54

Анонимен

преди 2 години

Пак се извъртя,проблема по килифарски,де'т се вика.Бе няма значение,кой какво е плащал или не е плащал.Никой гражданин,пa бил той и ресторантьор,няма право да бие друг гражданин.Ние племе ли сме или Държава.Има си органи за всичко.Саморазправата е наказуема.Само оторизираните органи могат,( не да бият ) а да решават спорове между граждани.То така,както предлагат някои, ще се самоизбием за година ве.Защо ни е тогава Държава (Друг е въпроса,до колко и как е уредена.)

53

Мяу

преди 2 години

Повече ресторантьори за тези . Всеки ден ни занимават с кражбите им и наглостта им, които особено се проявяват през последните 10 години.

52

до 65

преди 2 години

Само като види човек, че не можеш да напишеш елементарна дума като "лакомия" правилно и му става ясно колко ти е капацитета за разсъждения.

51

Анонимен

преди 2 години

Вие още малко тоя ром ще го изкарате Митко Палаузов !! Абе Пловдив, малко ли ви е цяло Столипиново, а вие само за Митко Палаузов се тревожите ! И другите роми в Столипиново имат нужда от грижа и майчинска прегръдка за тях!

50

булгар

преди 2 години

Ако не беше се случило на Митко ,а на някой Мехмед,всички щяха да гледат сеира и да се кикотят на клипа в ютулуп

49

Анонимен

преди 2 години

Акоцялото общество са ромите, бягайте от тази държава!

48

Sk

преди 2 години

Направо се ужасяващ да стигна до положение, когато някое *** ангелче да си свали чорапите и аз да ги купя!! Има ли българи в тази държава??

47

Тишу

преди 2 години

Трябва ли всеки път цялото общество да се надига за да бъдат такива чукундури като този т.наречен рестьорантор да си получат заслуженото!?

46

Анонимен

преди 2 години

До46То да е само Митко,който да не е платил данък с мед да го нахраниш.А то такива големи фирми,и частни и Държавни,(като Лук ойл например)не са плащали с десетилетия и един лев данък на държавата.Ами ония 700 милиона?Ако Държавата чака на такива,като Митко,дето едва изкарват за залъка,да и пълнят хазната,пиши я фалиралаТо затова и престъпността е непоносима,защото без доход друго не му остава на човек,освен да краде на дребно а някой от лакумия и на едро

45

Анонимен

преди 2 години

Митко има ли касов апарат?Ако има??!! ползва ли го?Весе, към Теб ми е въпроса.,

44

Анонимен

преди 2 години

Подбудите не са в никой случай хулигански. Човека е искал да опази бизнеса и клиентите си от нахалния, крадлив швед. Да пише показания и да го пускат!

43

Софиянец!

преди 2 години

Най тъжното е, че ресторантьора разкарвайки този ром е искал клиентите на заведението да НЕ бъдат обезпокоявани и тормозени от разни нахални продавачи на чорапи, цветя, *** и други просещи ! Но за съжаление ресторантьора не е знаел, че пловдивчани са ...!

42

Qwerty

преди 2 години

Като видя *** да се застъпват за българие и аз ще се застъпвам за тях, до сега такова нещо не съм виждал.В колко села *** тероризират възрастни хора, ходе и се застъпвайте за тях.

41

Анонимен

преди 2 години

НОВИТЕ 'БЪЛГАРИ'. ДА ЖИВЕЕ ИТН-ДПС!

40

Anonimen

преди 2 години

Браво на ресторантьора

39

Георги А

преди 2 години

А да попитам само .Този с тъмния цвят колко данъци е платил през тези двадесет години ?Щом е крал малко му е .Значи аз ще плащам данъци ще купувам разни неща и този ще ме краде .Е няма да стане

38

Запозната

преди 2 години

Един път исках да си купя чорапи от Митко. Той нямаше ,но свали неговите и ми ги подари. Ангелче.

37

Старшината

преди 2 години

Вие се оляхте! Следваща стъпка канонизиране на Митко за светец. Митко предлага чорапките си и като не искаш да вземеш те кълне. Парите, изкарани от чорапки, се изиграват в казиното.

36

Гошо

преди 2 години

До Знаещ?Е откраднал е чадър нали

35

иван

преди 2 години

*** не ни занимавайте със странични неща.Обществото иска да знае едно-защо Радев къуняа все още не е арестуван.Не измествайте главната тема.Време е за операция Чисти ръце.А именно съд и затвор за Радев къуняа.