106

Димитров

преди 16 години

А от нас зависи да започнем от някъде. Например да си създадем интернет форум. Да се съберем там повече мислещи хора. Да обсъдим какво и как може да се направи. После всичко ще си дойде от самосебе си. Клуб, гражданско сдружение, партия и т.н. Но за всичко трябва малко вяра и инициатива. Някой занимава ли се с хостнинг, знае ли колко струва хостването на един форум? Аз се наемам да заделя колкото мога пари за целта. Важна е идеята. А останалото е вяра. Не ме мислете за ***, гонещ вятърни мелници. Единственият начин да има реална работеща демокрация е ако не някакви обръчи на фирми управляват, а самия народ. А това сме ние. Власт се взема, а не се дава. Или както Дон Кихот казва: Свободата Санчо, е на върха на копието!П.С.> НФБ, ще ти пиша на и-мейла!

105

Onq

преди 16 години

Абе, "пич", к'ъв Костов, бе?! Ти наясно ли си кой създаде мафията?

104

Grety

преди 16 години

На България отново спешно й трябва премиер Иван Костов.

103

ksaksor of dum

преди 16 години

Айвън Костоу куд диг ъс оут ъф дъ стинки суомп уир стък нау ин, бът.... КХТУЛХУ ПРЛЬОМП ШМПТРАКХ КХЕТМРЛЕ КХРРРРР, разве я не прав, тховхархижчш?

102

R.K.

преди 16 години

Народа ни е толкова много обезверен и примирено търпелив, че не вярва на никакви промени.

101

преди 16 години

На България отново спешно й трябва премиер Иван Костов.

100

За БогХа, братя

преди 16 години

.... не кхоментируюйте! Дон'т мейк ми дринк енадър доуз ъф хюман дивелъпмънт миксчър. Плеезе!! Рийд дъ уърд а литъл бит билоу. кхАу!!

99

цитирам Грети Стефан

преди 16 години

Губим парите от структурните и кохезионни фондове, заради некадърни и крадливи политици. Министрите нямат чувство за отговорност, за държавност, каквото иска обществото. Те приемат европейските фондове, като купища чужди пари за харчене. Държавата трябва да се грижи за децата, за недъгавите, за болните и слабите, за пенсионерите, не за разпределяне на едни пари за правителството и роднините им. А Гоце Първанов и Станишев си играят на врагове с Европейския съюз. Има антибългарска кампания, казва Гоце. Добре, кажи кои са. Давай, стани съвсем за смях. И правителството го няма сега. За какво говори такава реакция? Говори за комплекси за малоценност, за несправяне с работата, говори за обикновена човешка злоба, за неприязън към НАТО и ЕС, говори за комунизъм, говори за агресивна простотия. Това цивилизовано ли е?Това европейско ли е? За какво говори такава реакция? Говори за комплекси за малоценност, за несправяне с работата, говори за обикновена човешка злоба, за неприязън към НАТО и ЕС, говори за кому

98

rtl

преди 16 години

стачката на учителите беше удобния момент за промяна

97

ДП

преди 16 години

Не мафията си има държава.В БГ мафията Е държавата.

96

85

преди 16 години

Не се правете на ощипани. Всички знаем, че това става в България. Скандалът е не в това, че това се е случило и че най-вероятно засяга и фигури от върха на пирамидата, а че става възможно тази информация да се изнесе пред цялото общество. Май почвам надушвам миризмата от членството ни в ЕС. Ама за по-сигурно ще си сложи и капки за нос.

95

grety

преди 16 години

Дали се допускат днес хора в управлението, които не крадат?

94

преди 16 години

Константин Димитров е прав.Дълго време трябва да мине за да се промени нещо.Народа е изпростял здраво не желае да спазва никакви закони и правила.Завист ярост гняв мързел простотия имам чувството че живея във филм на ужасите.С удоволствие бих посрещнал чужда армия защото такъв народ не е способен да има държава.

93

Алекс

преди 16 години

Докато четох си наведох главата и си покрих очите с длани

92

ksaksor of dum

преди 16 години

Я аман от разбирачи и препатили многострадалци ... Знам какви телета можем да излезнем - тва е лвсна работа, - намерете едно населено място с повече *** и статистиката веднага ще потвърди и ще предокаже, че тук акъл не вирее, а само животинки с човекоподражателни инстинкти. Проблемът не е там - крайно време е маймуните без образование да закибичат кротко по яслите си, да засучат тихо вименцата на своите майки-героини и достойно да заизпълняват предопределената им от майката Природа роля - да бичат генетичен материал за Великия Експеримент на Кхтулху - Дъ Уан Енд Онли Тру Мадър ( енд Фадър ;) ) Фъкин Сън Ъф А Бич Он Дъ Планет! Лет Дер Би Шит Ъпон Ю, Нонбиливърс!! Шит Ор Би Шет Ъпон!!! Кен Лиииииииииии!!!!!!!!!!!!!!

91

ll

преди 16 години

че всичко е голяма лъжа но най голямата е че бизнесът е на ;маргините-бушони;. Истината е на друго място,но това е друг роман. Четете м/у редовете.

90

преди 16 години

Не вярвам,че ще има наказани,осъдени и т.н.Кучетата лаят,керванът си върви.

89

lili

преди 16 години

Как бе спечелено всичко това? С честен труд, нали, господа! След великата революционна промяна на повърхността изби мръсната пяна. Пръкнаха се невзрачни, *** същества, сръчни крадци източиха банките, ловки мошеници и подставени лица съсипаха стотици предприятия, фабрики, заводи. Така беше извършена безсрамно наречената прозрачна приватизация у нас. Милиарди потънаха вдън земя. И няма, и няма наказани за тази чудовищна кражба. А създаващите тези блага, нямат достъп до тях. Те вече нямат и препитание. Лишени са от средства за живеене, мизерстват, умират. Те просто са излишните. Така са решили новите господари, новоизпечените капиталисти - старата червена партийна върхушка, предишните експроприатори, които този път експроприираха националното богатство. А от другата страна са мизерните пенсии, ниските заплати, които дори за насъщния не стигат. Това е социалната справедливост на социалните управници. Не може да има изключение от общата деформация и уродливост в държавата и обществото. А цените на хляба скачат нагоре с благовидното оправдание, че така трябва.

88

преди 16 години

EI TOVA GO NQMA I V AFRIKA.SHTE IMIGRIRAM VMESTO DA SE MYCHA V TAQ PEDALSKA DYRGAVA

87

Радослав Пенев

преди 16 години

БСП + ДС - това са главните виновници за съсипването на страната ни - и същите тези противни мутри, продължават да ни се хилият ехидно от екрана на телевизора и да ни поучават. А за тези които си мислят, че Бойко Борисов е някаква алтернатива на това унищожително и корумпирано управление, ще кажа че той е една медийна химера, създадена от самите тях, като резервният им вариант да продължат да управляват, дори и когато привидно слязат от властта. Единственият, който наистина можеше да направи нещо за да промени статуквото беше Волен Сидеров и точно заради това цялата държавна машина, контролирана пак от вездезъщия червен октопод бе впрегната да го оплюва и унищожи, но все пак не успя напълно