81

Анонимен

преди 3 години

Това активно мероприятие цели да Ви отдалечи от Бог.

80

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН...УжЕс! И както има обичай по нашите земи булките да се крадат, смятай че направо си изгорЕл.

79

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА НЕ Е ПАРАД ,А ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ДА СЕ УЗАКОНЯТ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ! ЛОШОТО Е, ЧЕ НЯМА СПИРКА!!! / КАТО СЕ УЗАКОНЯТ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ПОСЛЕ ПАК ПРОДЪЛЖАВАТ С ПАРАДА ЩОТО ИСКАТ ДА ОСИНОВЯВАТ ДЕЦА!/ И ТОВА КАТО ИМ СЕ РАЗРЕШИ ПАК ПРОДЪЛЖАВАТ С ПАРАДИТЕ ЩОТО КАЗВАТ , ЧЕ ПРАЗНУВАЛИ ПОБЕДАТА :D СПИРАНЕ НЯМА!

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84... Това последното по-скоро си го сънувал, или ако действително си го гледал е в някой платен сайт в даркнета.

77

Анонимен

преди 3 години

Не съм против ЛГБТИ, даже изобщо не ме интересува кой какво прави в спалнята си. Имам приятели, които са хомосексуални, но не парадират с това по никакъв начин и без да ги питаш изрично няма и да разбереш. Против съм обаче нестандартната сексуална ориентация да се популяризира и пропагандира като нещо нормално и модерно, а именно това е идеята на парада. Гледах едно клипче от такъв парад (май някъде от западна Европа), където момче на 10 г. туърква, докато наоколо мастурбират. Ужасяващо...

76

Анонимен

преди 3 години

Този парад е полезен най-вече за хомофобите - да видят, че гейовете на са толкова страшни и че насила не се става гей.

75

МНЕНИЕ

преди 3 години

Нека има такъв Парад . Има известни Личности заявили участие . Странното е че има заявени участници с известни имена от Шоу Бизнеса - всички знаем че те се хранят от Участия - КОЙ им плаща ?Нека си правят Парад , но да не замесват Деца .

74

АнонимеН

преди 3 години

АБСОЛЮТНО НАРОЧНО ОРГАНИЗИРАНО И ПЛАТЕНО ОТ ВМРО!! МОЖЕШЕ ДА Е СЕДМИЦАТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ НО СЕ ПРАВИ СЕГА ЗА ДА СИ ПРАВЯТ РЕЙТИНГ ПАРТИИ КАТО ВМРО!

73

Иван и Андрей

преди 3 години

Аз призовавам да се направи парад на традиционното българско семейство . Където мама е жена а татко е мъж и те имат деца които искат да живеят нормано и в хармония . Всичко друго е според мен да обслужва омразата .

72

Анонимен

преди 3 години

Аман от тези изцепки! Да ходят да си ги правят в западна Европа! Барабар с всичките "певици" с увиснали рейтинги, които ги подкрепят.

71

Анонимен

преди 3 години

Като ми изтриете мнението няма да заобичам прайда, даже напротив.

70

Анонимен

преди 3 години

Нека всеки да излезе и да покаже своята сексуална ориентация! Аз с моята приятелка я показваме непрекъснато-правим любов в асансьора, на балкона, на покрива, в самолета, в пробните в мола и още къде ли не. Защо и хората с друга сексуална ориентация да не могат да си я покажат?

69

Анонимен

преди 3 години

112 място по свобода на словото ни е много. Но пък тези могат да се дупят пред децата.

68

Антонио

преди 3 години

Чудя се просто. Например в общество от 5 милиона човека има около 50 000 с обърната резба (гейове) останалите с нищо не застрашават свободата на въпросните гейове. За какво въпросните 50 000 парадират и какви права търсят? Кои точно права са км застрашени?

67

Тома

преди 3 години

Всеки трябва да има възможност да се изрази. Повечето хора ще се посмеят и ще го преместят в др. джоб.

66

Анонимен

преди 3 години

Освен финансов джендърите имат и медиен комфорт.

65

Анонимен

преди 3 години

Ау, Рут Колева и приятелките ѝ май дойдоха!Нищо. Трябва да се изкарат малко пари. Онези измолени 5 бона до никъде няма да стигнат.Какъв тъжен живот... да трябва да просиш и за пари, и за любов, и за уважение...И да се мислиш за нещо специално. Тъжно!

64

Анонимен

преди 3 години

Те може да не са мнозинство, но имат подкрепата му.

63

оранжево небето

преди 3 години

Всеки има правото да се чуства и бъде какъвто и каквото поиска - НО не е правилно да парадира с различното си виждане и да се навира в очите на другомислещите - в случая нормалните хора. Забавлявайте се , живейте , обичайте се, но не крещете в очите ни аз съм гей/лезбийка или тн. - това е грозно,пошло и ярък признак на ниска култура.

62

Анонимен

преди 3 години

В демокрацията нормите на поведение се определят от мнозинството, а тези все още не са мнозинство. Или ние не сме демокрация?