292

Нури

преди 3 години

Само дано не се забрави,че Бойко Методиев Борисов,пожарникаря и кликата на Гроб,достатъчно хора в България изядохте за тези 12 години!Ти и много с теб сте за затвора!Ще дочакаме и това,сигурни сме!

291

Василев

преди 3 години

Работете и се отнасяйте така с хората, че да не се оправдавате и да не се обеснявате, независимо после на каква позиция и къде , ще ви отпрати сложната политико-социална реалност!!!Бойко не се оправдавай, и не се обеснявай, като гузна комунистическа м.аст.ия, която се е натъпкала с кюлчета и пачки и не може сама да ги носи, но иска да си ги съхрани за себе си, и да се радва и да ги харчи за черни дни!!!Агент Аменда Скотдейл!ЦРУ!!!

290

Чадърената история

преди 3 години

Сетих се за кой съм пропуснал - Рене Магрит...то там има големи подсказки за естеството на Саксен Кобург Готта

289

Анонимен

преди 3 години

Аз винаги съм била с леви убеждения.Никой в рода ми не е бил партиен член.Дядовците ми са били заможни селяни ,на които всичко е итнето.Когато пожелах да кандидатствам за партиен член,ми отказаха точно по причина произход.На родителите ми не са им дали години наред така нареченото свидетелство за благонадежност и пи тази причина не са завършили висше образование.Кой тогава ставаше партиен член на 18години?Беше много рядко и познайте кои ставаха.До днес съм с леви убеждения и такава ще си остана.

288

истината

преди 3 години

Ако на някой ,след 9 септември са убили дядо му,БСУкато враг е АБСУРД да го допуснат да кандидатства в МВР академия .Там се допускаше специален контингент от млади хора,синове и внуци на активни борци.Г

287

Ей Симооооо

преди 3 години

Кой беше човека с чадъра дето с испанския рицин бодна Марков? Не вярвам да си бил лично ти, ама все пак що за нацист ще си ако не претрепеш комунист и да го плеснеш на Живков. Говори радио Полша. Рицин има навсякъде ама най-отровния и отровната версия е в Испания.А тая история, че Людмила била болна и се удавила във ваната? Людмила болна ли беше или беше "болна"?..Тя удави ли се или се "удави"?А тя катастрофира ли или "катастрофира"!

286

Но Къстър

преди 3 години

Къстър бил по-изобретателен от скалпирането, той изучавал "червените" и начина им на живот. И знаел, че тия диваци без бизоните дето ловуват, опушват, съхраняват за зимата ще умрат от глад. Хитлеристите по време на окупацията прострелвали оръжията по добитъка на окупираните народи. А ти си още по-коварен от Къстър кажи Симеонов колко години "светите отци" и хората ти от ДС ти снасяха потенциалните мишени в Българи - предприятия, ***, училища за закриване ...

285

Veliki dela napravi

преди 3 години

Ami 20 godini si realno vyv vlasta ot carq nasam ee BG bedni i posledni .3 miliona po malko i 30 milqrda zaemi otpyna vse dobri dela zatri BG

284

Анонимен

преди 3 години

Тоя на снимката ми изглежда нещо много уплашен.Защо ли?

283

Аз ли ?

преди 3 години

Не Симо, не аз искам да те скалпираме, целия български народ иска да те скалпира нали знаеш защо? Противно на вярванията наложени от Карл Май че индианците измислили скалпирането - не е вярно белите били и плащали за всеки индиански скалп. Главите се носели трудно и не им трябвали, но виж в една чантичка двайсетина скалпа и зимаш сто долара. Както казват в едни уестърни "За юмрук пълен с долари", "За няколко долара повече". Симо много си бял, по-бял от обикновено!

282

Ky40

преди 3 години

БиБи е лицето на мутрите и олигархията, но вика, Аз се боря с олигархията, леле. От една бивша псевдо мутра няма съмнение, че е заплашвал така. биби няма да бъде съден, но дано го отстрелят

281

Анонимен

преди 3 години

На филета не си,само на суджуци.

280

van zant

преди 3 години

Този самозабравил се вид на човек даже и достойнство няма. Заслужава си всичко което трябва да го застигне,за да има справедливост. Нали след залеза колкото и красив да е идва мрак. Той това не разбра за тези 12 години.

279

371

преди 3 години

То и сега дават кредити на милионери,а не на малък и среден бизнес.Трябва да се почне от Шиши и неговите авери,които окрадоха ктб.Останалото е повторение без знание.

278

За 5000 години

преди 3 години

Няма управник или владетел дето да е нанесъл повече щети върху един народ от Симеон 2 и Кръстът - щото и двамата работят еднакво.За това ли си плешив? Да няма к'во да скалпираме та да ни развалиш и тоя кеф?

277

Анонимен

преди 3 години

Първо вземете свършете някаква работа, а после ако ще съдите някои моля почнете от приватизаторите и кредитните милионери.

276

Вазов

преди 3 години

Сладкодумен гост на държавната трапеза...

275

Бойко Българоубиец

преди 3 години

Аз съм Канибала от Банкя! ГЕРБ ПОБЕДА!

274

За 5000 години

преди 3 години

Военно дело и до ден днешен "Изкуството на войната" е актуално, Библията не е. За 5000 години война няма управник свой или чужд тръгнал срещу моралният закон дето да е прокопсал!

273

Николай

преди 3 години

Защо триете истината за дедото на комунистическото дете от Банкя Защо той е ЧЛЕН НА БКП НАЛИ КОМУНИСТИТЕ ДА ГО УБИЛИ БОКО КАЖИ ИСТИНАТА КОЙ И ЗА КАКВО е убит КАЖИ СИ ИСТИНАТА ПАДИШАХЕ ПРИЗНАТ ГРЯХ ПОЛОВИН ГРЯХ А ТИ МЕДЕРАТОРЕ НЕ ЧУВСТВАШ ЛИ ЧЕ ТИ ИЗЛЯЗЛА ГЪРБИЦА