137

До Чебурашката

преди 3 години

Баце е пътник, стига рони крокодилски сълзи за 50те лева на месец надбавка - смешно е, че точно ГЕРБ те докара с мизерна пенсия да се продадеш за смешни 50 лева.

136

Анонимен

преди 3 години

До 137,Ти си ***. В цял свят се съди с доказателства. При нас излиза ген. Атанасов и казва подслушвани са всички без ГЕРБ и после всички излизат ами да така е. А фактите къде са - били изтрити от ГЕРБ. Е, добре, а Атанасов как е разбрал ?!

135

Анонимен

преди 3 години

Както се исказа служебния премиер...той разбрал за подслушването от медиите, но това било безспорно доказателсво хахахахаха

134

Анонимен

преди 3 години

А, дали е имало подслушване или всичко е една предизборна пушилка???

133

До 131

преди 3 години

***,не си се променил от алеково време.Но днес реалностите са други и повече престъпни неграмотници във властта няма да търпим.

132

Анонимен

преди 3 години

Да бе, те щатските ЦеРеУта, NSA (No Such Agency / Няма Такова Управление), Сикрет Сървис, ФеБеРе и пр. сигурно постоянно искат разрешение от съда, за да слухтят. Всъщност, правят каквото си искат и ако стане гаф, всички са чисти, случаят се закрива до следващата издънка и т.н. Вий сакате в БГ да е по-различно, а да не причаме к'во става в Страната на най-големите джуджета.

131

Анонимен

преди 3 години

Всичко е заметено, но Атанасов знае, че са го подслушвали?! Как е разбрал, врачка ли му е казала, присънило ли му се е. Изобщо цялата история е толкова абсурдна, че няма накъде. Твърдите избиратели може да ходят да гласуват, обаче мислещите хора искат нещо повече от приказки!

130

Анонимен

преди 3 години

Герберунгелите се наобядваха и пак скочиха на амбразурата.Трябва да се заработи някой лев,че идва глад и вожда вече няма държавни пари на разположение за раздаване на под-логите.И субсидията ще свърши.Лошо,Седларов,много лошо.

129

Солташаци

преди 3 години

Ако Буци е разрешил, всичко може - той е крала Слънце

128

бай ганю

преди 3 години

какво означава това?че своеволно без разрешение е извършвано подслушването ли?или че следите са заметени?

127

Gancho

преди 3 години

И какво излиза.Спецсъда е разрешавал подслушване само на Бойко Борисов.Да не излезе,че не имало никакво послушване,а само поредния кйор фишек ,за да има за какво да се ръфа ГЕРБ.

126

Анонимен

преди 3 години

"Живот ли е,да го опишеш.Разровиш ли го,ще мирише".Колко прав е бил Вапцаров.И колко актуален.

125

истина

преди 3 години

ДБ чрез джобното гхенералче Танасуф показа истинското си лице. ДБ е клон на Мутри вън на Мая Мънолувъ. Двете партийки плюс Славчу чалгаря и резидента са новите мутри на промяната.

124

Анонимен

преди 3 години

В регистрите нямало данни за подслушване , кое е луд да го напише в регистъра след като не е законно поискано по конкретно дело

123

Анонимен

преди 3 години

Народното недоволство срещу хунтата бълбукаше от години.Но хората ги беше страх.Нахлуването в президентството отприщи това недоволство и отряза клона на сатрапа,който се мислеше за непобедим.Раздаваше стотици милиони на приближени фирми да му крепят статуквото,а те му връщаха услугата в пачки и злато.Това вече е история и тази мафия трябва да си получи заслуженото.В това число и тези,които ги обслужваха.

122

МДААА

преди 3 години

Ама иначе разрешавате да се слуша Иванчо щото кихал тихо за да се чуе Марийка, която е интересната в случая.... нал тъй бе ушеви!!!!

121

ФИГУРАНТ

преди 3 години

един от големите престъпници, облечени с власт е фигуранта Гадев, отричаше пандемията и беше обявил, че е конспирация и агитираше да се спазват никакви мерки, после беше подбудител на МЕТЕЖ, а сега изле, че е имал връзка с арестуваните руски шпиони и не е далеч деня когато ще излязат и СРС-та как льотчика се поставя в услуга на Москва

120

Анонимен

преди 3 години

Да сте чули някой от доскоро управляващите да каже по някакъв повод "Аз наредих"?Не,нали?Това го казваше само вожда на племето.Единствен той нареждаше,разрешаваше,забраняваше,ДАВАШЕ!Е,как сега да си помислим,че някой друг е давал такива разрешения,а не той?

119

Анонимен

преди 3 години

Много държавни институции искат да покажат пред народа че много работят,да работят но не за народа

118

Анонимен

преди 3 години

Както каза някакьв генерал от многото - следите са заличени кои очаква да излезне истината