159

Анонимен

преди 3 години

Бах, Русия е дарила *** пъти повече техника от наличната в бе ге армията бе...

158

аналитик

преди 3 години

В политиката няма вечни приятели...............има вечни интереси...............но определено да си в лоши отношения с една велика сила като Русия е грешна политика!!!

157

аналитик

преди 3 години

България като малка държава трябва да лавира и балансира м/у двете велики сили- САЩ и Русия!!Сега сме в един военен блок - НАТО, заедно със САЩ и Запада...............но нещата може да се променят!!Русия залага на Сърбия на Балканите................така е било винаги в историята .........поради ред причини!!!БГ-политици както винаги водят неадекватна политика.........не трябва да допускаме противопоставяне и конфликт с Русия!!!

156

Леле,да обобщим

преди 3 години

Както по-долу е споменато,подарили са им едни валяци от времето на Брежнев.

155

СССР

преди 3 години

Русия подарява най-модерна военна техника на приятелите си!!А България плати 20 милярда евро за 6 броя 70 годишни самолета втора употреба на поробителя си ФАЩ!!

154

ЛилиПутин

преди 3 години

Първи борец за мир - дайте му Нобел на Володя.

153

До 191

преди 3 години

Тия прехвалени байрактари руските системи за радиоелектронна борба ги призимяват без проблем в Донбас и Сирия. Те могат да ги унищожат винаги но така по боли като ги свалят невредими в плен.

152

Гол и бос

преди 3 години

Голяма работа станала. Тука някакви *** много се кефят на подаяния, вместо като горди хора да си платят. Както и да е... 30 танка нищо не са... Ние едно време подарихме 1000 танка на македонските, така че...

151

Анонимен

преди 3 години

Полша закупи 24 Байрактара ТБ2 доставка 2022 година, страшилището за "могъща" Русия. Утре Орбан праща военна делегация в Анкара за проучване на въпроса с Байрактарите и оферта за закупуване. А тука някакъв двуметров *** получил от запъртъка Путин за подарък реални цели за Байрактарите. Руснака още се чуди защо Байрактарите не се виждат на радарите и има още дълго да се чуди. Вчера пък израелски дрон е поломил ирански танкер до сами руската база Тартус и С400 е проспала събитието.

150

Анонимен

преди 3 години

На нас пък ЕС току що ни отпусна 500 млн. за заетостта сърбите да си ги карат със здраве руските танкове за 75 млн.

149

Анонимен

преди 3 години

Сърбия без Косово и Войводина пада към 50хил.кв.км. Историята си прибира вересиите. И защо ли звучи познато-околните държави да лапат "изконни" територии; да граничат със себе си; да има техни малцинства навсякъде около тях... Свърши юго-купона, вече няма кой да им подари империя. Само ръждиви железа, да си ги паркират по крушата.

148

Life или жизнь

преди 3 години

Руският империализъм и шовинизъм, винаги е бил в основата на тероризма по света. Просто рушенето, хаосът и терора, са им първично заложени в основата на държавността. Смърт на русия. Република България, мрази русия..........

147

До 181

преди 3 години

Ами техният военен оркестър преди няколко години изгина със самальот.Бог да ги прости....Или военният хор беше...?

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Виждат,затова усилено продължават с гей парадите.

145

Анонимен

преди 3 години

Именно, пука се и ръси ръжда. Ще им праснем едно вето за Глава "Екология".

144

Анонимен

преди 3 години

Абе Сидеров,защо не е служил?Защо не е ходил в казармата да даде своя дълг към Майка България?!

143

Анонимен

преди 3 години

179 Велика Сърбия, маскирана, като Югославия, се разпадна , не важи вече Ньойският договор така че, Западтите покрайнини трябва, са се върнат на България. Видин и района, не е сръбски по нито един договор, а български.Сърбите казват, че сърби живеят от Драч, до Варна, затова са там, където са, в Евразия.

142

Анонимен

преди 3 години

На, защо са ни самолети, с Байрактарите от агите ще ги попилеем за 10 минути.

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177Ти на НАТО ли разчиташ да ни пази? Справка Кипър 70-те години. А малчо както казваш няма нужда да се хаби да ни напада с каквото и да било, достатъчно е московския военен оркестър да мине на марш за да ни изпопадат панелите и калпавото ново строителство.

140

Анонимен

преди 3 години

Брюксел и Вашингтон, не виждат ли, че руската база в Сърбия, се пука по шевовете, с руско оръжие?