171

Анонимен

преди 3 години

Необразованите плиткоумници с купени дипломи се изяждат от яд, че този млад и образован човек ги слага в малкия си джоб

170

КЛ

преди 3 години

До Киро ЯзовираПо отношение на плана. Бочко забрани на калинките си да го внесат, това предизвика забавянето.Освен това си беше обикновен draft, не и нещо смислено и работещо. Като на пример как щели да питат 3600 човека от различни сектори на икономиката, имат ли нужда от дигитални умения. Тази информация и сега е налична. Всяка обява за работа има минимални изисквануя за компетентност. Да си свалят обявите от последните 5 г. от джобса. Et voila.

169

Анонимен

преди 3 години

И какво направи за икономиката този министър, освен, че съдът му анулира незаконните уволнения в ББР ?

168

Анонимен

преди 3 години

Не, не, Остави Кьовеши, която не пожела да се срещне с Радев. Покажи ми документите, които доказват, че ГЕРБ крадат евтофондове, защото тъкмо при управлението *** твоята партия те бяха спрени, а при Борисов пуснати?

167

:(

преди 3 години

Жалко, Кирил е супер свестен и грамотен министър, за разлика от пионките и калинките преди него. Дори не се сещам за имената на последните 3-4 министъра на ГЕРБ на Икономиката.За съжаление всеки народ си заслужава управниците, а ние явно все още не заслужаваме някой като него По скоро поредното счетоводителите, някой бил цял живот партиен кадър, някой никога не работил в частния сектор както обикновено ще заеме този пост.

166

Оставка

преди 3 години

Оставка на Петков и цялото правителство контрабандисти заради високата инфлация, която предизвикаха!

165

КЛ

преди 3 години

До Анонимен Документите са в сферата на дейност на Лаура Кьовеши.Няма как да не постигнем румънското повишение на БВП, ако се управлява умно и не се краде.И въпросите са резонно към бившите управляващи, във връзка с желанието им пак да управляват.Нека да се направи пълна ревизия на усвояването на европейските стедства и ще си получиш документите.Апропо, дай доказателства е дежурното оправдание на есеки престъпник като го хванат в крачка.

164

Киро Язовира

преди 3 години

Какво стана с Плана за развитие? Гърция вече харчи своите 30 млрд евро, а Кирилчо Петков се снима пред предварително източени язовири.

163

Анонимен

преди 3 години

Имаш ли документи, коуто да докажеш, че ГЕРБ са откраднали тези евросредства?

162

Истукан

преди 3 години

До 173Ами как ще се състави правителство без ГЕРБ? Трябва всички да се обединят срещу ГЕРБ, а аз не виждам такова единодушие между останалите. Не може да има брак между ромка и българин. Трябва съгласие.

161

Анонимен

преди 3 години

До 170 Забрави че ГЕРБ изобщо ще участва във властта бре! -:)

160

КЛ

преди 3 години

До Отговор Еми, еврофондовете се усвояваха основно от кадрите на ГЕРБ, нали, на Олигарски ги спряха.Та 200% минус 50% означава, че са откраднати 3/4 от европейските средства.

159

Истукан

преди 3 години

Ако изобщо има правителство, ще бъде много шарено, с участието на ГЕРБ, ИТН и БСП, т.е. партиите, които не стават.

158

Анонимен

преди 3 години

А селянина от с. Славяново Харманлийско харесваш ли го?

157

Анонимен

преди 3 години

Ама Ананиев не предизвика такава инфлация като сега.

156

Додо

преди 3 години

По интелект мяза на футболист. По манталитет - на комунист!

155

Отговор

преди 3 години

До163 До 2011 година вече бяха прокудени 1,5 милиона млади българи от Родината! Тогава ГЕРБ още израстваше като партия! Кой искаш да работи, червените бабички на Бузлуджа ли? В Румъния не са управлявали прокремълски наведени комунисти! И кой ще качи БВП? Във Плевен листата на Позитано я водеше Румен Гечев, корифеят на фалитите! Колкото до "кражбите", единствено досега са спирани еврофондовете при Станишев, и Орешарски, всичките!

154

Този

преди 3 години

Министър е светлинни години пред Ананиев,на който простотиите му ги говореше лично Алцхаймер.

153

Браво Петков!

преди 3 години

И да говориш, и да не говориш, пак ще си министър. Народа те хареса. Когато играеш с народа си добре, когато не - зле .. ей виж го Боко Тиквата.

152

КЛ

преди 3 години

До Отговор 155Еми, не харесвам селянд урина от Банкя. За мен е еманация на Бай ***. Възроди БКП, заобиколил се е от подмазвачи и комсомолци. За ръководител става, но не умее да планира и организира. Контрол липсва. А щом Румъния увеличи БВП-то си с 200%, а България само с 50%, значи много се краде.