227

Анонимен

преди 3 години

Я съм на кренвирши.

226

Анонимен

преди 3 години

До кръпел Хем били блъскани с консерванти, хем се разваляли за два дни. Хахахахахахахаха. Руските слуги вече се чудят какво да излъжат по напред и постоянно си противоречат! А междувременно нормалните хора в България си ядат съвсем нормална храна.

225

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен 224 "В Белорусия и Русия нацистките идеологии са забранени със закон и се наказват със затвор" Само абсолютен *** не разбира, че няма разлика между комунизма на Сталин/Путин/Лукашенко и Нацизма на Хитлер.

224

кръпел

преди 3 години

отварям пастет след 2 дни посинял , отварям шунка след 1 ден запчва да лепка и мирише , режа хляб след 2 дни е мухлясъл ...... това е качеството на храните в Бг и затова се хвърля

223

Анонимен

преди 3 години

100КГ.храна.Като вкарват най нискокачествената храна в Българиякак няма да се изхвърля.Плодове ,зеленчуци, месо от най долно качество се внася у нас.

222

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен 224 "Оспорването на цифрите от холокоста и отричането му не е пропаганда на нацизъм," Не е "оспорване", а е "отричане", но понеже не си прочел една книга, включително и на Лъжеца Граф и си приказваш празни приказки. За нещастие, вече показа, че и ти сам не си вярваш.

221

sorry

преди 3 години

Не е за вярване,средно статистическият българин не се храни,той консумира-***,отпадъци и много замразена храна на 12 години!Живейте,работете,хранете се,раждайте деца,създавайте семейства и не на последно място-плащайте всичко останало,за да сте много,много добре!България е шест,6,милиона,какво и трябва още?

220

НималSS

преди 3 години

Освен , че сме най - бедни сме и най - болни в Европа ! Една от причините е ,че ядем отровна храна - мандри и месокомбинати както и хлебозаводи ни тровят с Л..А Й НА !! Всеки ръководен орган знае това но си траят !!!!

219

Анонимен

преди 3 години

Изхвърлят ,защото е вмирисана.Днес изхвърлих кило салам , от голяма верига. И приключвам с тях.

218

интересно ми е

преди 3 години

При толкова много статии за Белорусия през последните дни, защо нямаше нито една за бедност и мизерия в Белорусия, да дадат цифри, статистики, болести, как гладуват и студуват? Нито ред!

217

фори

преди 3 години

ДАЛИ ХРАНАТА Е ХРАНА В БЕДНА БЪЛГАРИЯ!НАЙ-БЕДНИТЕ СЕ ХРАНЯТ С ОТПАДЪЧНАТАХРАНА НА ЕВРОПА!БЯХМЕ СРЕД ПЪРВИТЕ,СЕГА СМЕ ПОСЛЕДНИТЕ!ПРЕКРАСЕН РЕЗЕРВ ИЗПАПАХМЕ-БРАЗИЛИЯ,ДАНИЯ,ИСПАНИЯ!ИМА ЛИ ОЩЕ *** ПО СВЕТА!ВНЕСЕНИ ЗА 1$ В БЪЛГАРИЯ,С ПЛАТЕН ТРАНСПОРТ,ПРОДАВАНИ ЗА 3,5$,А В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА...!СЪЩИТЕ ТЕЗИ,НЕ РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ У НАС ИСКАТ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОК,ПАРНО,ХРАНА,ВОДА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ!СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ...!

216

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен . . . При Лукашенко пенсионерите не ровят с кофите за огризки както в при членката на ЕС и НАТО България.

215

до Анонимен

преди 3 години

Оспорването на цифрите от холокоста и отричането му не е пропаганда на нацизъм, иначе и отричането на геноцида в Руанда и арменския геноцид щеше да се наказва със затвор в ЕС, но само еврейския холокост се наказва. А и никой не го отрича, само се оспорват цифрите. В Белорусия и Русия нацистките идеологии са забранени със закон и се наказват със затвор, но не и отричането на холокоста - за това може да те гледат странно, но няма да влезеш в затвора, а цифрите се дебатират публично и никой не са вкарали в затвора.

214

Анонимен

преди 3 години

До свобода на словото "Това не значи, че пропагандират нацизъм" Напротив, точно това означава. Оправдаването на извършители на геноцид отваря вратата за същите да се завърнат безнаказано, също както необявяването на комунизма за престъпен режим в България позволи на комунистите в България да се завърнат и в момента да разбиват крехката демокрация. Вече стана ясно, че сте напълно наясно с фалшивите си опорки, тъй че е ясно защо сте на амбразурата!

213

Жена

преди 3 години

Аз не изхвърлям никаква храна, никога. Не смятам, че повечето от българите го правят. Храната е адски скъпа, а повечето като мен са с ниски заплати.

212

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен 217 Лукашенко е бетер нацист, тъй че не знам освен да тролиш дали имаш акъл за друго.

211

Фога

преди 3 години

Не изхвърляме храна, защото нямаме пари. Има *** разправящи приказки как се печатат и берат пари от дърветата, а българите живеят в мезонети и карат коли за по 100 бона, но реалността е друга. Аз дори с добър доход и професия не изхвърлям храна и живея пестеливо, какво остава за пенсионерите и тези с по 1000 лева заплата. Животът става все по-труден за обикновения човек.

210

Kolchak

преди 3 години

Народът най - беден в ЕС , комноменклатурата ни една от най-богатите в света!!! Изхвърляме храна защото е имитация , повечето видове хляб също са менте.Нуждаем се от Априлски вятър , иначе сме за никъде.

209

Анонимен

преди 3 години

Това са глупости, не 100 кг, а дори и 1 кг храна не съм изхвърлил!Българите сме възпитани да уважаваме храната!Готви се само толкова, колкото може да се изяде от семейството, купуват се само толкова продукти, колкото могат да се оползотворят!Каква са тези глупости, кой изхвърля храна с килограми?!

208

до Анонимен

преди 3 години

Белорусия е страна която най-много е пострадала от европейския нацизъм, европейските нацисти са избивали цели села от старец до кърмаче, младите жени преди това са ги изнасилвали преди да ги убият и после запалвали цялото село и унищожавали всичко. Да твърдиш, че в Белорусия са нацисти защото са дали политическо убежище на швейцарец осъден на затвор в Швейцария за престъпления на мисълта говори ясно за нивото ти.