26

До 20

преди 3 години

Аз съм сигурен че НЕ Е Борисов. Той не е толкова глупав, като някои гладници, лично да взима рушвет.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22 - да си го кажем честната - може да е всеки от политиците, те не са цвете за мирисане

24

13

преди 3 години

До Кой е политическият?ДА, АЗ!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова беше в офиса на Божков да цоца кинти, нека не се забравя.

22

Тикволандия

преди 3 години

До Откога казвам: Много отрано си тръгнал по опорната точка "Оплюване на Кьовеши". Кьовеши преди дни започна да работи като прокурор с ЕС. А тя показала какво може. Скоро ще да чуем нещо и от нея.

21

Анонимен

преди 3 години

А Баце наричаше всичко това "стабилност"....

20

13

преди 3 години

До АнонименТЪПАНАР НЕ......Н!!!ТЕ РАБОТЯТ ТИ- ПИШЕШ ПРОСТОТИИ!!!в ТОВА Е РАЗЛИКАТА!!!

19

Анонимен

преди 3 години

До 20Може да е манолова, или тримцата валящи се по паветата. Дългия също може да се е облажил.

18

Анонимен

преди 3 години

Борисов не е взел една стотинка от черепа понеже е взимал само злата и евро.

17

Кой е политическият?

преди 3 години

От финансовото министерство на САЩ: "Васил Крумов Божков (Божков), български бизнесмен и олигарх, няколкократно е подкупвал държавни служители. Тези служители включват един настоящ политически лидер, както и бившия председател на вече закритата Държавна комисия по хазарта (ДКХ)"........................................................... Някой съмнява ли се, че този "настоящ политически лидер" се казва Бойко Борисов?

16

Откога казвам

преди 3 години

Кьовеши е въздух под налягане.Един брюкселски хрантутнук в повече.

15

Анонимен

преди 3 години

Всичко става безсмислено , като се "чуе" мълчанието на Христо Иванов по отношение на Пропокиев и олигарсите около него . Ако ще се подменят едни наши хора с други наши хора , какъв е смисълът от цялото упражнение

14

Ха-ха

преди 3 години

След като Борисов еднолично управляваше корупцията в БГ, а от друга страна беше любимец на евроръководството, какво мислите че ще се случи? Най-вероятно евроджендърите ще подходят по байтошовски-ще се снижат, белким ги отмине и тая вълна😉😀. Впрочем, ако случайно Баце се завърне, такива конгрегюлейшъни ще има от Брюксел, че ни е бедна фантазията. Добре че няма да им се получи😀

13

Анонимен

преди 3 години

Къде е фигуранта на който престъпниците му звучат достоверно а вдига юмрук срещу народа си? Тоя зелен комунистически чорап е абсолютната излагация, слуга на задкулисието.

12

Анонимен

преди 3 години

ЕС в момента трескаво обмислят как най-елегантно да се отърват от връзките си с Мутрата от Банкя с когото до вчера се прегръщаха. Американците им дадоха отсрочка!

11

Всичко е

преди 3 години

Игра на тронове. САЩ са в конфликт с Турция и клакьрът на Дуган Пеевски отнася звучниия шамар. Радев е клакьр *** рибарският шебек който остава във финансова и социална изолация , защото отношенията на САЩ с Русия са ледени. А краят остава за нас . Ние трябва да решим кого предпочитаме за партньори ,руски олигарси или не до там надеждните американци . Аз избирам не надеждната американска демокрация, но все пак демокрация.

10

Анонимен

преди 3 години

Какво трябва да направи ЕС, да защитава мошениците ли?

9

Сата НАТО

преди 3 години

България не е заден двор на никого, а това, което извърши Държавният департамент на САЩ, е по същество агресия срещу Българската държава.

8

????

преди 3 години

Е чак сега ли ???!!?????!!!! Възниква въпросът.....за какъв *** сме в ЕС???!!??!!!

7

Проверено

преди 3 години

Българската мафия разполага със СРС апаратура намираща се извън службите, занимават се с изнудване и терор срещу неудобни на Борисов и Гешев!