187

Видяла жабата че

преди 3 години

Първо *** (Слави),А сега и Пульо (Кубрат)Реши да си има партия ?!

186

Хохо

преди 3 години

Това някакъв майтап ли е?

185

Анонимен

преди 3 години

Леле...след Жан, Симеон, Бойко, макар и не президенти и Първанов и Радев, като такива... сега и този...ако небеше тъжно щеше да е смешно...

184

Анонимен

преди 3 години

До 220Писаха по-долу, че видела жабата и повдигнала крачето :)) Като нема успех в спорта, що да не стане политик :) Само като му слушаш бъртвежите, ти става ясно колко е объркан, щел да има още един мач за титлата.... хахахаха :)) Дадоха му два пъти шанс, ама се изложи като пълен аматьор, да не говорим за Сушито в Америка, тръгнал да е целува, мейби Андреа Фотошопа ще го заревнува :)) Селска идилия :))

183

Анонимен

преди 3 години

Амо щом Слави може да направи партия и без да каже и дума на избирателите си, комуникирайки само през Фацебука, да вземе властта...защо и Кобрата да не може?! Известен е, дават го по теУевизора, значи става и за президент.Според мен ние българите яко сме презобили с демокрацията и сме на път да се изпуснем в гащите.

182

Анонимен

преди 3 години

Ами то май само ти до сега не си влязал в политиката. Куцо и сакато, миски, хостеси, мутреси, пожарникари,сценаристи шоумени и т.н само боксьор липсва в колекцията

181

Анонимен

преди 3 години

Като чуя, че накой ще създава СВОЯ партия разбирам, че за нищо не става.Партия се създава за да обслужва интересите на голяма обществена група, а не на една личност.Нагледахме се на собствени партии у нас, ръководени от замозабравили се и несъстоятелни вождове!

180

??

преди 3 години

Пулев с партия и мисъл за президент ?ЕЕЕЕ,тогава България ще стане едно заглавие ,след него нииищо!

179

Туйто!

преди 3 години

Боже, Боже, и тая жаба дигна крак! Ама то такъв крак повлече Румянцев и сега, и куцо и са'като ще тръгне да се пробва с основание. Като гледа сегашния си вика, че защо не и язе!? Този не само ***, но опростачен индивид, който така ни посрами в Америка с нересовите си инстинкти, че още ни пищят ушите, тръгнал партия да прави, че и държавен глава да става! Кажи ми кажи, бедний народе...! Я да помислим, не е ли по-добре, както е, да закрием държавата и да признаем, че произхода ни е македонски?

178

hahaha

преди 3 години

Е не.

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 192Ицо се е доказал, гледай с какъв хъс играеше и вкарваше голове :)) Също не иска да влиза в политиката, щото знае, че не става за тази "работа" :)) Кобрети какво е постигнал, некой голем шампион бил ли е ? Срам е за истинските боксьори Кобрата, оказа се малко змийче а не КОБРА :))

176

Анонимен

преди 3 години

Тука е така ! На Републиканците Монархисти на Мутрите Ченгета

175

ПроСоТо

преди 3 години

Свежо!..Преди време търкаляха Стоичков за президент,сега боксера....Мили родни картинки..

174

Анонимен

преди 3 години

ааа... Преслава и тя трябва да помисли. Всъщност цяла партия виждам на хоризонта НДПП..."Национално Движение Планета Пайнър".

173

За сега ,...

преди 3 години

,.... се вижда че нокаутираният не е Пулев , а Б.М.Борисов , като му се забранява да упражнява спорта ''ПОЛИТИКА'' , за вечни времена , каза бай Ставри , строг , но справедлив !!

172

Анонимен

преди 3 години

Поредния месия... Имахме месия-пожарникар, защо да нямаме месия-боксьор. На българина му дай месии през няколко години за да държи пламъка на надеждата, че от утре всичко ще се оправи. Но това утре вече 30 години не идва, и с такива месии още поне толкова няма да дойде...

171

Митьо Да Гън

преди 3 години

Егоо младо момчеее войниииче, боксьоррчеее, с убава жена с големи така ,,, джакузиии макузиии, мерцедесиии у германиятааа с униформаа от казармаатааа, бокс със Джошуа - Мошуа нокаут в главатаа, изнасат го за кракатааа...кандидат за президент мрезидент на Митьо в джакузито вода да носииии. Аз съм човека от народаа президента на всички бедниии и нешастни създанияя.. Гласувайте за мен !

170

Анонимен

преди 3 години

10 години живях в чужбина,и сега обмислям отново бягство зад граница!!

169

Анонимен

преди 3 години

Кобрата - президент, Багата - премиер, Стоичков - министър на спорта. Андреа ще я турим за министър на културата, а министър на образованието и нАуката ще ни е Русата Златка.

168

със 200

преди 3 години

Пулев е обичан спортист , имал е падане с нокаут , но на фона на нокаута на Бойко , пасти да яде !