133

МАНГЪРЯН

преди 3 години

Не се ваксинирайте! Ще ви чипират! И после ще ви управляват през 5G мрежата, след като са ви напръскали с кемтрейлс и са ви обработили с HAARP!Има и още по-секретни оръжия, за да ви направят зомбита!

132

Анонимен

преди 3 години

Здравните министри се редят от "умен" на "по-умен" та "най-умен". С изключителен усет за създаване на ясни правила.

131

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До Жокея На 11-ти и 12-ти нямахме ЦЕЛИ 14 (четеринадесет) часа ток.И това е години наред в градчето резерват на Юнеско, лицето на Бг туризма, бла-бла-бла...Зимата пък нямаме и по-дълго ток.Къде е другарката Ангелкова, дето се засили за 12 месеца туризъм?!Рестарт казваш, но така туриста бяга и с основание не повтаря!

130

Анонимен

преди 3 години

Маските ни пазят от дискриминация.Преди като бях без маска,понеже съм грозен никой не си говореше с мен.Сега повече хора си говорят с мен.Аз даже да се ваксинирам ще си ходя с маска.Имам повече самочувствие.

129

Анонимен

преди 3 години

Изключително умна и прецизна заповед. Колко е IQ на този, който я е измислил?

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 125 Алоу! Обекта! Ти искаш да ме заразяваш с вирусите си, само защото си за връзване и хич не ти стига до мозъчната клетка, с която пазиш равновесие, че убиваш хора с дивотията си? Няма да стане. Изобщо не стъпвай в болница и не се лекувай! Никой няма да те кара насила. Но да заразяваш хора, които да *** по 100-200 на ден... Ти си престъпник!

127

Леша

преди 3 години

Раздайте стари модели смартфони на продавачките. Когато влезе чипиран, да му виждат мак адреса и айпито.

126

Анонимен

преди 3 години

Според мен Бойко лош. Оу, сега другите бяха на власт....ДРУГИТЕ ЛОШ!

125

Анонимен

преди 3 години

Нека почерпят и ще се ваксинирам.За 50 лв. Съм готов да ме ваксинират.

124

Мутра с маска не съм

преди 3 години

видял.Ако вие видите по морето - отбележете къде.

123

Жокея

преди 3 години

Зомби - ходещ мъртвец. Разбрахте ли защо имаше толкова филми за зомбита? Вече са между нас. Ако имате инжектиран роднина или приятел, пийте по едно за последно, преди да са включили суперкомпютрите. Киберпандемията ще е затова - да се имитират кибер атаки, за да се сприра тока и да се рестартират системите. На суперкомпютъра му е нужна голяма мощност, трябва няколко града да са без ток.

122

Анонимен

преди 3 години

А ако продавачката е мъж?

121

Анонимен

преди 3 години

С тези маски е рай за крадците и бандитите.

120

Милен каза за маски

преди 3 години

много каза...замлъкнаха го.Тук играят мнооого пари и интереси еврейски.НЕМА ЛАБАВО!А се смеехте на бай Тошо, при който не беше никак лошо.

119

Анонимен

преди 3 години

14 милиона дози ваксини са платени.Б.Б. го направи за да ни предпази. Той плати 250 мил.евро за да ни спаси. И вие сте недоволни.

118

Тия дето вярвате

преди 3 години

на съвест, сигурно давате и на вересия? :)Дайте списък с тия магазини, така...:)

117

е как много лесно

преди 3 години

продавачката сваля *** клиента я опъва от зад и ако те каже ооооххх значи клиента е ваксиниранако каже хммм значи не е какво по лесно от това да различаватя клиентите

116

Анонимен

преди 3 години

Всеки обект сам трябва да решава дали да изисква маска всичко друго е фашизъм. Ми тогава да се върнем в комунизма бе щом държавата ще ми нарежда какви хора да допускам в обекта си.

115

Doomer

преди 3 години

Малиии какви авторитетни коментари се изливат. Човек да си ги подвърже на книжка и да си ги носи навсякъде направо. Тече мъдрост, че и наводнява даже.

114

Анонимен

преди 3 години

Да се намали населението, като се споминат шашавците! НИКАКВИ ВАКСИНИ!Сега е момента за апартамента!