124

Васил

преди 3 години

Светъл път нагоре, момиче. Дано отидеш на по-добро място...

123

Анонимен

преди 3 години

Милата, Бог да я прости!Не чувам само че коментари за московското здравеопазване...Ако беше починала у нас - Оооо, Бури, Урагани и Демони!Сещате се, нали?

122

Анонимен

преди 3 години

29-30 г. короната не прощава който не се пази.

121

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали глупости, от ваксината е умряла. Потърсете факти и ще намерите.

120

ГЕРБ

преди 3 години

Къде корона вирус къде невисок.С тези убийци работа да нямаш тая намерила къде да снима филм

119

Анонимен

преди 3 години

Поредното доказателство, че Русия носи само смърт и разруха!Горкото момиче

118

Илиана

преди 3 години

На Лорина майка и умира, когато е а 13г,баща и малко по късно. Изключително интелигентно и умно момиче. Говори 4 езика. Пее, пластична и артистична. Ужасно е. Мисля, че има сестра, но не съм сигурна. След този тежък живот, само с баба си, когато започна да и се подрежда живота си отиде. Светлина и топлина по пътя и! Бог да я прости!

117

Анонимен

преди 3 години

Спрете с този коронавирус! Светла и памет, на тази красива, артистична,елегантна, лъчезарна девойка, не трябваше да умира,бог да я прости!

116

Анонимен

преди 3 години

Здравеопазването в Блатная е такова ,че млад,здрав и прав човек може да си отиде за дни,без руските пияни доктори да разберат от какво е болен човека.

115

Анонимен

преди 3 години

"Дарвин беше прав, досега отдавна от маймуните в джунглата или зоопарка да бяха станали човеци" - ти душо си представяш, че този процес се случва за 3-4 поколения ли? Надникни след няколко хиляди години, и тогава се питай? А знаеш ли, че шимпанзетата в някои ареали са навлезли в период на развитие, съпоставим с "каменната ера", и използват успешно различни инструменти, без да са научени от човек? "Инструменти" са камъни и пръчки, разбира се. А знаеш ли, че няма по-неподходящо място за темата?

114

Алф

преди 3 години

Ако беше починала от рак, щеше да има 10-20 коментара на съпричастие. Вместо това тук избухват хляб и зрелища.Може да са умрели стари към млади съотношение 100:1, дори 1000:1, но естествено ще се промотира случая на най-младия смъртен случай за наплашване.Мен темата Ковид отдавна не ме вълнува. Изкарах го и си живея без да чета и слушам черните станции.

113

Анонимен

преди 3 години

В Русия няма корона. Всеки умира като му дойде времето - трийсет години са трийсет години, цял живот е

112

Лекар

преди 3 години

Горката Лорина била емигрирала в Русия преди 2 г. !!! Хе,хе, че кой нормален човек емигрира в Русия ? Е, никой не и е виновен! Сама си е пожелала, сама се е ваксинирала със Спутник ваксина, сама си е умряла ! Ние за какво да скърбим , като не сме я карали да емигрира в Русия ?

111

Стига

преди 3 години

Айде стига. Начесахте си езиците. Оставете момичето да почива в мир. Не ви прави чест да се гаврите с нещастията на хората.

110

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам, че е починало това младо момиче.Много я харесах във "Връзки". Само този филм ми е познат.Светла и памет !

109

ГРОЗНО

преди 3 години

Живота е Грозен - да си известен , и близките ти да събират пари за Погребението ти в Медиите .

108

Анонимен

преди 3 години

До Discovery - Трябва да си правя операция от апендицит, но ще имам полза само ако поне 80% от хората си направят същата операция, за да постигнем стадна операция от апендицит. Иначе не работи. Даа. Блейте.

107

Анонимен

преди 3 години

До До 117Ако Дарвин беше прав, досега отдавна от маймуните в джунглата или зоопарка да бяха станали човеци, ама нещо не искат да стават човеци,това означава,че нещо в теорията му е грешно.

106

Бай 100ян

преди 3 години

Това е генетично до голяма степен.Ако родителите ти се споминат млади ,много голяма е вероятноста и ти да се споминеш млад .Явно генетично организма и трудно се справя със заболяванията .Лека и пръст !

105

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Не съм запознат с творчеството и, но изглежда симпатична и приятна. Съболезнования на близките.