193

Анонимен

преди 2 години

не би трябвало да им предлагат ваксини, нека първо се осигуряват за българите и вече ако остане да дават на шведите от рим

192

От Берлин

преди 2 години

В Долна Австрия няколко деца над 12 г. са получили възпаление на сърцето след ваксинацията... Не ми ли вярвате!?! По чакайте малко....

191

Додо

преди 2 години

Хаха! Based gуpsiеs! Интересно, сега дали няма да излезе някоя метастаза на Сорос да каже, че да се иска да бъдат 'ваксинирани' the gуpsiеs e расистко!

190

Пича мас

преди 2 години

Пари на вятъра...

189

Анонимен

преди 2 години

Ромите имат много наследствени болести, живеят много по кратко от другите етноси. Има много кръвосмешения. Да не се хвалят с гените си, защото болниците са пълни точно с тях. И преди ковида. Да не говорим, че масово са с телк. Що сте с телк като сте здрави,а?

188

Анонимен

преди 2 години

Да ги пишат ваксинирани и толкоз, с тях и без тях все тая. План има да се изпълнява...

187

Анонимен

преди 2 години

До Веско..Прав си също така ме интересува касапина с маска ли е бил или без маска.

186

Анонимен

преди 2 години

Каквито българите такива и ромите. Оставете хората да си живеят живота бе. Не се излагайте повече с това кандардистване. Просто да спазват правила и дистанция.

185

Анонимен

преди 2 години

Откакто се ваксинирах, станах много интелигентен.

184

МНЕНИЕ

преди 2 години

Ромите са стари лъжци - няма да повярват точно на Кантаржиев .Това не са българи .

183

Джелал

преди 2 години

Слави каза че няма корона ний му верваме.Чакаме да на управлява

182

Мая

преди 2 години

Само за сведение. Сред ромите има и много богати. Не всички се продават за жълти стотинки и чифт кебапчета.

181

Българин

преди 2 години

А милионите за интеграция? А лекуване на здравно неосигурени?До кога геноцид спрямо Българите?

180

Анонимен

преди 2 години

До До 188 Хаха! Оптимист! А пък по данни на агенция БайТиГаньо&Co много от ваксинираните лекари не са се ваксинирали, а само са си взели сертификат от приятел. Знаеш, в България сме. Така се случват нещата тук.

179

До 188

преди 2 години

По данни на БЛС от 24 юни 2020 година, 60-70% от лекарите са ваксинирани. Твоите 20% откъде ги изкопа?

178

Анонимен

преди 2 години

Ние Ромите сме ваксинирани по рождение. В нашият ген има от всички раси по малко. Така сме се омешали че болести не ни хващат. Нашият ген не е податлив на болести. Да сте видяли Ром в болница. Ако има то те са били за операция на апендикс. Вече над година върлува този вирус и няма заразен Ром и лежал в болница. Докато вашият ген е слаб и податлив на всички зарази. Препълнихте болниците.

177

До 190/188

преди 2 години

Та значи хем преболедували, хем ще се ваксинират???Дали има и тройкаджии лекари, дето ще го направят.

176

Веско

преди 2 години

Друга новина търсех, ама нещо се губи, та да питам тука. Онези тримата дето ги закла сомаливца в Германия, ваксинирани ли бяха? Пък и за него също ме вълнува.

175

Анонимен

преди 2 години

Очаквам присъстващите да дадат тяхното обяснение - защо 60% от населението не иска да се ваксинира. Явно не проумявам нещо?!1. Защото не са минали 10-15 години от създаване на ваксината?2. Защото този вирус не е смъртоносен?!3. Защото това е грип, и трябва противогрипна ваксина?!4. Защото ще повярват само ако приумират?!5. Защото ваксината е по-вредна от самата болест?!6. Защото на човек можеш да му вземеш, но не и да му дадеш?!7. Защото 60% от хората са лекомислени към здравето?!

174

Споделяне

преди 2 години

Какво излезе, че цяла етност, е разбрала много добре, какво се получава на практика?В допълнение, за Модерна и Пфайзер, започват отрицателните критики- вече е дадена гласност, за страничните ефекти и при тях! Нормално, след като хората този път изпревариха белите мишки в опитите с ваксината. Лакомията на производителите на ваксини се показа. И в друго допълнение- щата Охайо, е спряна лотарията м/у ваксинираните за един милион долара. Пандемията почва да издиша.