311

Анонимен

преди 2 години

372 Къде е сега Византия, или Източното Римско царство? Отдавна не съществува, а България я има вече близо 1500 години на Балканите, под едно и също име.

310

Анонимен

преди 2 години

както каза един колега по-долу--моля държава с 30г.история да не се обажда!

309

Анонимен

преди 2 години

297 От кого, от недоразумението Таня Файон, ли? Тя бързо, забрави, за себичната Словения, която блокира Хърватия за ЕС, занимавайки Съюза, с двустранни, национално значими, свои интереси, относно границите й със съседна Хърватия

308

Ильо Войвода

преди 2 години

Много е грозна тази!

307

Анонимен

преди 2 години

Таня Файон да научи къде сме на картата първо!

306

Анонимен

преди 2 години

на българите некадърни връзкари все някой им дължал нещо те вобще не били заграбили земите на византийската империя когато е била по- слаба и даже са най- великите европейци и европейския съюз без тях нямаше как да съществува защото те издържат целия европейски съюз на раменете си най- глемите платци са в евробюджета, или поне така вожда им тиква им промива главите докато ч0векоподобните му ръкопляскат по команда

305

Анонимен

преди 2 години

Какво е това чудо, бе? Не може всяка селска тетка да храчи и плюе по България. Айде, нашите от външно министерство малко да се активизират и да привикат посланика на Словения да дава обяснения.

304

Анонимен

преди 2 години

Това словенският Иванушка Глупа-к-а ли е?

303

Анонимен

преди 2 години

ами на Гърците каква е,че 20 г.не се разбраха по въпроса с македонците и още не приемат истински новото име?

302

Анонимен

преди 2 години

Само завършен може да приписва на държава чисто човешки качества, Бог рядко греши с физиономиите, тук е перфектен!

301

Весо Весо

преди 2 години

Имах гадже словенка. Та тя се удивляваше на това, каква богата история имаме. От нея знам че, най-близкия момент за създаване на държава преди около 160 години на словенците бил, когато някакъв местен богаташ купил доста земя обединил я и ето ти Словения.

300

Зозо

преди 2 години

Таня Файон може да дойде да ми направи един тромпет и после да я резна отзад :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

299

Анонимен

преди 2 години

Г.аньовците разчитат на численото си предимство но забравят за македонската сила и мощ и войнствения манталитет на македонските юнаци

298

Гражданин

преди 2 години

Тая безакълница да вземе да се скрие някъде и хич да не се показва. Много ѝ разбира на нея главата от нещо!

297

esa

преди 2 години

време е външно МнВР да свика една среща на министрите н ВР и да представи един урок по история на Европа. Тази неомарксистка либерастия и подигравка с Бъгария трябва да приключи. Ние се отказахме от Козлодуй и енергийната си независимост, нарязаме си ракетите и изложихме на опастност националната си сигурност за да влезнем в този съюз. Затова сега нашите политици е време да тропнат по масата. Не остана какво да ни вземат освен културата и историята. Всяко нещо си има лимит.

296

Сата НАТО

преди 2 години

Единственото, което е позволено да направи човек от нейния ранг, е да отправи най-уважително призив за компромис. А не да дава оценки и да лепи етикети. Това се нарича пристрастност и трябва да се наказва резко и безкомпромисно.

295

Анонимен

преди 2 години

Във коментарите няма македонски ***,а хора които могат да мислят. Повечето от гневните коментари за Македония са на хора ОТ ВМРО. ВМРО трябва да бъде забранена партия и в двете дръжави. Това са партии на Путин,които създават тази омраза. Дано от САЩ направят нещо по въпроса. Те направиха разбира се като спряха,част от олигархията,но ще трябва да бъдат по активни.

294

Сата НАТО

преди 2 години

Забийте и едно "persona non grata" и да върви да пасе патките. Да наричаш политиката на седеммилионна държава "егоистична и себична" само защото си от някаква глуха австрийска провинция и не вникваш в нещата, е цинизъм и простащина. Да върви да се образова и възпитава.

293

Анонимен

преди 2 години

България се състои от три части - Мизия, Тракия и Македония. Когато България бъде обединена в своите етнически и културни граници, тогава можем да кажем, че сме изпълнили националния си идеал. Случавало се е преди и пак ще се случи, напук на всички врагове на България, а те не са никак малко. Великият и Силният го мразят всички. Всички знаят, че българинът е изключително силен и умен човек. Затова още от Берлинския конгрес ги е страх от Обединена България!

292

дървена глава

преди 2 години

Не може този урунгел да дава квалификации за моята страна! ВЪНШНО, къде сте?