172

Сега намерих книгата

преди 2 години

До Баща ти, Исак Паси,Към философията на живота. Осем философски портрета Шопенхауер, Киркегор, Ницше, Фройд, Унамуно, Ортега-и-Гасет, Шестов, Бердяев (1994)А, ти? Какво написа?

171

Анонимен

преди 2 години

О ! И това недуразумение са исходи !

170

Баща ти, Исак Паси,

преди 2 години

от който се нучих на философия още в Английската гимназия, на 14 г., така прекрасно разбираше всеки един значим философ. И така лесно го обясняваше на децата.И издаде една популяризаторска книга, да не й правим реклама, но и до ден днешен - ненадмината. Обясняваше толкова просто и ясно десетина философи - бащи на философията.А ти? Не можеш да обясниш защо трябва това, за което се бориш.

169

Сат Н

преди 2 години

Тоест, САЩ налагат санкции не заради справедливостта, а според това, кой колко близък лакей им е? Тоя тьп евреин чува ли се какво плещи?

168

Анонимен

преди 2 години

Некога няма да забравя какво съм прочел за този. В първите дни след 10 ноември или малко преди това този взел един вестник Работническо дело , свил го на фуния и се изтроп.кал в него. Разказвал с гордост какъв голям дисидент бил и как бил с това си действие срещу комунистическия режим...Знам, че го четохме и умирахме от смях.

167

Анонимен

преди 2 години

А корупцията в САЩ как е?

166

Анонимен

преди 2 години

До България над всичко " Най-големите врагове на България са Великобритания, Франция, Турция и Гърция!! Русия в 90 % от случаите е подкрепяла България"Прав си!!!! Най - доброто и правилно мнение! Бог да пази България!

165

България над всичко

преди 2 години

Най-големите врагове на България са Великобритания, Франция, Турция и Гърция!!Но няма как да го знаете, ако не сте чели БГ-история!!!Русия в 90 % от случаите е подкрепяла България, САЩ също са ни подкрепяли.........един USA-президент спасява България от опита на Англия и Франция да унищожат България!!!

164

ПроСоТо

преди 2 години

Алоу,плачещото еврейче с трабанта,ако не бяхме съюзници на краварите НЯМАШЕ американски войници да нахлуват с пълно бойно снаряжение в български фирми,нямаше да разполагат БЕЗПЛАТНО с няколко военни бази,а техния "посланик" тук нямаше да има думата!..Този е една от най-продажните и вредни за България креатури!!!!

163

заради Плазмодии

преди 2 години

като тоя, клептоманката Поптодорова, Шаламнов, цветанов и де-би-ли като каскета, тиквата, шиши, цаца

162

До Анонимен 176

преди 2 години

Най големите врагове на България са Франция и Великобритания..............Русия в 90 % от случаите е подкрепяла България.........дори САЩ също са подкрепяли България!!Искате ли примери от историята???

161

Сата НАТО

преди 2 години

Санкциите са начин да ни гепят трите милиарда долара, които заложихме срещу самолети Ф-16. Сега ако разгледаме хипотезата гражданинът Божков да спечели изборите, в такъв случай САЩ трябва да скъсат отношения с България и да не ни доставят самолетите. Това е едно от най-дълбоките нае бавания на съюзник от съюзника му, в цялата история на Света.

160

Анонимен

преди 2 години

Отдавна хората изгубиха доверие в Паси.

159

Donald Trump

преди 2 години

Доналд Тръмп..................най-великият президент на САЩ след Кенеди неслучайно искаше да спре финансирането на тая паразитна организация ............НАТО!!!!

158

0

преди 2 години

САЩ щели да ни санкционират!Въйййй!Сигурно ще се откажат от безплатните военни бази в българия.Или ще се откажат от безплатните концесии за добив на злато.Тоя чува ли се какво говори.Ние сме пълноправен член на ЕС и НАТО.Ние сме суверенна държава бе Монка.

157

До 183

преди 2 години

Не гласувайте за хора , които нямат скъпи и красиви коли

156

Анонимен

преди 2 години

Помним как тоя тъ.пак Соломончо ревеше като лигльо при незаконното присъединяване на България в НАТО!!!

155

NB

преди 2 години

Аз не признавам членството на България в НАТО...............там ни вкара насила антибългарина-ционист Соломон Паси!!!!

154

Анонимен

преди 2 години

Тоя тъ.пак се фукаше с един стар и грозен трабант!!!

153

Анонимен

преди 2 години

Щом падна Борисов и веднага санкции срещу Пеевски. Ако бойко не е на власт, сме загубени