕРБ, пародията на Бай Тошо - Борисов с пълното незачитане на демокрацията и разделението на властите ------ нямаше да съществува и пародията ИТН....търкулнало се гърнето и си намерило похлупак

265

Анонимен

преди 2 години

А Софка у кое министерството ще я цаним? Сигурно в министерството на забавлението