180

Анонимен

преди 2 години

Бургаският затвор е най-доброто място за ББ.

179

ЕМО

преди 2 години

И 2016г ПРИ ГЕРДЖИКОВ НИЩО НЕ ОТКРИХА ..... САМО ДЕТО УВОЛНИХА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ И ЕДНА ДУЗИНА ПОЛИЦЕИСКИ ШЕФОВЕ... КАРТИНКАТА СЕ ПОВТАРЯ !!!

178

Анонимен

преди 2 години

Месарина се възмущава.

177

ДДРОнег

преди 2 години

тулупа колко ли съжалява за президентските избори преди няколко години, че пусна куция кон цачева, вместо някой, който имаше шансове да бъде избран !!!

176

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Епиграми : 1 . След Девети заспа комунист , след Десети се събуди реформист . 2 . Престори се на десидент - за пост висок е претендент . 3 . От рублата отървани - за еврото заковани . Лъвът балкански залиня , но ни пораснаха крила . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани . София (2014).

175

ЕМО

преди 2 години

ХАРВАРДСКИТЕ ЮПИТА И ОНАЗИ КОМИТОВА НЕ МОГАТ ДА РАЗЛИЧАТ ...... АСВАЛТОВА БАЗА ОТ ПЛОЩАДКА ЗА СПИРАНЕ НА ТЕХНИКАТА..... НАНКОВ СЕ ЧУДИ ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ИЛИ ДА ПЛАЧЕ....???

174

Анонимен

преди 2 години

днес бг. стига сте правили реклама на този , ще Вие срам след изборите ...Поне малко чест

173

Анонимен

преди 2 години

Да бе измислят си, какви хора само. Вервайте само на този от снимката, той ама никога не лъже.

172

ДДРОнег

преди 2 години

Най-големият лъжец вика - Дръжте лъжците !!!

171

ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

преди 2 години

Малко остана след 11 юли от затвора не дават изявление .... От големите кражби закова БЪЛГАРИЯ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО БЕДНОСТ

170

реалист

преди 2 години

Най - големия манипулатори говори за манипулация.

169

Анонимен

преди 2 години

мисля, че на днес.бг не им трябва реклама след като всички "журналисти" на пик са отворили сайта им за да симпатизират на г-н Борисов

168

отврат

преди 2 години

цялото служебно правителство е в *** спецов данъчен престъпник завлякъл с 1, 2 милиона държавата милиционера ражков с не декларирани 450 хиляди лева и имоти над 2 милиона евро харварата дружина с ъс спецов в престр сговор в пране на пари и имоти които дружно се борят погребалният агент и ексекутор микенау и не достойният лекак куцаров .всички в купом за хунтата на гадев

167

иво

преди 2 години

Боко тиквара трябва да е наясно,че българският народ няма да се примири докато не види справедливост.А именно-килия в централният затвор.Без съд и присъди просто няма да се мине.Нужен е катарзис.Това значи Боко Тиквата-при бай Ставри.

166

Анонимен

преди 2 години

Раиран костюм за неназования от САЩ по закона Магнитски партиен лидер. Кой е Матю Хари. Матю Хари май не е за показване. Неназованият партиен лидер от ГЕРБ го крие като съкровище в чекмедже.

165

чича

преди 2 години

Червенушкиии, довиждане стеее!

164

Хунта вън!

преди 2 години

Народът е с Борисов, а служебната хунта и фигуранта вият задавено в злоба и несвяст!

163

Анонимен

преди 2 години

Службогонците на герб дали няма да ги изгонят ааа ??? Пеевски вече го подгониха. По малко герб по малко хрнтутници на доживотни ясли. Ади стига цоцаха. Я кви пра.сета станаха.

162

Леля Пена

преди 2 години

*** ОТ А ДО Я.ТОВА Е ЕТАЛОН ЗА ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР.ГОЛЯМА БОРБА ЩЕ ПАДНЕ ДОКАТО ТОТАТЛНО СЕ ОТЪРВЕМ ОТ НЕГО И СПОДВИЖНИЦИТЕ МУ.ЩЕ БЪДЕ ЕПОПЕЯ!

161

Банкя към бойколанду

преди 2 години

Оставете го това недоразумение Той изкара дедо си никола петковист НЕЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ. КОМУНИСТИТЕ ГО УБИЛИ А НЕЗНАЕ ЧЕ НИКОЛА ПЕТКОВ Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 1945 ГОД АКО КОМУНИСТИТЕ БЯХА УБИЛИ БАЩА МУ ЩЕШЕ ЛИ ДС БУДЕ ОФИЦЕР А ТОЙ ПРИЕТ В СИМЕОНОВО ТПЙ ДАМИЯ СИ ПРИЗНАВА ЧЕЕ ПРОСТА ОТ *** ЧОВЕК УМНА ПРИКАЗКА НЯМА А И ОЩЕ ДЪРЖИ ПАРТИЙНАТА СИ КНИЖКА ЧЛЕН НА БКП НЕ ТРИЙТЕ ИСТИНАТА МОДЕРАТОРИ