397

Анонимен

преди 3 години

Хе кой го казва,присмял се хърбел на щърбел!

396

Анонимен

преди 3 години

"и се занимавам с млади хора в сферата на политиката, спорта..." хахахха Бойко продължава да наема хора с нисък КИ

395

Анонимен

преди 3 години

БГНЕС, нямате ли друга снимка, тоя вече не е премиер. Нещо от хола, по джапанки и анцуг. Може и без шкафче.

394

така е

преди 3 години

Даже и СДС , НДСВ , БСП , ДПС заедно , не успяха да откраднат толкова , колкото ГЕРБ успяха за 10г. !

393

кофти

преди 3 години

Хитроста на Бойко този път не успя , той се скри , въпреки че е СЪГЛАСЕН със всичко , само и само , гл. Прокурор като последна стена да не се обърне към НЕГО !Всичко е възможно !Борисов даже ПОХВАЛИ и новият кабинет , за разлика от подчинените му , липса на ЛОГИКА !

392

ТРЯБВА

преди 3 години

След Преврата през 1944 - България се Рестартира .

391

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 458Ти имаш ли представа какво е марионетно правителство бе кълвач?

390

ясно , ама :

преди 3 години

До ВЪПРОС... Нали някой трябва да бъде виновен , а друг не могат да намерят , защото все се опира до Борисов , Пеевски и Доган , а''те'' всички са ГЕРБ- ДАЛАВЕРИ !

389

ВЪПРОС

преди 3 години

Не мога да разбера написани коментари от хора подкрепящи ГЕРБ ??Комунистите и БСП били виновни за днешната Бедност на Българите ??БСП не е във властта от 20 години , Комунистите вече измряха .За мен , лично мнение - ГЕРБ са във властта от 25 години - ТЕ са скелета в Гардероба .

388

Анонимен

преди 3 години

колко трябва да си ...даже не знам каква дума да използвам, за да продължаваш да си навираш мутрата при положение че последните няколко седмици ти изкараха половината керливи ризи

387

а ние виждаме,

преди 3 години

на 12.07 шайката герб с 3% подкрепа

386

по-долу някой написа

преди 3 години

"Всеки говори за 44 година. То е ясно на всеки, случили са се ужасни неща. Но никой не повдига въпроса защо се е стигнало до там. Какво е ставало преди това. Защо хората които са взели властта са били толкова озлобени към управляващите, че се е стигнало до народен съд."Та и аз това искам да питам, защото през последните 30 години се навъдиха хова, които са направо за сатъра.

385

Един

преди 3 години

Лицемерът Боко говори за другите. ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Взеха много заеми, една част стигна до населението, но по голямата част от парите, стигна в офшорните им сметки, най вече на боко и приближените му.

384

Анонимен

преди 3 години

Герп иска да счупи държавата

383

Статистика

преди 3 години

Ако си направите труда да погледнете диаграмата на растеж на БВП от 1990г ще видите,че най-голям подем сме имали между 2004 и 2008,а тогава още не бяхме в ЕС и не се наливаха евра с кофата...и Боко не беше на власт...Така че стига с приказките за страхотния растеж при Герб моля.

382

Анонимен

преди 3 години

Малее Боко не може да краде вече от ББР , от енергийни проекти , от струващи по над 20 милиона лева на километър пътища . Това е диктатура . Престъпници . Дръпнаха кранчето на такъв добър човек .

381

ДО 445

преди 3 години

ГЕРБ са Хидра - тя умира вече .

380

МАШИНАТА БРОИ....

преди 3 години

ПЪРВИЯТ РАДЕВ *** СЕ ИДЕНТИФИЦИРА... "ИзвинетИ, амЪ" - НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА БОРИСОВ... ИЛИ СИ ЗА ЛУСТРАЦИЯ, ИЛИ НЕ ШИКАЛКАВИШ........ СЕГА Е МОМЕНТА.. ЗА АПАРТАМЕНТА........ НАЛИ ТАКА.....

379

Мирослав

преди 3 години

Важното е да се махната *** от обкръжението на Бойко. Според мене те закопаха и Бойко и държавата. Иначе Бойко е елементарен - нарцистичен тип който щедро раздаваше държавна пара за да си купи спокойствие. Ако не бяха тези около него той отдаван щеше да е пътник. Сега да влиза в историята и да затвори книгта след себе си. Ние ще намерим как да се опавим. Бойко не ни трябва

378

нали !

преди 3 години

До ЛЪСНАХА.... ИМ....ти да видиш , лъснаха и на Лиляна Павлова ''ремонтите'' на язовира в Перник , ...или отново е заварено положение !?