158

:)))

преди 2 години

До IQ 2.28 "да говориш за повишаване на стандарта на живот в руската провинция сравнено с ес и сащ, е толкова ..... красиво" АБОСОЛЮТНО. :))))))))

157

:))))

преди 2 години

До IQ 2.28 Много е важно да се повдига бойния дух на другарете русофилЕ. Жалко, че тая година Джуджето беше толкова притеснено от народната любов, че дори за 9 май за да стигнеш до военния парад (като зрител, разбира се) трябваха специални разрешителни, които се издаваха на подбрани статисти :)))) И тук не говоря за парада на Червения площад, там така или иначе са само статисти. Говоря за ВСИЧКИ градове в Русия. Народната любов към докаралия до просперитет Русия плаши Цар Бог Путин. :))))

156

IQ 2.28

преди 2 години

До Анонименпо въпроса за водорода, името "хинденбург" нещо да ти говори?

155

IQ 2.28

преди 2 години

да говориш за повишаване на стандарта на живот в руската провинция сравнено с ес и сащ, е толкова ..... красиво

154

Анонимен

преди 2 години

"За 100 години имат газ. После туй чудо свършва и край."----------------------------------------- Край за неумните голтаци. Има изгледи, че Русия първа в света ще превключи на въглеродно неутрална енергетика. Русия преминава на водород. Русия строи заводи за производството му с изходна суровина метан и в близките 5-6 години ще стане най-мощният световен износител на водород. Газпром започва строителството на завод за производство на водород на изхода на СП-2 от природния газ, идващ по СП-2.

153

Анонимен

преди 2 години

82 г. вонящо съветско-германско нашествие в Полша! Нищо не е забравеино и никой не е забравен! Но пасаран! Вънсеремос!

152

IQ 2.28

преди 2 години

До :)))) те за тва напъват социал демократите по света да изкупуват въглеродни горива на максимално високи цени, щото имат технологическо предимство. 2025 в сащ влизат на въоръжение шестото поколение стратегическа авиация, китай се превъоръжава успешно - не са решили не са си разделили русланд. а ракетите - они не взлетели . -.-

151

Анонимен

преди 2 години

Какво направиха САЩ в Украйна, Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, България? Може ли някой да назове поне една страна в която САЩ през последните 30 години са донесли благоденствие, а не смърт и мизерия?

150

Анонимен

преди 2 години

Съмненията в жизнеността на западната система нарастват.

149

Анонимен

преди 2 години

Фотоапарат Зенит, часовник Слава, отрова Новичок и Полоний, АК-47 (краден от Уго Шмайзер), ТУ-154 (краден от Боинг 727), електронна игра Ну Погоди (крадена от Нинтендо), ВАЗ 2101 Жигули (крадена от Фиат 124) и т.н. руски технологии!

148

Анонимен

преди 2 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

147

:))))

преди 2 години

Ако се съди по драсканиците на русофилите, Русия държи всички козове, те са на технологичния връх, имат неизчерпаеми вечни източници на енергия, най-мощни са финансово и военно, хранителната им индустрия е номер едно и така нататък. Само не става ясно, за какво се напъват въпросните русофили. Ако това беше така Русия можеше да си седи и да си свиркa. Вместо това Русия е настръхнала срещу всички, мизерства, а Путин обикаля и лъже като за световно Другарете явно живеят в някаква паралелна реалност

146

Анонимен

преди 2 години

Teлевизор ТЕМППрахосмукачка РакетаАвтомобил ЛадаКолело ШколникХладилник МинскСупер технологии!

145

Анонимен

преди 2 години

Меркел: Искаме бързо завършване на Северен поток 2. Американските санкции не ни интересуват. Меркел поясни, че германските власти ще подкрепят изграждането на СП-2, без да обръщат внимание на санкциите от САЩ. Според информацията, предоставена от Министерството на икономиката на страната, Германия изпитва остра нужда от газ. Собственото промишлено производство намалява на фона на нарастващата нужда от газ.

144

Анонимен

преди 2 години

Kанцлерът Ангела Меркел и германското правителство наложиха пълна забрана на ядреното електричество до 2022 г., като част от правителствената стратегия от 2001 г., наречена Energiewende или "Енергиен завой", за да започнат да разчитат на слънчевата и вятърна енергия, както и други така наречени "възобновяеми източници". Целта на този ход е била Германия да стане първата индустриална държава, която е "неутрална към въглерода". Стратегията засега към 2021 г. е пълен провал и икономическа катастрофа.

143

Анонимен

преди 2 години

До до Анонимен 149 "Русия в водеща във високите технологии и в нанотехнологиите. ЕС нямат технологии" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

142

Анонимен

преди 2 години

Енергийно неефективните вятърна и слънчева енергия днес струват около 7 до 9 пъти повече от газа.

141

Подиграваме се

преди 2 години

На македонците, че са исторически промити, а ние не сме - на колониалният крал му викаме "цар", на нацисткият окупатори техните пионки ги наричаме "царско семейство"Оставяме тези да твърдят, че комунистите, а не те гръмнаха "Света Неделя" и целият елит в нея готов за преврат за идеал!

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 "Подземните въглеводороди - нефт , газ се самовъзобновяват. Достатъчно е да се поддържа темп на добив съизмерим с темпа на самовъзстановяване и петролът и газа ще са вечни," Отнема само няколко милиона години да се "възобнови" едно петролно находище .:))))))

139

до Анонимен

преди 2 години

Русия в водеща във високите технологии и в нанотехнологиите. ЕС нямат технологии, ЕС произвеждат ширпотреба - перални, коли, кафеварки, прахосмукачки.